Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Inglesina Zippy?
Přidejte zkušenost s Inglesina ZippyAhoj, tak já si jí koupila a jsem tedy rozčarovaná až zklamaná. Přesně jak píšeš- rozviklaná, tyčky se při najíždění na chodník rozjíždí. Rozhodně to není kočárek za tolik peněz
A pozor, měla jsem dvě- první mi poslali ve špatné barvě a rozviklané byly obě stejně. Takže buď jsem měla smůlu na dva kusy, nebo nevím. Manipulace příšerná, skládání pro vraha, nehrozí vézt jednou rukou. Stříška je sice úžasně veliká a hezky kryje, kočárek vypadá moc pěkně, ale jízdní vlastnosti, pro mě hrůza. Mám jí složenou, ale jestli chceš, přeměřím. Jinak to odpružení je docela fajn, zadní kolečka pruží, malá v ní spí raději než ve speedim, ať jenom nehaním.
Já jí ale budu prodávat- ve verzi free. Koupím si raději nunnu, snad to bude lepší.
Diky moc za info, uz jsem si pripadala jak blazen, protoze vsude slysim jen same chvalozpevy. No a jakou Nunu budes kupovat? Zkousela jsi Peg Perego Pliko? Musim rict, ze jsem ho take zkousela v obchode a byl to vymakany, krasne propracovany kocarek, podobny Zippy, ovsem byl pevny a co hlavne- uplne lehky. Kdyz jsem ho zvedla, zirala jsem. Cely se vsim vsudy vazi 8kg a opravdu to odpovida. Na nettu se casto u kocarku uvadi jen vaha podvozku atd, coz me teda pekne stve, je to dobry tak od vyrobce, ale sproste vuci zakaznikovi. Hned bych si ho koupila, ovsem pri jizde jsem kopala do kolecek. ![]()
PP jsem nezkoušela. Nuna se mi sice líbí, ale ještě to musim hodně promyslet. Teď o tom dumám celý den, quinny dosluhuje, zippy je „paráda“, nakonec se mi zas asi líbí mutsy transporter. No je to komedie…
Ta inglesina asi taky nemá moc přes osm kilo, ale manipulace s ní, to je pro mě záhada. Jo, ještě strašně rachtá jsem si vzpoměla
Já si jí právě koupila taky na základě recenzí na netu a teď tohle no.
Aha, tak ty shanis asi spis sportovni kocarek. My mame sportak Jane Slalom, ale je strasne velkej a tahat po tramvajich me to nebavi. Mame golfky chicco multiway, ale nejsou odpruzeny a silene to drnce, kdyz jedeme v Praze v centru po kostkach atd. Tak chci neco robustniho, pohodlnyho a vypolstrovanyho, ale pritom. No a zjistila jsem, ze temto pozadavkum odpovida zrejme jen Zippy a to Pliko, protoze ostatni takovy kocary jsou daleko tezsi. Zippy je rozhrkana, a to Pliko (fakt skvelej kocar a jsou na nej i dobry recenze), tak tam kopu do tech kolecek. To me teda nastvalo, protoze jsem si na nej uz brousila zuby.
No a ten Mutsy, o kterym jsi psala, ten je teda fakt moc peknej, koukala jsem na nej na nettu. Slysela jsem, ze Mutsy jsou opravdu kvalitni kocarky, takze by ti mohl vyhovovat. Mne uz se o tech golfacich i zda, hledim na nett denne uz 14 dni a nic nemuzu vybrat…
… vypadla mi tam veta- neco robustniho, vypolstrovanyho, ale pritom LEHKYHO ![]()
No právě- já speediho miluju a hrozně mi vyhovuje, v zimě ideál. Ale skládat to pořád do kufru, to moc nejde, navíc se tam už pomalu nic jinýho nevejde, navíc sundáš kolečka a jsi jako prase teď v tý čvachtě. Tak hodně štěstí, je to alchymie ty kočárky ![]()
Presne tak, je to Alchymie
No taky preji stastnou ruku pri vyberu. Snad se obe nakonec trefine do necoho dobryho! ![]()
Ahoj, tak já mám tuto Inglesinu. Jsem s ní velice, velice, velice spokojená. ![]()
Jde mi složit opravdu jednou rukou
, při rozkládání používám sice obě ruce, ale není to nic těžkého.
Náš „drobeček“ už chodí, nemám problém s řízením golfek, když se snažím „uřídit“ našeho chlapáka. Prostě jednou rukou vedu naše sluníčko a druhou řídím golfky. ![]()
U mé Inglesiny se tyčky nijak nerozjíždí a rozvyklaná také rozhodně není. ![]()
Cauky M311, diky moc za info! Vidim, ze vetsina je s Inglesinou opravdu spokojena, kazdopadne ja bych si na to rizeni nezvykla. Stale shanim vhodny kocarek, a v dalsich 2 obchodech Inglesinu meli a tycky sly opet uplne do stran. Asi to bude mozna i tim velkym odpruzenim, nevim. At se ti s ni krasne jezdi, ja hledam dal. ![]()
Holky nemáte některá tento typ v barvě marina? Zajímalo by mě, jak vypadá v reálu? Na netu mi přijde do fialova, tak jestli to klame nebo to tak opravdu je ![]()
Ahoj holky, po dlouhem hledani jsem opet dosla k Inglesine Zippy 2011. Zajimalo by me, jestli ma odpruzena kolecka, nikde to nepisou, a jestli lze bouda pretahnout pres dite. Take kdybyste nektera zmerila delku zadove operky, byla bych rada. Jaky je vlastne vubec rozdil mezi Inglesinou Zippy All over 2011 a starsimi modely? Musim rict, ze jsem se s 2011 projela v obchode a byla neskutecne vyviklana- tycky sly uplne do stran… pritom jsem na ni slysela jen samou chvalu, tak nevim… jinak byla moc pekna. Asi ji zkusim jeste v jinem obchode, nejdrive bych ale radsi precetla nejake vase komentare-v jinech diskuzich toho o ni moc neni. Dekuji za pripadne info. J.