S nadějí do CAR, start léto/podzim 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
24.8.11 08:25

Hezký den všem přeji
už zase začíná ta mrcha svítivá vylejzat. Mě z toho vedra klepne. Nic se mi nechce. V noci se nedalo spát jaký bylo vedro tak jsme s manžou spaly pod mokrým ručníkem a dmeska budu sušit matrace, ale aspoň jsme se vyspaly :lol: :lol:
jana-j každý zdržení je k vzteku. Přeji aby se to vyléčilo rychle :palec:
včelka v práci se obrň trpělivostí avyčkej příjezdu šéfa :-D ale je fakt, že tenhle typ lidí nesnáším. Kterým se nechce a tak svou práci přehodí na někoho jiného :cert:
jiti myslím že kvalita spermií se nedědí :think: Já bych docela nahnala toho svýho na nový spermio, jestli se mu zlepšilo co bere vitamíny :think: jinak na pondělí držím palečky aby bylo vše v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
24.8.11 08:30

sali děkuji.. Koukala jsem, že včera jste měli 1. výročí. Moc gratuluju.. Jak jste to oslavili? Mimo to, že jste navštívili car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
24.8.11 08:34

jiti mě ten metřík lže. už jsem to zkoušela několirát zpravovat a pořád mi to ukazuje tyhle blbosti :cert: . Výročí máme až v neděli. Pojedeme do Brna na večeři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
24.8.11 08:37

Včelko, já jsem asi beznadějný případ, když mi ms nechodila ani po agolutinu. Hlavně se panicky bojím dalšího zklamání v podobě jedné /, jako už tolikrát…to jsem hrozná,co? Vím, že jiné holky testují ostošest ještě před ms a já se prostě šíleně bojím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
24.8.11 08:47

sali, jsem si říkala, že byste měli svatbu v pondělí. to mi přišlo divný.. tak to pěkně oslavte a večer se nezapomeňte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
24.8.11 08:49

mia: já tě chápu, taky nerada testuju, vkládáš do toho důvěru a pak nic, i když se na to připravíš, že bude jen /, stejně to moc bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.11 09:13

Mia, naprosto chápu, že nechceš testovat. Také nechápu slečny, které testují i před menstruací :-) nedočkavky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.11 09:34

Holky, já tak moc chci jít na mateřskou :mrgreen:
hned bych šla na rizikáč a at se tu třeba postaví na hlavu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
24.8.11 09:36

včelka taky bych šla na mateřskou, ale teď bych hlavně potřebovala nastoupit někam do práce. Už mě to doma ubíjí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.11 09:56

vidíš a já bych právě byla doma tak strašně ráda :mrgreen:
No s prací je to pěkně naprd. Co jsme se vrátili ze zahraničí, tak jsme nic nemohli sehnat. Já jsem tohle sehnala velkou náhodou, ale manžel je zatím doma a ne a ne se něco podařit :-(
Hlavně mě dost překvapilo, že u dost zaměstnáních o která jsme se ucházeli, tak nás hrozně chtěli a blablabla a pak nakonec jim to neprošlo u ředitele. Takže firmy hledají nové zaměstnance, zbytečně nás obírají o čas a nakonec tam vůbec nikoho nevezmou. To mě fakt dostávalo. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
24.8.11 13:28

s prácí je to na nic, máte holky pravdu. Já sice stálý úvazek ještě nemám. V lednu dělám státnice na VŠ. Tak bych to asi nedala. Různě brigádničích jako chůva, úklízečka, zastupitelka na OÚ. Peněz za měsíc si vydělám dost. Nestěžuju si, jenom problém je v tom, že všechno jsou to dohody o provedení práce, takže žádné soc. ani zdr. z toho neodvádí, jenom daň. Takže s mateřskou to bude bída… Když teda přijde.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.11 15:28

a myslíš že já jako pracující na tom budu jednou možná s mateřskou lépe? :mrgreen: Nevím, myslím že se toho spousty změní a nedostaneme nikdo nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.8.11 20:26

Ahoj, zdravím Vás, s těma penězma máte pravdu - to, co jiní dokáží sami doma (a ještě příjemně) my budeme draze platit v CAR. Dříve to alespoň mohlo vykompenzovat porodné, ale i to nám vzali. Ale stejně, na peníze prdím, na mateřskou bych taky šla hned. Úplně tě Včelko chápu, teď jsem sice v práci moc spokojená, ale moje hned první práce po škole stála za prd, byla jsem tam tak moc nešťastná, že jsem se rozhodla, že buď do půl roku najdu jinou nebo půjdu na mateřskou (no, přišla nová práce, když to teď vidím, ještě že tak . . . ). Mio, chtěla jsem se zeptat, protože máme s MS hodně podobné problémy, jak jsi to měla s prvním těhotenstvím? To šlo samo od sebe, měla jsi pravidelný cyklus nebo jsi tomu musela nějak pomoci? Trochu mě tvůj příběh drží nad vodou, že i s tímto problémem jsi otěhotněla. Jinak, já jedu do CARu zítra, dřív jsem se z práce neutrhla, tak se dozvím, co že to vlastně mám za nález v kultivaci a co s tím. Holky, jak snášíte to neustálé čekání na něco - na ovulaci, na testování, na MS, na konzultace v CARu? Mně už to všechno přijde tak nekonečné :nevim: Tak se držte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.8.11 08:12

ahoj jani. mě sice maminka říká že jsem psychicky labilní :mrgreen: ale já si přijdu naprosto v pohodě. Čekání je sice strašný, ale myslím že můj průběh je zatím pořád normální.

Nebudu kecat, když to dostanu, jsem pár dní špatná, občas to opláču, ale po pár dnech nechám smutnu a těším se na něco jiného.
Hlavně si taky otevřu lahvičku a s klidným svědomím se napiji :mrgreen: čekání na ovulaci si s manželem užíváme sexem :-) nejsme ten typ co by to dělali protože musí. Je pravda, že když vím že ovuluji, tak to řeknu a vlítnem na to taky :-D
ale je to také tím, že se ted uklidnuji, že jdeme brzy do CAR a tam nám pomůžou a bude určitě všechno brzy tak jak bych si přála.
:andel:

Ale jinak to čekání je opravdu strašné, jenže nám nic jiného bohužel nezbývá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.11 08:14

Jani, před těmi pěti lety, když jsme se začali snažit o první dítě,jsem takové problémy neměla. Vyšlo to asi na 4.pokus přirozenou cestou - až teď dokážu ocenit, jak obrovské to bylo štěstí!!! Nikdo, kdo k těhotenství přijde „zadarmo“, doma, bezplatně a příjemně, to nepochopí.
O druhé dítě se snažíme skoro rok a půl, nejdříve sami, pak s pomocí bylinek, čajů, různých podpůrných preparátů včetně femigardu, femibionu, gynexu atd. (jeee, co já do toho nacpala peněz!, manžel pil čaj, bral macu, vitamin E…nic z toho nezabralo, takže u dr. clostil a utrogestan, clostil jsem brala 5 měsíců, z toho měsíc přestávka, a jen jeden měsíc jsem měla poměrně slušné folikuly. Vzhledem k té nereakci a tomu, že mi po clostilu bylo zle, jsem ho vysadila a dr. mě doporučila do CAR.
Jinak mrcha dnes opět nikde, takže testnu a zřejmě volám do CAR, co dál.
Jani, určitě zítra písni, co ses dozvěděla! Tobě přišla ms sama nebo jsi ji něčím podpořila? Tuším, jestli jsi nepsala červené víno, ale já jsem na bílé, po červené mě pálí žáha, bílé to asi nepodpoří, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.