Šablona a razítko na obočí

56
28.7.22 03:14

Šablona a razítko na obočí

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto viz foto? Fakt to funguje a vypadá to hezky a přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1074
28.7.22 06:56

Měla jsem podobné šablony z Ebay a o ničem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
28.7.22 07:07

Každý máme jiný obočí, přece na všechny nemůže sedět jedna šablona? Za mě to bude blbost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
28.7.22 07:17

@Cucajz no, těch tvarů podle obrázku tam je víc. Ale tohle nemůže už z principu nikdy vypadat přirozeně, když se to jednolitě potáhne barvou.
Zakladatelko, pokud chceš přirozeně zdůraznit obočí, musíš se to naučit dokreslovat tužkou a imitovat čárkami chybějící části

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.7.22 07:30

Ja bych zkusila nahřátou voskovku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.7.22 07:39

@nozu Děkuji, nemám problém s obočím, myslím, že i líčit se umím, jen mi to přišlo jako super,,urychlovadlo,,🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
28.7.22 07:39
@Emm12345 píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto viz foto? Fakt to funguje a vypadá to hezky a přirozeně?

Ne, tohle přirozeně nikdy vypadat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42484
28.7.22 07:53

Proč teď musí mít každá na obličeji příšernou hokejku? 8o Není nad hezké, udržované a hlavně přirozené obočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
28.7.22 08:01
@Betty MacDonald píše:
Proč teď musí mít každá na obličeji příšernou hokejku? 8o Není nad hezké, udržované a hlavně přirozené obočí.

Chodící reklamy na NIKE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42484
28.7.22 08:04
@Zumpa píše:
Chodící reklamy na NIKE.
:mrgreen: :mrgreen: k tomu nevkusný permanentní make-up, kačera, přehnaný výplně a Frankenstein je na světě ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.7.22 08:29

Kolegyně objednala ze zvědavosti a nepoužívá to. Tihle slimáci nebudou nikdy vypadat přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.7.22 08:37
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: :mrgreen: k tomu nevkusný permanentní make-up, kačera, přehnaný výplně a Frankenstein je na světě ;)

Přesně. Pochopila jsem, že jsem stará, když už i líčení mě začíná iritovat -misto obočí 2 tlusté čáry, protažená oční linka..proč musí všechny vypadat jako marfusa?

• Citovat
  • Upravit
5088
28.7.22 12:50
@Náměsíčná píše:
Kolegyně objednala ze zvědavosti a nepoužívá to. Tihle slimáci nebudou nikdy vypadat přirozeně.

Ale kazda to tak hrde nosi.. :lol: Mozna se uz neprodavaji zrcatka, pac to co potkavam, s tim by prece normalni clovek nevylezl.. Nebo je moc holek s nejakou ocni vadou…ze se nevidej :think: :lol: Kazdopadne me na to vetsinou upozorni manzel, a vzdy to jeste okomentuje… takze ani chlapum se to nelibi… :D Tak mi reknete, proc se vy cmarajici holky vetsinou tak hyzdite??? :think: :lol: Jako nejsem zadna postarsi zenska, je mi 30…licim se, ale tohle to je jak na nejaky srandamač a ne na paradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
28.7.22 13:04

To je pomůcka na maškarní bál pro udivený výraz klauna? :D Vždy jsem byl na tom, že líčení je z důvodu, abych si napřed řekl „ta je krásná“ a potom teprve začal vnímat, že je namalovaná. Pokud si napřed řeknu „hele namalovaná holka“ a až potom, že jí to docela i sluší, tak je to špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí