S teplotou pěšky k dr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85256
23.9.19 09:01
@jege píše:
A nebylo jednodušší zavolat doktora k dítěti domů? :think:

Tak crp treba doma nenabere a nema vysledky hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
23.9.19 09:13

@Heivka Tak si asi mela jen male kocary… Do meho sportaku se vejde i muj devítiletý, je sice na svuj vek mensi, ale i tak vetsi nez bezny petilety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.9.19 09:19

@j.a.n.i1 Mám Easywalker QTRO což je jeden z těch větších a už se tam nevejde. Hlavou drbe o stříšku a nohy nenacpe pod madlo. Nedávno to zkoušel že je taky batole jako jeho roční ségra :mrgreen: Ale je pravda že synovce bych do něj ještě tak v 8 letech nacpala, on byl takový chcípáček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.9.19 09:20

@Heivka Stříška se dá u většiny sporťáků sklopit a madlo vyndat :nevim: Pak jde jen o šířku zad a zadečku a to obvykle dětem před pubertou moc neroste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
23.9.19 09:30
@unuděná píše:
@Heivka Stříška se dá u většiny sporťáků sklopit a madlo vyndat :nevim: Pak jde jen o šířku zad a zadečku a to obvykle dětem před pubertou moc neroste ;)

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
23.9.19 09:33

Ja mam dr 10minut pesky od domova. Tak chodime pesky, ale mala je jeste v kocarku. Ve tvem pripade musis posoudit jestli to dite ujde. Jinak si vem taxik. Je to kousek a nevyjde to draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.9.19 10:05
@j.a.n.i1 píše:
@smurfka Tak i paragraf se da resit po telefonu a dojet, az clovek sezene odvoz. I kdyz tedy nemít auto, tak mam na 5 leteho doma ještě kočár, takze bych ho mrskla do nej a hotovo.

ano..ale musíš jít ten den..jo nemusíš ráno, ale naše dr má třeba ordinační hodiny pro nemocné jen do 10..takže si moc nevybereš..
a 5tiletého kočárem? to snad ne 8o ale jako dobře no…každý dle svého gusta, to ho raději ten kilák ponesu, než abych snášela pohledy na 5tiletého v kočáru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.9.19 10:06
@Vercsi148 píše:
@smurfka
Ono asi jak kde… Třeba naše doktorka mě vyloženě upozornila, že pokud má dítě jen běžnou virozu, ani nemusí být teplota, ať tam nechodím a jen zavolám, oni ji vystaví a pak si přijdu pro ukončení…

super na podvody..
to si budu volat každý měsíc :lol: když budu potřebovat volnáska v práci..( dovolená ke konci roku už moc není, tak proč ne :lol: )

• Citovat
  • Upravit
53190
23.9.19 10:09

@smurfka To jo, no :mrgreen: Já když si předtavím toho našeho klacka, co měl v 5ti letech 130cm a 25kg, tak bych si s kočárem připadala šíleně a ještě bych se bála, že kočár prdne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
23.9.19 10:16

@smurfka Proc bys musela ten den, staci se s doktorkou domluvit.
Plus tedy me je uplne jedno, jak se budou koukat lidi, fakt nebudu zbytecne trapit sve dítě a sebe, jen aby nahodou nekdo nemel problem s tim, ze se velke dite veze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.9.19 10:22

@j.a.n.i1 no dobře stačí..
takže když půjdu za tři dny, jak pak dr doložím že dítě bylo nemocné již tři dny a paragraf chci od toho a toho dne.. :think: Tak možná některým dr to je jedno a napíšou co rodiče chtějí no.., to že to nemají doložené, že dítě je už tři dny nemocné, je asi netrápí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101500
23.9.19 10:30

@smurfka No, nektere dr s rodici celkem komunikuji, takze vedi u koho klidne mohou ocr napsat i nejaky ten den zpetne… A nekteri rodice hned nevymysli, jak by se toho dalo zneužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.9.19 12:12

Dokud jsme meli barak ve meste, taky jsme chodili vsude pesky. Decka hlasili, ze s tatkou jezdi autem a pri mamce vzdy a za kazde situace pesky. Od baraku byla detska pesky asi 25 minut.
Letos po 5r. na vesnici jsem si koupila auto. My teda jezdime min k detske. Ta vlna nemocnosti pominula. Detskou jsem si nechala tu ve meste, ze ta se mi libi vic.
Tak ted bych jela autem, kdyby bylo treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 13:45

Tak jen pro info, šli jsme nakonec pěšky, syn měl ráno teplotu 37, a cestu zvládl v pohodě. Chvíli jsem si v čekárně říkala, jestli jsme nešli zbytečně, ale má lehčí zánět průdušek a dostal antibiotika. Doma léky na teplotu, protože to lehce stouplo, ale teď je ok a dokonce si hraje a není ani nijak unavený. A díky za názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
357
23.9.19 18:34

Kdyz jsem byla mala, nemeli jsme auto a vsechny cesty k doktorce jsme absolvovali pesky a jeste so kopce.Dala jsem to vzdy, ale prijemne to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí