Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a máte to kde vypalovat? nebo myslíš, že jí to bude bavit ikdyž z toho nic nebude-? jinak my měli todle: https://www.sevt.cz/…le-41818500/?…. bavilo je to, ale bylo to jen tak na hraní. Rozpadalo se to
@Lama Lama no nemá to kde vypalovat.a ten odkaz co jsi dala je něco jako hlína? Fakt to vubec nedrzi? Dekuji
Výrobky se dají vypálit na některých základních školách nebo v DDM. Dá se s nimi domluvit
.
@esmeralda44 píše:
@Lama Lama no nemá to kde vypalovat.a ten odkaz co jsi dala je něco jako hlína? Fakt to vubec nedrzi? Dekuji
Samotvrdnouci hmota není keramická hlína. Je to taková dětská alternativa. Je to na domácí využití pro ty, kteří to nepotřebují vypálit.
Pomůcky? Dala bych ji k tomu provázek, váleček a vykrajovátka nebo jsem viděla, že do toho obtisknout kus staré záclony:-D, když chtějí použít vzor.
Mně se líbí dětský hrnčířský kruh. Prodávají ho za 400kc. Kdybych na to měla čas, hned bych si to koupila. I když zkušenost s ním nemám, ale láká mě to
.
@esmeralda44 my sme doma pouzivali podobnou modelovaci hmotu, zn. KERAplast. Přišlo mi to dobre. Jinak modelovaci hmota barevná od Fimo, vypalovali jsme v troubě a nejlepsi byla na vyrobu šperků, koralky,privesky, náušnice, nebo placate obrazky na zeď, magnetky…Takove mensi vyrobky
@esmeralda44 jo, je tam návod na kolik a jak dlouho se to vypaluje.