Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chci pro 3-letou dcerku koupit softshellovou bundu na jaro. Loni jsme kupovali přes net od Kugo a nebyla jsem s ní moc spokojená. Přijde mi taková tvrdá, nepoddajná, malá se v ní evidentně necítila dobře a nechtěla jí moc nosit. (a to nemluvím o tom, že jsem ji nakonec viděla u vietnamce
)
Poradíte s jakou značkou jste byli spokojeni?
Mládě má teď Fantom a nemůžu vynachválit. Předtím jsme měli CMP (intenzivně ji nosí třetí dítě a je v super stavu), ta byla taky super, jenže osobně dovezená ze zahraniční a tady jsem ji nesehnala. Ale občas se objeví třeba na MMB.
Příspěvek upraven 22.01.15 v 12:27
Tak Kugo je vietnamská značka. Vem ji do sportisima, tak maj velký výběr za dobré ceny.
Dospělé i dětské kupujeme v Canisu. Spokojenost. Mrkni, ohmatej, uvidíš.
@Moni85 Dětem vždy vyhovovaly softshellky od HM. Jsou měkké a dýchají. Kugo a podobné (Neverest,…) jsme měli párkrát, ale vždy děti zapocené…
@AstraG píše:
Tak Kugo je vietnamská značka. Vem ji do sportisima, tak maj velký výběr za dobré ceny.
No myslela jsem že když je to přes internetovej obhcod se sportovním oblečením tak to bude kvalitní, no víc nekupovat ![]()
Ve sportisimu jsem byla, ale většinou to jsou větší velikosti, nám by stačila 98 - 104. Možná budou mít na jaře, já chtěla koupit teď na dovolenou ![]()
@Moni85 Kugo je Vietnamská značka
Jinak teda nás softshell nějak neoslovil, takže neporadím…
@zerezmijka píše:
@Moni85 Dětem vždy vyhovovaly softshellky od HM. Jsou měkké a dýchají. Kugo a podobné (Neverest,…) jsme měli párkrát, ale vždy děti zapocené…
aha, takže neverest taky nic moc? Napadá tě ještě nějaká značka kterou nebrat? Asi budu muset něco sehnat zase po netu ![]()
@Ainy píše:
@Moni85 Kugo je Vietnamská značkaJinak teda nás softshell nějak neoslovil, takže neporadím…
No jo teď už jsem chytřejší ![]()
@Moni85 Jiná „špatná“ značka mě u softshellek nenapadá. Kugo, Neverest kupuju, ale třeba tepláky, trička, prostě oblečení, které nemusí mít takovou funkci jako zmiňovaná softshellka. Já ty lepší (naši oblíbenou HM) kupuju použité na MMB, v dobrém stavu, za slušný peníz. ![]()
@zerezmijka píše:
@Moni85 Jiná „špatná“ značka mě u softshellek nenapadá. Kugo, Neverest kupuju, ale třeba tepláky, trička, prostě oblečení, které nemusí mít takovou funkci jako zmiňovaná softshellka. Já ty lepší (naši oblíbenou HM) kupuju použité na MMB, v dobrém stavu, za slušný peníz.
Děkuju moc, pořád je se čemu učit
![]()
Za nás také doporučuji Fantom
Máme od nich softshellové bundy i kalhoty
Kluk má Reimu, hodně mkká, drahá, spokojená, ale ty prachy nych už za ní nedala.
Mladší má od www.poutout.cz a www.kukadloo.cz a jsem taky spokojená.
Nechala jsem malé ušít na Fleru a velká spokojenost a nádherná ![]()