S přestávkami bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
107
25.10.15 05:36

S přestávkami bolest břicha

Ahojky mám dceru je ji 2,5 roku a od čtvrtka ji bolí s přestávkami břicho a vždycky to trvá cca hodinu ale dnes v noci se probudila v 1:00 a brečela ze ji bolí břicho a usnula ve 4:30 hod ještě musím říct že má anginu atb. Vůbec nevím proč ji bolí neměla žádnou změnu v jídelníčku nikdo ji neublížil :roll: máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
25.10.15 05:46

@Verušákk
Já bych v takovém případě (pláč bolestí v noci) jela s tak malým dítětem na pohotovost. To může být cokoliv, třeba i slepák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.10.15 06:03

@anairda taky mě to napadlo ze to může být slepak ale přečetla jsem si na internetu ze slepak bolí porad a ne občas… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.10.15 06:04
@Verušákk píše:
@anairda taky mě to napadlo ze to může být slepak ale přečetla jsem si na internetu ze slepak bolí porad a ne občas… :roll:

Teď dcera spí tak uvidím co bude až se probudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.10.15 06:10

Dobré ráno, a berete současně probiotika?? Atb nadelaji dětem v bříšku paseku. A možná ji bolí bříško z anginy, moje holčička když má anginu tak se i párkrát pozvrací a pak už to je dobrý. Vždycky hned nasadim lactobacilky. Ať je brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.10.15 07:01

@ančapepča ale bříško ji bolí od čtvrtka a atb dostala až v pátek…a probiotika máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
25.10.15 09:19

Můžou bolet i zvětšené uzliny v oblasti břicha. Jednou mi na pohotovosti říkali, že některé dítě to má pomalu při každé nemoci. Od kdy berete antibiotika? I po těch může bříško bolet.
Ale kdyby se Ti to nezdálo, tak radši určitě na pohotovost, břicho není dobré podceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
25.10.15 09:35

Třeba slepák ze začátku bolel dceru s přestávkama…většinou večer..Po dvou dnech, kdy se mi svíjela na zemi, jsem sbalila tašku s věcma a ve 23hod jsem jela na pohotovost. V jednu ráno ji operovali…
Ovšem na druhou stranu, mohou ji i takto trápit uzliny, bijuje se zánětem v krku. Rozhodně bych už na pohotovost jela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.10.15 10:13

No to bude určitě k tomu, dcera začne zvracet, bolí jí bříško a pak dostaneme Atb na anginu. Uvidíte, že to brzy přejde. Kdyby ji bylo něco vážnějšího tak by si na bříško stěžovala pořád. Ale kdyby se vám to nezdálo tak zajedte na pohotovost. Ja vím, že když jsem měla anginu tak mi taky vždycky bylo pár dní zle od žaludku. Chudinka, je hrozný když deti marodi a člověk jim nemůže pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.10.15 10:16

A teď jsem si všimla, že holčička je ještě malinká tak pořádně nemůže říct co ji trápí. Určitě to ma k té angine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
25.10.15 11:16

Tak z vlastní zkušenosti můžu říct, že slepák nebolí pořád. Píchalo mě v břiše cca 4 měsíce, mysleli si, že je to od močových cest, pak to třeba na 14 dní přešlo po ATB, no a jsem 5 dní po operaci slepého střeva… Neměla jsem ani horečky, ani průjem, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.10.15 11:29

@Verušákk
A jak je na tom teď?
Já nevím, mě by až pláč bolestí trochu vystrašil, je malinká, neřekne pořádně, já bych někam zajela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.10.15 09:23

Ahojky omlouvám se ze píšu až teď ale neměla jsem čas byla jsem s dcerou u doktora a nenasel nic proč ji to bolelo zatím ji to bříško nebolí tak doufám ze to bude ok :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí