Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kluci, zasloužilé matky a otcové,
mám problém který mi ničí vztah. Prosím, pomozte! Poraďte!
Je mi 23, vždycky jsem byla na výrazně starší muže. Teď jsem s jedním, je o 13 let starší a mám ho ráda.
Ale vadí mi že sex pro mě není dostatečně uspokojující. Jak po psychické tak po fyzické stránce.
Ne že by partner nebyl obdařený, to je až moc. Ale nedokážu se uvolnit (bolí mě to) a ani mu nedovedu říct pravdu o tom co mě vzrušuje.
Nechci s ním trávit moc času. Prostě mě to tam netáhne když vím že to zase bude jenom nuda…
Uvažuji o tom že ho opustím… Ale přijde mi to trochu nefér…
Nevím jak mu to říct/naznačit a stydím se.
Poradí někdo? Prosím. Jsem fakt zoufalá. Ani se mi s ním o tom nechce mluvit, prostě bych najednou přestala komunikovat a doufala že mě přestane nahánět…
Je mi smutno.
Buď mu řekni, co by se ti líbilo, nebo se s ním naférovku rozejdi. Nejsi malý děcko, aby jsi přestala komunikovat a on se trápil, jestli tě třeba nesrazilo auto. Buď dospělá, prostě mu řekni, že vám to neklape a rozejděte se.
Jemu je určitě taky smutno, když neví na čem je. Nebudˇslaboch a buď mu řekni co se ti líbí, nelíbí a nebo se s ním prostě rozejdi ![]()
Je hezký, že hned na začátek uvádíš svůj věk. Je ti 23, ne 15. Takhle průrazná jsi i v práci / ve škole? Prostě se musíš vzchopit a buď mu vše vyklopit nebo se s nim rozejít. Mám pocit, že se nudíš kvůli své neprůbojnosti.
@Anonymní píše:
Je mi 23, vždycky jsem byla na výrazně starší muže. Teď jsem s jedním, je o 13 let starší a mám ho ráda.
Ale vadí mi že sex pro mě není dostatečně uspokojující. Jak po psychické tak po fyzické stránce.
Ne že by partner nebyl obdařený, to je až moc. Ale nedokážu se uvolnit (bolí mě to) a ani mu nedovedu říct pravdu o tom co mě vzrušuje.
Nechci s ním trávit moc času. Prostě mě to tam netáhne když vím že to zase bude jenom nuda…
Poradí někdo? Prosím. Jsem fakt zoufalá. Ani se mi s ním o tom nechce mluvit, prostě bych najednou přestala komunikovat a doufala že mě přestane nahánět…
Je mi smutno.
Pokud s ním nemluvíš a neřekneš mu narovinu co a jak, tak si myslím, že na tom hůře on než ty. Vzchop se a řekni mu vše narovinu. Jsem si 100% jistá, že potom budeš ty i on šťastnější ![]()
Je mi smutno.