Sporťák - golfky pro 15m dítě

2852
16.1.11 11:17

sporťák-golfky pro 15 měs. dítě

ahoj potřebovala bych oradit při výběru kočárku. Potřebuji kočárek se kterým se dá cestovat MHD(takže lehký- nebo aspoň ne moc těžký, stabilní), s velkým nákupním košíkem pokud možno abych se tam odstala i když dítě spí), nastavitelnou výškou rukojeti(nebo pro trošku větší rodiče), většími kolečky. Malá má 15 měsíců. Nemusí jít úplně do lehu, ale určitě by se měl dát polohovat. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
16.1.11 11:24

Já právě okukuji tyto…
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.1.11 11:32

Taky pátrám, hledám a nevím.
Ted jezdíme s concordem.....
a zatím cop jsem koukala na výber bud taky calisto, nebo luna od mamas a papas, nebo Firstwheels City Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
16.1.11 13:15

AHojík,
máme ted nový golfky ty jak vkládala Mahja cybex callisto 2010,jsou perfektní,je to ideálka pro vysoké rodiče,lehký,snadno se ovládá,košík je v celku a golfky prostorný,kolečka,jdou za aretovat a moje 3,5letá dcera se tam vejde uplně v pohodě-samo,ale že to mám promojí mladší 13měsíční dceru,tak starší se od ěéměsíců v kočárku nevozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.1.11 13:29

na té tvé fotce se mi zdají hodně úzké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
16.1.11 18:54

Jj nejsou to typické gofkové kolečka pač se mě to nelíbí a nechtěla jsme je,ale žádný golfky nebudou mít velký a široký kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.1.11 19:06
Olčík píše:
Jj nejsou to typické gofkové kolečka pač se mě to nelíbí a nechtěla jsme je,ale žádný golfky nebudou mít velký a široký kola…

Já jsem nemyslela kolečka, ale celkovou šírku kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.1.11 09:54

bohužel ani jedny o kterých tu diskutujete nejsou takové jaké jsem chtěla- velký nákupní košík, větší kolečka, výškově nastavitelná rukojeť. Klidně si koupím i sporťák- na skladnosti mi až tak nezáleží(nemáme auto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.1.11 10:30

Smudli, pak bych šla do jane nomad.
Vahove lehci, nez mnohe golfky, velke kolecka, spojena rukojest a velky kosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.1.11 10:38

Smudlinko,
ony golfky jsou všechny obecně uzší, počítá se od nich, že budou skladnější, tak nemůžeš čekat, že budou široké a pohodlné jako sportovní kočárek.

Linda
Jané chvaluji! :palec: Já si kupovala starší Jané slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.1.11 09:37

všechny golfky budou mít malá kola, to callisto má kola dobrá, lepší než většina golfáčů..

podle tvých požadavků to opravdu spíš vypadá na sporťáček do města, než golfky, taky bych doporučila Jané nomad, lehoučký, prostorný, větší kola.. (má opravdu jen 8kg, což je unikát .. to mívají golfky taky.. )

trochu těžší, a levnější, jsou pak kočáry typu babydesign sprint, zopa fusion, dema step easy, bertoni foxy..
velké košíky, prpstorné, ale mívají už kolem 9kg.. :( daň za nízkou cenu.. a bohužel, košíky jsou nepřístupné v té úplně poloze leh.

pak mě napadá ABC design moving. obr koš, uživatelky i ho chválí. na pohled mi přijde málo prostorný sedák,a le maminky si obecně nestěžují..

pak jsem narazila na novinku, hauck
ale nevím, jetsli jsou kolečka dost velká.. ¨

OT - další zajímavá novinka od Hauck
zadní kola 20cm.. ale je to trojkolka..

hoco scout
má velká kola, velký koš, ale váhově je to děs, 12kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.1.11 13:13

tak nomada jsem dnes viděla ve skutečnosti a dost mě zklamal- do košíku se skoro nedostanu ani když dítě sedí, natož když náhodou usne. Zkušela jsem s malou zopa fusion, ale na ty jsem tu našla ne moc dobré reference :-( ještě že mám 2 měsíce na vybírání, jinak nevím, nevvím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
5.2.11 12:02

dnesk jsme byli s malou zase omrknou kočárky a zalíbilo se nám aveo od coletta. Ještě máme v plánu zajít jinak, kde by měli mít od babydesing sprint. Nebo pak jeste premyslim o seed pli(ale to asi nedopadne- myslím že není odpružený a taky nemám šanci jej unést sama. Zkoušel jste někdo tyto kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí