S teplotou pěšky k dr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
23.9.19 18:51
@beruska9 píše:
Zvazila bych podle stavu ditete. Nicmene na naseho detstvi (tahne mi na 40) spousta rodin nemela auto, jak jsme to jen prezily? :mrgreen:

No, jako dítě z vesnice bez auta ti řeknu jak, pokud byla nemoc jen viroza, jelo se busem, pak jsme čekali v bufaci na bus zpátky. Pokud byly horečky a bylo nám hodně zle, tak máma skočila do kanclu JZD kde byl telefon(ano pamatuju dobu za krále klacka, kdy telefony nebyly ani v domácnostech běžné a pak tu slávu, když nám do vesnice postavili telefonní budku a hec přímo pred barák :) ) a zavolala k dr a ta měla dopoledne návštěvní hodiny a jezdila po pacientech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
23.9.19 18:57
@smurfka píše:
@j.a.n.i1 no dobře stačí..
takže když půjdu za tři dny, jak pak dr doložím že dítě bylo nemocné již tři dny a paragraf chci od toho a toho dne.. :think: Tak možná některým dr to je jedno a napíšou co rodiče chtějí no.., to že to nemají doložené, že dítě je už tři dny nemocné, je asi netrápí :nevim:

Hele asi záleží na dr a jaké vztahy máte a jak si duverujete právě v tom zneužívání. Já s detma chodím k mojí bývalé dr a tam vím, že když bych potřebovala, tak by mi to takto vystavila, ví, že toho nezneuziju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85248
23.9.19 19:21
@j.a.n.i1 píše:
@smurfka No, nektere dr s rodici celkem komunikuji, takze vedi u koho klidne mohou ocr napsat i nejaky ten den zpetne… A nekteri rodice hned nevymysli, jak by se toho dalo zneužít.

Tak ono se to da vypsat zpetne, ale taky se musi v terminu odevzdat zamestnavateli. A pokud clovek neridi, posila to postou a to taky trva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.9.19 19:26

Kdyz jsem byla mlada, vsichni jsme chodili nemocni k doktrovi pesky. Kazdej nemel auto, tak jak je to dneska. Sli jsme at byla angina, nestovice nebo chripka.. No, myslim si, ze jsme to prezili bez vaznejsich nasledku. Obcas v zime se nam venku pekne spustila i zarazena ryma. Myslim, ze ted se to moc resi, decka jsou zhyckany a rodice svym zpusobem taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
23.9.19 19:40
@blumen píše:
Tak ono se to da vypsat zpetne, ale taky se musi v terminu odevzdat zamestnavateli. A pokud clovek neridi, posila to postou a to taky trva.

Tak spoustě zaměstnavatelů to též stačí zavolat, pripadne poslat mailem a originál doručit az s ukončením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35672
23.9.19 19:50
@Botičkadam píše:
Kdyz jsem byla mlada, vsichni jsme chodili nemocni k doktrovi pesky. Kazdej nemel auto, tak jak je to dneska. Sli jsme at byla angina, nestovice nebo chripka.. No, myslim si, ze jsme to prezili bez vaznejsich nasledku. Obcas v zime se nam venku pekne spustila i zarazena ryma. Myslim, ze ted se to moc resi, decka jsou zhyckany a rodice svym zpusobem taky…

Jenže kdysi i doktoři jezdili po pacientech, nyní o tom moc nechtějí slyšet a když jím člověk připomene, že podle smlouvy s pojišťovnou mají konat i tzv. návštěvní službu, tak často prskají jak vzteklí. Takže doktoři jsou taky zhýčkaní! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.9.19 00:05

Podle me jsme zhyckani vsichni :mrgreen: Ja to nemyslela jako kritiku, spis k zamysleni, taky jsem se naucila si vozit prd*l vsude. My sice auto meli, ale mamka neridila, co si pamatuji, tak klasicky s nami zustavala na OCR I chodila k doktorum ona, takze nekdy nas mozna rano tata hodil tam, ale zpet jsme museli vetsinou pesky taky se vsim :nevim: Doktorka u nas doma, to si nevybavuji ani za krale klacka, vyrustala jsem ve meste, ten kilak k doktorce asi byl…nastesti teda pohotovost jsme meli bliz, takze kdyz bylo fakt zle, slo se tam :think: Co pockalo do normalni pracovni doby doktorky, to se holt muselo dat dojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85248
24.9.19 11:02

@beruska9 nasi se s tim neparali, poslali me i se 40-kou samotnou k doktorce se zanetem mocovyh cest. Ja chodila k doktorce (ve meste) sama, proste to tak meli domluvene, ja samostatna. Pozdeji jsem vodila i brachu :nevim: nasi pracovali. Fungovalo to :nevim: ale dneska a i zpetne dobre scifi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí