S jakou dětskou softshellkou jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
22.1.15 12:24

S jakou softshellkou jste spokojené

Ahoj maminky, chci pro 3-letou dcerku koupit softshellovou bundu na jaro. Loni jsme kupovali přes net od Kugo a nebyla jsem s ní moc spokojená. Přijde mi taková tvrdá, nepoddajná, malá se v ní evidentně necítila dobře a nechtěla jí moc nosit. (a to nemluvím o tom, že jsem ji nakonec viděla u vietnamce 8o )
Poradíte s jakou značkou jste byli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11955
22.1.15 12:27

Mládě má teď Fantom a nemůžu vynachválit. Předtím jsme měli CMP (intenzivně ji nosí třetí dítě a je v super stavu), ta byla taky super, jenže osobně dovezená ze zahraniční a tady jsem ji nesehnala. Ale občas se objeví třeba na MMB.

Příspěvek upraven 22.01.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
22.1.15 12:27

Tak Kugo je vietnamská značka. Vem ji do sportisima, tak maj velký výběr za dobré ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
22.1.15 12:28

Dospělé i dětské kupujeme v Canisu. Spokojenost. Mrkni, ohmatej, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
22.1.15 12:28

@Moni85 Dětem vždy vyhovovaly softshellky od HM. Jsou měkké a dýchají. Kugo a podobné (Neverest,…) jsme měli párkrát, ale vždy děti zapocené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.1.15 12:31
@AstraG píše:
Tak Kugo je vietnamská značka. Vem ji do sportisima, tak maj velký výběr za dobré ceny.

No myslela jsem že když je to přes internetovej obhcod se sportovním oblečením tak to bude kvalitní, no víc nekupovat :x
Ve sportisimu jsem byla, ale většinou to jsou větší velikosti, nám by stačila 98 - 104. Možná budou mít na jaře, já chtěla koupit teď na dovolenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.1.15 12:31

@Moni85 Kugo je Vietnamská značka :mrgreen: Jinak teda nás softshell nějak neoslovil, takže neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.1.15 12:32
@zerezmijka píše:
@Moni85 Dětem vždy vyhovovaly softshellky od HM. Jsou měkké a dýchají. Kugo a podobné (Neverest,…) jsme měli párkrát, ale vždy děti zapocené…

aha, takže neverest taky nic moc? Napadá tě ještě nějaká značka kterou nebrat? Asi budu muset něco sehnat zase po netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.1.15 12:34
@Ainy píše:
@Moni85 Kugo je Vietnamská značka :mrgreen: Jinak teda nás softshell nějak neoslovil, takže neporadím…

No jo teď už jsem chytřejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
22.1.15 12:35

@Moni85 Jiná „špatná“ značka mě u softshellek nenapadá. Kugo, Neverest kupuju, ale třeba tepláky, trička, prostě oblečení, které nemusí mít takovou funkci jako zmiňovaná softshellka. Já ty lepší (naši oblíbenou HM) kupuju použité na MMB, v dobrém stavu, za slušný peníz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.1.15 12:36

Z HM nebo nechat si ušít na fleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.1.15 12:38
@zerezmijka píše:
@Moni85 Jiná „špatná“ značka mě u softshellek nenapadá. Kugo, Neverest kupuju, ale třeba tepláky, trička, prostě oblečení, které nemusí mít takovou funkci jako zmiňovaná softshellka. Já ty lepší (naši oblíbenou HM) kupuju použité na MMB, v dobrém stavu, za slušný peníz. ;)

Děkuju moc, pořád je se čemu učit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.1.15 12:42

Za nás také doporučuji Fantom :palec: Máme od nich softshellové bundy i kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.1.15 12:44

Kluk má Reimu, hodně mkká, drahá, spokojená, ale ty prachy nych už za ní nedala.
Mladší má od www.poutout.cz a www.kukadloo.cz a jsem taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.1.15 12:48

Nechala jsem malé ušít na Fleru a velká spokojenost a nádherná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí