Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto viz foto? Fakt to funguje a vypadá to hezky a přirozeně?
Každý máme jiný obočí, přece na všechny nemůže sedět jedna šablona? Za mě to bude blbost ![]()
@Cucajz no, těch tvarů podle obrázku tam je víc. Ale tohle nemůže už z principu nikdy vypadat přirozeně, když se to jednolitě potáhne barvou.
Zakladatelko, pokud chceš přirozeně zdůraznit obočí, musíš se to naučit dokreslovat tužkou a imitovat čárkami chybějící části
@nozu Děkuji, nemám problém s obočím, myslím, že i líčit se umím, jen mi to přišlo jako super,,urychlovadlo,,🤣
@Emm12345 píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto viz foto? Fakt to funguje a vypadá to hezky a přirozeně?
Ne, tohle přirozeně nikdy vypadat nebude.
Proč teď musí mít každá na obličeji příšernou hokejku?
Není nad hezké, udržované a hlavně přirozené obočí.
@Betty MacDonald píše:
Proč teď musí mít každá na obličeji příšernou hokejku?Není nad hezké, udržované a hlavně přirozené obočí.
Chodící reklamy na NIKE.
@Zumpa píše:
Chodící reklamy na NIKE.
Kolegyně objednala ze zvědavosti a nepoužívá to. Tihle slimáci nebudou nikdy vypadat přirozeně.
@Betty MacDonald píše:![]()
k tomu nevkusný permanentní make-up, kačera, přehnaný výplně a Frankenstein je na světě
Přesně. Pochopila jsem, že jsem stará, když už i líčení mě začíná iritovat -misto obočí 2 tlusté čáry, protažená oční linka..proč musí všechny vypadat jako marfusa?
@Náměsíčná píše:
Kolegyně objednala ze zvědavosti a nepoužívá to. Tihle slimáci nebudou nikdy vypadat přirozeně.
Ale kazda to tak hrde nosi..
Mozna se uz neprodavaji zrcatka, pac to co potkavam, s tim by prece normalni clovek nevylezl.. Nebo je moc holek s nejakou ocni vadou…ze se nevidej
Kazdopadne me na to vetsinou upozorni manzel, a vzdy to jeste okomentuje… takze ani chlapum se to nelibi…
Tak mi reknete, proc se vy cmarajici holky vetsinou tak hyzdite???
Jako nejsem zadna postarsi zenska, je mi 30…licim se, ale tohle to je jak na nejaky srandamač a ne na paradu ![]()
To je pomůcka na maškarní bál pro udivený výraz klauna?
Vždy jsem byl na tom, že líčení je z důvodu, abych si napřed řekl „ta je krásná“ a potom teprve začal vnímat, že je namalovaná. Pokud si napřed řeknu „hele namalovaná holka“ a až potom, že jí to docela i sluší, tak je to špatně ![]()