Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda mátě některá zkušenost z golfkami CHICCO Skip FUEGO. Chtěli bychom je pořídit pro dcerku, už vesměs chodí, moc neposedí, sporťák (z trojkombinace) jsme nevytáhli už 3 měsíce, do obchodu na nákupy jezdíme autem. Ale když bychom šli někam na procházku, tak delší trať ještě nezvládne, např. do centra, nebo i na hřiště, ale nechce se mi tahat pak jaro léto těžkopádný sporťák. V kočárku Markétka rozhodně nespí
takže polohování do leže nepotřebuji.
Nebo pokud byste měly kladnou zkušenost s jinou značkou, určitě to uvítám ![]()
Díky moc za rady. Hanka
Já mám chicco liteway a jsem celkem spokojená. CO třeba nějaký nepolohovací golfky?
Ahojky, já mám tedy nechodícího ročního chlapečka
ale hledala jsem lehké golfky , které půjdou i do mrňavého kufru třídvéřáku
http://babykocarek.pasaz.cz/…rava-zdarma/
mám tyto a jsem moc spokojená ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Já mám chicco liteway a jsem celkem spokojená. CO třeba nějaký nepolohovací golfky?
No ty polohovací - maximálně u nich to polohování nevyužiju ![]()
Juknu se na ty Vaše, děkuji za tip.
Barbulka píše:
Ahojky, já mám tedy nechodícího ročního chlapečkaale hledala jsem lehké golfky , které půjdou i do mrňavého kufru třídvéřáku
http://babykocarek.pasaz.cz/…rava-zdarma/mám tyto a jsem moc spokojená
Děkuji za tip. Ale vadila by mi ta dvojitá rukojeť, jelikož máme psa, tak bych uvítala rukojeť spojenou, abych ho mohla kočírovat ![]()
No a ještě jsem narazila na tyto: Golfky Hauck Sport Red - ty by se nám taky líbily. Máte některá zkušenost?
Haňulka žabulka píše:Barbulka píše:Děkuji za tip. Ale vadila by mi ta dvojitá rukojeť, jelikož máme psa, tak bych uvítala rukojeť spojenou, abych ho mohla kočírovat
Ahojky, já mám tedy nechodícího ročního chlapečkaale hledala jsem lehké golfky , které půjdou i do mrňavého kufru třídvéřáku
http://babykocarek.pasaz.cz/…rava-zdarma/mám tyto a jsem moc spokojená
jj tak se psem tyhle golfky fakt nejdou, to mám odzkoušeno
Ty Hauck jsou pěkné
Ta spojená rukojeť je podmínkou, ale na moc velký výběr jsem teda nenarazila
Alespoň vím, že v kočírování psa nejsem sama ![]()
Ty Hauck se líbí i manželovi
Ještě bych je ráda někde viděla „naživo“, abych je odzkoušela, jestli se zadaří. Po zkušenostech s trojkombinací to nehodlám riskovat, ono na netu se to jeví jinak než v reálu, bohužel ![]()
A co Peg perego Aria nebo Vela. Videla jsem je nazivo. Dcera zacala sama bez drzeni chodit jiz v 10 mesicich, ted je ji 1.5 roku, lita jak dabel,ale presto se rada sveze. V golfkach spi, ale kdyby nespala, urcite bych to Peg Perego chtela- nema ale polohovaci nohy, coz pro me je problem. Tobe by se ale mohly libit. Koukni na ne treba na malli.cz
ginger7 píše:
A co Peg perego Aria nebo Vela. Videla jsem je nazivo. Dcera zacala sama bez drzeni chodit jiz v 10 mesicich, ted je ji 1.5 roku, lita jak dabel,ale presto se rada sveze. V golfkach spi, ale kdyby nespala, urcite bych to Peg Perego chtela- nema ale polohovaci nohy, coz pro me je problem. Tobe by se ale mohly libit. Koukni na ne treba na malli.cz
Tak jsem koukala, ale to je spíš klasický sporťák, i když není tak těžký (6,5 kg), ale jeden už doma máme, to bych ji mohla vozit i v něm. Navíc manžel když viděl tu cenu, tak protočil panenky
, takže to by neklaplo. Ale i tak díky.
za nás quinny zapp lehky neni drahy já mám starší a jsem spokojená moc ![]()
Aha tak to jo. Abych pravdu rekla, tak si tu cenu vubec nepamatuju, je to uz dyl, co jsme se na tyto kocarky divali. Tak hodne zdaru pri hledani vhodneho golface. ![]()
nemolka píše:
za nás quinny zapp lehky neni drahy já mám starší a jsem spokojená moc
Děkuju za tip. Ale zase ta rukojeť ![]()
ginger7 píše:
Aha tak to jo. Abych pravdu rekla, tak si tu cenu vubec nepamatuju, je to uz dyl, co jsme se na tyto kocarky divali. Tak hodne zdaru pri hledani vhodneho golface.
No vypadá to, že to budeme potřebovat, skrz tu rukojeť moc na výběr fakt není. Asi půjdeme do toho Haucku. Ještě juknout jestli ho mají někde v okolí v obchodě, abych do něj prcka posadila a zkusila si ho.