Golfky Safety 1st Advancer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1477
21.1.11 09:23

Safety 1st Advancer

Ahojky máte zkušenosti někdo s tímto kočárkem? zajímalo by mě jaký má plusy a mínusy… designově se mi moc líbí, ale nedočetla jsem se jestli má polohovatelnou zádovou opěrku a jak je vysokej, jsme s pritelem docela vysoci tak aby jsme se nemuseli sklánět k němu. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
21.1.11 23:19

zádová opěrka polohovatelná, na pásek, plynule, hodně do lehu, je dost dlouhá.. nožní není polohovatelná, je to opěrka, jako u zappa a podobných..
kočár se dobře skládá, je prostorný pro dítě co do šířky i výšky zádové opěrky, má dobré madlo před dítětem, velký koš, výškově pro mě 175cm ok (oproti zappkám..)

mně osobně se moc líbí.. měla ho kamarádka s dobře se mi s ním jezdilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
22.1.11 07:19

jee dekuju za odpoved, me e o to ze budem muset koupit co nejdriv uz sportak nebo golfky protoze prcek se nam uz nevleze do kocarku ale jeste sam nesedi tak bych potrebovala neco kde by si mohl i lehnout. a kolecka ji vyhovovali? da se s nimy jezdit i ve snehu a po polnacce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.11 16:42

leh je určitě hodně velký… zádová opěrka je tvrdá, resp. zpevněná, není to jako u moona třeba.
ale kolečka - je to prostě golfáč, od takového kočáru se moc čekat nedá.. jsou prostě malá, plastová.. takže sníh nic moc, polňačka jakbysmet..

ve sněhu kamarádka nejezdila, měla sporťák..
já jsem teď zkusila jet s callistem (taky jednoduchá kola) a nic moc. čerstvě napadaný sníh je ok, ale tající ledosníh, hrozně se smýkají, nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.4.11 12:58

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo máte Advancer delší dobu a jaké jste s ním i po týdnech spokojené?Já jsem si ho už objednala v hnědé barvě,ale i tak bych ráda ještě něco věděla.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.4.11 20:48

No neříkejte mi, že už ho žádná nemáte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xmalij
27.1.12 09:14

Safety 1st

Ahoj, muzu se s odstupem zeptat, jak jsi se Safety 1st golfkama spokojena? DIky j.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4