Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj!
Mám dotaz ohledně tašky z dm, co teď můžu vyzvednout myslím za 80 jejich bodů. Nejdřív jsem si říkala, že to nevyužiju, ale napadlo mě, že by to mohlo sloužit jako taška na přebalování apod, kterou bych vozila pod kočárem… Originální taška, kterou používám spíš na své drobné věci po větším zatížení nedrží, na jedné straně se rozepíná patent. Neřešila jsem to jako reklamaci, protože to je problém snad u všech tašek ke kočárku… Může mi někdo popsat, jestli je ta taška omyvatelná a odolná dešti?
Dík
Achjooo, mě zas nedošla nabídka na mail asi
( Jak taška vypadá?
No nevím, jestli je vhodná na kočár, mně se zadá dost tenká, měla jsem pocit, že se hned protrhne
ale omyvatelná je - taková celá „igelitová“.
Hodně jsem nad ní uvažovala a měla jsem ji v ruce a prohlížela.
Přišlo mi, že to s trvanlivostí nebude tak horké
předpokládám, že při používání postupně to plastové ve švech popraská a potrhá se…
Holky,
a kde se dá zjistit co se může vybrat za ty body, jak se píše že třeba taška za 80 bodů. Dá se někde zaregistrovat a pak chodí emaily, nebo tak něco?
Díky
.
mikami píše:
Holky,
a kde se dá zjistit co se může vybrat za ty body, jak se píše že třeba taška za 80 bodů. Dá se někde zaregistrovat a pak chodí emaily, nebo tak něco?
Díky.
Dá se to zjistit na webových stránkách dm. Myslím, že to je dm-drogeriemarkt. cz. Tam se dá zaregistrovat a chodí ti to na email
ta taška mi teda přišla dost hnusná. Igelitová a málo bytelná. A navíc s reklamou. Ono ne každý reklamní přemět má cenu si brát. Já bych ty body využila na něco jiného.
Sufik píše:
ta taška mi teda přišla dost hnusná. Igelitová a málo bytelná. A navíc s reklamou. Ono ne každý reklamní přemět má cenu si brát. Já bych ty body využila na něco jiného.
Ta reklama se dá naštěstí vyndat, je tam takové pouzdro - u nás ji měli v DM vystavenou. Ale hnusná teda je i bez reklamy, to máš pravdu ![]()
Sufik píše:
Sufíku - reklama je na papíře vložená pod folii. Dá se vyndat.
A přesně, to radši vezmu 50 b knížku a použiju slevu na nákup.
taška fakt sheath,my ji vzali a má to malý na hračky.nemá to smysl brát,škoda bodů.a už se tam i něco natrhlo ![]()
Tak Vám všem děkuji, právě jsem ušetřila 80 dm bodů…
Já jí nikde vystavenou neviděla a nechtělo se mi ptát a očumovat, jak vypadá. Jestli není nějak extra bytelná, tak to je na nic. Nechystala jsem se jí vystavovat, už vůbec ne použít jako tašku na kočár, ale jako tašku pod kočár!!! ![]()
Ještě jednou dík, ani jsem tolik reakcí nečekala