S nadějí do CAR, start léto/podzim 2011 :-)

93
19.8.11 08:25

S nadějí do CAR, start léto/podzim 2011 :-)

Zdravím všechny z nás kdo vkládají naději po neúspěšném snažení do CAR.
Trochu jsem se odloučila od holčin, které nemají problém a chtěla bych si naopak popovídat s někým, kdo má podobný problém jako já a nevzdává to :-)
Na konci srpna jdu prvně na konzultaci do CAR a moc se těším, protože je ve mě velká naděje dočkat se toho vytouženého prcka :-)
Ráda bych si vyměňovala zkušenosti a dodávala si psychickou oporu, která je moc důležitá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
231
19.8.11 10:15

Ahoj my sa do CARu tiez chystame, ale momentalne este nieco riesim, takze objednavat sa budeme az v zari. Hlavne sa vobec neviem rozhodnut, ktory si mam vybrat. Kam ides ty? Robil ti tvoj lekar nejake vysetrenia, pretoze moja nie, po spermiograme nas rovno poslala do CARu. Tak drzim prsty, nech nam to, co najskor vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.8.11 10:32

ahoj kaska :-) my jdem do ISCARE v Praze.
Byla jsem u Apolináře, ale jejich přístup mě nepřesvědčil, že bych tam chtěla docházet :-(
My žádné vyšetření nemáme, bohužel. ani já ani manžel.
Snažíme se již 1 rok a 8 měsíců a zatím byly odpovědi lékařů: jste moc mladá, neřešte to. :evil:
Jak dlouho se snažíte vy? Myslím že je dobré vybrat si CAR kde se k tobě budou chovat dobře a nebudou protivní.
Aby ses tam ty cítila dobře.
Jestli dobře chápu tak máte špatné spermio?
Takdy držím pěsti. A objednej se pokud možno včas. Nevím jak u vás, ale tady jsou Cary, kde se musíš objednávat 3 měsíce dopředu, protože jsou strašně obsazený. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 10:40

No u nas znamena v Praze :) Inak my zatial rozmyslame nad Gennetom Boli sme tam aj na spermiogram. Sice ten vstup a poradniky ako v banke my pride taky neosobny, ale zas som nan pocula dobre recenze.
No my sa snazime uz pres 2 roky, ale nejak sme to zatial nehrotili a dorabali skoly a zariadovali sa. Ale uz je najvyssi cas to riesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.8.11 11:11

aha, tak já myslela že na Slovensku :-D
s gennetem tě docela zklamu. Také jsem tam chtěla, volala jsem tam a mají až do konce října obazeno.
a další volné termíny ještě nevědí, tak tě ani neobjednají. řekli mi at to zkusím konec září, že to by měli vypisovat nové termíny, ale že mají opravdu nával. Taky jsem měla gennet jako první variantu. nevyšel, tak vyšla druhá varianta Iscare :-)
Cenově si myslím že to bude všude stejné, přece jen je to soukromé zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.8.11 11:54

Ahojky přidám se k Vám. Já jsem objednaná na příští úterý. Jsem zvědavá a i se těším, že se začne něco dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 12:09

Mne by to v podstate aj takto vyhovovalo, keby ma objednali na listopad. Chcem si este dat totiz pred tym doporiadku zuby, viem, ze mam jeden kaz, tak nech mi nerobi neplechu v pripadnom tehu. :-) A uz aspon budem mat nejake info od vas, ze co a ako. Predsa len je to trochu stres, kes ide clovek do niecoho noveho a s takym velkym ocakavanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 12:11

Holky je to rok narodenia, co mate v nickoch? Nech mam aspon predstavu kolko vam je. :wink: ja teda prezradim,ze je to rok narodenia a je mi teda 26 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.8.11 12:13

Kaska85 ahojky ano u mě to je rok narození, takže letos mi bylo 33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 12:19

sali 78 Ahoj, smiem sa ta opytat, kam ides do CARu a aky mate problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.8.11 12:22

kaska85 jdu do Jihlavy do Sanusu. Už jsme tam byly na spermiu a byly tam strašně milý a ochotní a tak už se tam těším. Už od Ledna loňského roku se snažíme o mimi a pořád to nějak nejde. Manžel mám spermio dobré a tak teď se budu řešit já. můj doktor mi dělal HP, ale výsledky zatím nevím. Už 4 měsíc mám clostilbegyt, ale vůbec na něj nereaguji, takže v tom asi bude zakopaný pes. Jinak z prvního manželství už mám dvě děti, ale to jsem byla o hodně mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.8.11 12:40

ahoj sali, já jsem si myslela že tu budu sama :-)
no u mě je to taky rok narození, takže mě je 24.
kaska no tak tam zkus zavolat, třeba ti řeknou něco jiného.

sali, my se snažíme přesně tak dlouho, od ledna 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.8.11 12:46

vcelka neboj za chvíly nás tady bude víc. když jsem se začala chodit ani jsem netušila kolik lidí mají problém mít miminko. Tobě ani gynekolog nedělal žádný vyšetření? I když jsi jště mladá tak už je to dost dlouho aby ti nějaký vyšetření udělal. Já se dozvěděla že v mým věku řeší problém už po půl roce snažení a jinak po roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 13:09

vcelko 87 volala som a rekli mi presne to iste :) Skusim zavolat za 2 tyzdne a objednat sa hned na zaciatko listopadu, dufam, ze to klapne A drzim paste, aby ste vy uz dovtedy boli tehulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
19.8.11 13:16

Ja som to zacala riesit asi po roku a pol, ale moja gynekologicka sa k tomu teda velmi nemala.Zmena gynekologicky, ta mi najprv podle utz zistovala ovulaci. Ovulace byla v poriadku, tak spermiogram, ten nic moc. Tak sme sa mali objednat do CARu a vsak medzi tym som skoncila na sale so slepakom. Preto sme mi dali pol roka na zotavenie, no a dufam, ze to uz teraz dotiahneme do zdarneho konca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.