Taška z dm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
20.1.11 12:15

Taška z dm

Ahoj!
Mám dotaz ohledně tašky z dm, co teď můžu vyzvednout myslím za 80 jejich bodů. Nejdřív jsem si říkala, že to nevyužiju, ale napadlo mě, že by to mohlo sloužit jako taška na přebalování apod, kterou bych vozila pod kočárem… Originální taška, kterou používám spíš na své drobné věci po větším zatížení nedrží, na jedné straně se rozepíná patent. Neřešila jsem to jako reklamaci, protože to je problém snad u všech tašek ke kočárku… Může mi někdo popsat, jestli je ta taška omyvatelná a odolná dešti?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
20.1.11 12:17

Achjooo, mě zas nedošla nabídka na mail asi :o( Jak taška vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.11 12:28

No nevím, jestli je vhodná na kočár, mně se zadá dost tenká, měla jsem pocit, že se hned protrhne :nevim: ale omyvatelná je - taková celá „igelitová“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 12:32

Hodně jsem nad ní uvažovala a měla jsem ji v ruce a prohlížela.

Přišlo mi, že to s trvanlivostí nebude tak horké :( předpokládám, že při používání postupně to plastové ve švech popraská a potrhá se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
20.1.11 12:49

Holky,
a kde se dá zjistit co se může vybrat za ty body, jak se píše že třeba taška za 80 bodů. Dá se někde zaregistrovat a pak chodí emaily, nebo tak něco?
Díky :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.1.11 13:12
mikami píše:
Holky,
a kde se dá zjistit co se může vybrat za ty body, jak se píše že třeba taška za 80 bodů. Dá se někde zaregistrovat a pak chodí emaily, nebo tak něco?
Díky :-) .

Dá se to zjistit na webových stránkách dm. Myslím, že to je dm-drogeriemarkt. cz. Tam se dá zaregistrovat a chodí ti to na email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
20.1.11 13:15

ta taška mi teda přišla dost hnusná. Igelitová a málo bytelná. A navíc s reklamou. Ono ne každý reklamní přemět má cenu si brát. Já bych ty body využila na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
20.1.11 13:18

Dančí,
díky, díky, najedu tam :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.11 14:15
Sufik píše:
ta taška mi teda přišla dost hnusná. Igelitová a málo bytelná. A navíc s reklamou. Ono ne každý reklamní přemět má cenu si brát. Já bych ty body využila na něco jiného.

Ta reklama se dá naštěstí vyndat, je tam takové pouzdro - u nás ji měli v DM vystavenou. Ale hnusná teda je i bez reklamy, to máš pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 16:43
Sufik píše:

Sufíku - reklama je na papíře vložená pod folii. Dá se vyndat.

A přesně, to radši vezmu 50 b knížku a použiju slevu na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
20.1.11 16:45

taška fakt sheath,my ji vzali a má to malý na hračky.nemá to smysl brát,škoda bodů.a už se tam i něco natrhlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.1.11 21:55

Tašky z dm

Tak Vám všem děkuji, právě jsem ušetřila 80 dm bodů… :-) Já jí nikde vystavenou neviděla a nechtělo se mi ptát a očumovat, jak vypadá. Jestli není nějak extra bytelná, tak to je na nic. Nechystala jsem se jí vystavovat, už vůbec ne použít jako tašku na kočár, ale jako tašku pod kočár!!! :lol:
Ještě jednou dík, ani jsem tolik reakcí nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4