Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Trolíci píše:
Ahoj, budeme mít brzy taky 8 měsíců a máme tentýž problém, kabely, kabely azase kabely. V zásuvkách krytky nemáme, jelikož máme bezpečnostní zásuvky ale sem tam kabel máme a to je pro maléhota nejúžasnější věc na světě, hlavně když najde konec a může si ho nacat do pusyna to je jediné řešení, sklidit a to tak dobře aby se k tomu nedostal
nám pak dále ještě rozebírá settopbox od upc a modem od internetu, který výš dát nemůžeme
přesně, modem to je jeho nejlepší hračka, teda chtěl by aby byla jeho nejoblíbenější hračka, já mu to nedovolim. moc se mu to nelíbí kanourovi, nejradši by si delat co on sám uzná za vhodný
sou to dětičky,ale zlatý:-)
jajinka veverka píše:Trolíci píše:přesně, modem to je jeho nejlepší hračka, teda chtěl by aby byla jeho nejoblíbenější hračka, já mu to nedovolim. moc se mu to nelíbí kanourovi, nejradši by si delat co on sám uzná za vhodný
Ahoj, budeme mít brzy taky 8 měsíců a máme tentýž problém, kabely, kabely azase kabely. V zásuvkách krytky nemáme, jelikož máme bezpečnostní zásuvky ale sem tam kabel máme a to je pro maléhota nejúžasnější věc na světě, hlavně když najde konec a může si ho nacat do pusyna to je jediné řešení, sklidit a to tak dobře aby se k tomu nedostal
nám pak dále ještě rozebírá settopbox od upc a modem od internetu, který výš dát nemůžeme
No ten náš ještě neleze, ale vždycky cíleně odcouvá k tomu modemu a pak s tím tříská, všude spousta hraček, ale nejzajímavější jsou telefony, ovladače, všelijaké elektronické krabičky a kabely
no a dále pak věci v konferáku ![]()
Trolíci píše:jajinka veverka píše:No ten náš ještě neleze, ale vždycky cíleně odcouvá k tomu modemu a pak s tím tříská, všude spousta hraček, ale nejzajímavější jsou telefony, ovladače, všelijaké elektronické krabičky a kabelyTrolíci píše:přesně, modem to je jeho nejlepší hračka, teda chtěl by aby byla jeho nejoblíbenější hračka, já mu to nedovolim. moc se mu to nelíbí kanourovi, nejradši by si delat co on sám uzná za vhodný
no a dále pak věci v konferáku
Miška taky ještě neleze,ale doplazí, nebo doválí se kam koliv. je to malej ničitel, všechno by zničil nejradši. ještě pře kabelama vedou moje a tatkovo vlasy a celkově celej náš vobliček:-)))