S 9měsíčním dítětem na houby?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
23.7.12 10:07

S prtětem na houby

Ahoj, moc ráda chodím na houby, ale teď mám 9.ti měsíčního prcka a nemám moc hlídání. Šly byste na houby s dítětem v manduce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Loraine
23.7.12 10:08

Ahoj, proč ne? My se chystáme taky na houby, prcek má 11 měsíců, půjde v krosně

• Citovat
  • Upravit
2926
23.7.12 10:11

To je zase otázka :D Jaký rozdíl je jít s dítětem v manduce na procházku parkem a jít s dítětem v manduce na houby do lesa? Předpokládám tedy, že s ním nepolezeš nikde houštím, aby si vypíchlo oči, ale jinak fakt nevím, proč bys nemohla s mimčem na houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl martina.se
23.7.12 10:13

Jasně že jo, jdi.. Naši mě tahali od půl roku ( v krosně), já nosím mladého od 3 měsíců. Teď je mu 6, les ho hrozně baví.. jediné, že kontrolujem klíšťáky.. ale to je tak vše..

• Citovat
  • Upravit
17226
23.7.12 10:15

@Milu86 Ahoj, proč bys nemohla jít? 8) Sice nemám zkušenosti s manducou a ohýbáním se pro každou houbu, ale klidně běž. My měli syna v krosně. Pokud ti jde o klíšťata, tak ta opravdu hrozí v parku, louce, zahradě i ve městě, to si moc nevybereš.
PS: Houby rostou ve velkém, takže určitě jdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.7.12 10:15

Jasně jdi, když máš MANDUCU, nelez houštím, aby si nevypíchlo očičko a jinak jdi, přeji hodně štěstí, at najdeš nějaký houby, šla jsem minulej ttejden na hoouby, nenašla jsem nic a začlo v lese strašně pršet a hřmít, že jsem domů došla mokrá jako hastrman tatrman :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.7.12 10:16
@zoubky píše:
@Milu86 Ahoj, proč bys nemohla jít? 8) Sice nemám zkušenosti s manducou a ohýbáním se pro každou houbu, ale klidně běž. My měli syna v krosně. Pokud ti jde o klíšťata, tak ta opravdu hrozí v parku, louce, zahradě i ve městě, to si moc nevybereš.
PS: Houby rostou ve velkém, takže určitě jdi :lol:

jo fakt?? :lol: :lol:,minulej týden u nás nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.7.12 10:16
@zoubky píše:
PS: Houby rostou ve velkém, takže určitě jdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
23.7.12 10:18

@tumpach Nebuď smutná, my byli včera a našli jsme tři lišky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.7.12 10:18

Proč ne? Chodím na houby v manduce i s 19 ti měsíční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.7.12 10:19

Byli jsme ve čtvrtek, malou měl v manduce taťka a hodinu spinkala, takže klidně jděte :pankac: jen se trochu hůř ohýbal pro houby, ale on toho stejnak moc nenajde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.7.12 10:19
@tumpach píše:

Já byla ve čtvrtek a pátek ráno i odpo s 3letým synem jen na hodinku čistého hledání (ve svém stavu jsme ráda, že lezu :lol: ), a vždy jsme našli plný střední košík praváků, kozáků a tzv. babky :palec: Ale jen v listantých lesích, jehličnaté zatím nic…to je info z okolí Úštěka-Českolipsko:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.7.12 10:23

Já šla s 3 měsíčním synem s manducou na houuby.. neohýbala jsem se.jen jsem hlásila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.7.12 10:28

Kuřňa, kde bydlíte, že rostou? my se byli mrknout v sobotu a prd, ne houby.. jsem ve F-M… prý okolo Hamrů jsou, ale viděla jsem lidi spíš s borůvkama, tak tedy nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
23.7.12 10:35

Asi jsem blbě položila otázku :) manducu si teprve chystám koupit, samozřejmě ne jen kvůli těm houbám :lol: takže s ní zatím nemám zkušenost, tak jsem chtěla vědět, jestli je to schůdný ohýbat se s dítětem v manduce pro každou houbu. Jinak u nás eda rostou fest, včera jsme byli s manželem, on malýho nosil na ruce a já sbírala a našli jsme během hodinky plnej košík, na hradecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí