Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojda, chystáme se na jaro koupit malé nějaké golfky…jen nemám toliK času prohlížet tolik kočárů..cenová relace - do 5tis, nové, né tříkolku
takže je-li tu maminka, co je spokojená s golfkama a moje požadavky sedí, prosím pište název a + a -
děkuji moc
Máme Baby Design Tiny a maximální spokojenost.
Plusy: cena, spojená polohovací rukojeť, velký košík, váha, polohování nožiček, odpružení.
Minusy: desing - nic převratně moderního.
Martina
Příspěvek upraven 17.01.11 v 14:58
Ja mela MacLaren a maximalni spokojenost. Jsou hodne skladne a hlavne lehke. Taky mi vyhovoval kosik, veslo se tam spousta veci ![]()
Inglesina Trip.
Výhody:
lehkost, skladnost, dobrá nosnost (uvezly i mou tříleťačku).
Nevýhody:
oddělené rukojeti
jsou-li v poloze úplně naležato, není možné dostat se do košíku pod kočárkem
Espio magic 4.. Za nás dokonalá spokojenost. Malá má v roce 12kg a má v nich všude spoustu místa.. Jsou super skladný do auta a skoro nic neváží. Ovladatelnost taky na jedničku.. Jedinej háček je malej košík..Ale nám to nevadí..
Ahoj,
mám Chicco Multiway. Jsem spokojená.
Výhody
Nevýhody
při úplném lehu špatný přístup do košíku
při skládání se musí sundat přední madlo
Ahoj, mam Chicco trio enjoy, já ho koupila úplně nový za 3 tisíce, ale nevim kolik stojí normálně, asi víc, ale určitě se dají sehnat i bez korby a autosedačky, který byly součástí. Jsou lehký a hodně skladný, takže do kufru krátký feldy přiskládám i větší nákup. Jsou spíš pro menší, občas kopnu do koleček, to když pospíchám a dělám dlouhý kroky. Jinak se s nima jezdí vcelku dobře a to i ve sněhu kdy je 10-15cm. Dají se polohovat a je dobrý přístup ke košíku, který má nosnost podle mě 1kg, jinak se trhá, ale já ho moc nepoužívám. Snadné rozkládání a skládání, jsou celkem lehký a díky aretaci i skvěle ovladatelný. Není to sporťák, takže se neskládají do placky, což je výhoda díky tomu autu. Držátka se dají polohovat. Madlo se při skládání nemusí sundavat, mam k nim originál nánožník, který má spodní část pogumovanou a pláštěnku. Mínus jsem na něm zatím neobjevila.
Mám Espiro magic 4-a spokojenost.Jsou lehké,skladné,spojená rukojeť.Malé mínus je asi košík,je fakt malej.