Golfky pro dítě - 1,5 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
21.1.11 21:39

já mám abc moving light a zatím spokojenost, ale je pravda, že to není obr kočárek co se týká ložné plochy. Mám ho už od jara a zatím slouží perfektně a má teda obr koš. Taky pořád přemýšlím jestli vystačí a nebo koupit něco prostornějšího ale čekám až bude nejhůř a jestli to bude vůbec potřeba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.11 13:46

Taky jsem se na něj dívala, ale není to přesně to, co bych si představovala. Navíc jsem na něj četla hodně špatných zkušeností od maminek, jak že není stabilní, že musí hlídat, aby dítko nevyklopily, špatné zkušenosti s reklamacemi. A taky jsem si uvědomila, že píšou, že je pro dítko do 15 kg. Dcerka už má 12 kg, tak nevím, jak dlouho by vydržel… i když taky nevím, jak bude přibírat, máme první dítě, takže člověk ještě pořád tápe, holt je to všechno poprvé :-) Asi půjdeme do kočárku Hauck, ale moc díky za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.11 16:59

Haňulko, těch 15 kg je u všech kočárů , je to podle směrnice EU, podle které mají homologaci, bez ohledu na skutečnou nosnost. většina kočár vydrží daleko větší váhu.. třeba zapp v čechách do 15kg, v US 20kg cca, apod.

jiank ABC des. mi napohled přišla dost malá sedačka, ale dítě jsem v tom neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.11 21:00

Díky Natašo, to jsem nevěděla, že je to daný obecně, no člověk se pořád něco učí :-)

S golfkama Hauck zkušenost nemáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.1.11 00:00

bohužel nemám.. jen se mi jich pár líbilo na netu… z té poslední kolekce.
hauck býval vždycky dobrá značka, máme něco hauck po švagrovic dětech a je to pořád super..

jjo, člověk se pořád učí… :) taky mě to totiž zajímalo, proč jsou golfky, které jsou pro starší děti, jen do 15kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.1.11 00:39

Taky chci na jaře koupit golfky a už jsem po nich trošku koukala… zatím se mi líbí tyhle , i když váha 8,4kg .. nevím, jestli to není dost … trošku bych se zdovolením vtírla, nemáte některá osobní zkušenost? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.1.11 15:15

No tak je pravda, že sedačka není moc velká - ani sedací část ani opěrka zad. Ale tak počítám, že spát v něm už moc nebude, max. v létě na koupálku což holt bude polosed, ale to už je u každých golfek pro takhle staré dítě. A s tím sedem - zatím mám sklopenou opěrku nohou tak případně zkusím dát do roviny. :nevim: Má své mouchy, ale mě vyhovuje. se stabilitou jsem nikdy problém neměla když pominu že je to trojkolka a má trochu jiné jízdní vlastnosti. Ale i velký kočár mám trojkolku takže jsem zvyklá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.1.11 16:43
AdelQa píše:
Taky chci na jaře koupit golfky a už jsem po nich trošku koukala… zatím se mi líbí tyhle , i když váha 8,4kg .. nevím, jestli to není dost … trošku bych se zdovolením vtírla, nemáte některá osobní zkušenost? Díky!

je tu na něj celá diskuze :) většinou dost spokojenost.
sama mám, ale kol. 09. není to vcelku rozdíl, kromě materiálu potahu, designu, toho, že je v ceně pláštěnka a že 2010 má překlápěcí stříšku před dítě, 09 jen přídavný kšilt.

kočár je to super, vozím miminko, vložná taška, odpružení v pohodě - na chodníkách i na novorozence. dost vysoký na 175cm. zádovka kočáru akorát pro 3letého metr vysokého kluka, šířka 30cm, polohování skoro do plochého lehu (pár stupňů zbývá..)
těch 8.4kg je ale sakumprásk, jak je tu diskuze o váhách kočárů, že to váží bez potahů, kol apod., tohle je celého kočáru. takže ono to není tak hrozný, páč většina kočárů takhle taky váží..
super se ovládá, díky těm jednoduchým kolům a spojené rukojeti, skládání jednoduché. brzda funguje dobře, aretace předních kol je jedinečná.. prostě zacvakneš a když se rozjedeš, kola sama zapadnou kam mají..

když to shrnu, já jsem spokojená, je to přesně to, co jsem očekávala od takového kočárku. kromě něj mám terénní sporťák, tohle je městský, do auta, pod autosedačku. jsem moc ráda, že jsem prodala zappa a na druhé koupila tenhle!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.1.11 16:43

P.S. najde se i levněji, někde jsem ho viděla za 5tis.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.1.11 20:42

Díky Naty za vyčerpávající info :palec: Jinak vím, že jsou tu i jiné diskuze, něco jsem pročítala.. ale třeba se tvoje zkušenosti někomu hodí i tady v téhle, ne jenom mně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.11 20:46
Nataša píše:
P.S. najde se i levněji, někde jsem ho viděla za 5tis.. :wink:

Ten by se mi taky líbil, ale tolik investovat nemůžeme a ani nechceme. Tak snad ten Hauck nebude špatnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.1.11 00:01

Ahoj Já měla ABC design Giro..a po 5měsících jsem se ho naštěstí zbavila.Byl to šunt.Trochu už o značce ABC Design pochybuji 8-o a to jsem si říkala, že to jsou němci, že to bude v pohodě :jazyk: Upadávaly tam nýty, takže se postupně celý rozpadal, mě příšerné madlo na nic a malý mi pořád tam seděl zborcený a klouzal dolů, ale byl lehoučký a skladný (pokud se skládání zrovna nezaseklo :roll: :roll: )To tenhle nedoporučuji ani nepříteli…

Tak jsem dnes objednala další :-D Tentokrát zkusím PP Aria, takže případným zájemkyním mohu poreferovat potom zkušenosti.Nemají polohování noh, ale to už prdím.Malý má 20měsíců,nohy má už všude na stupátku a jak chce spát, usne v každé poloze..vybrala jsem ho i proto, že jde nacvaknout vajco sedačka, kdyby mi vydržel náhodou :roll: i na druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí