Červené tvářičky u 10měsíčního

4092
7.3.11 11:03

červené tvářičky

Ahojky mému chlapečkovi dneska dost zčervenaly tvářičky nevíte co by to mohlo být? Teplotu nemá je v poho akorát dost zčervenalý. Mohlo by to být třeba od větru? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
276
7.3.11 11:08

napadlo mě,že by to možná mohla být pátá nemoc.my ji měli nedávno,nejdřív červené tvářičky,pak světlaly a flíčky po těle které se nám stěhovaly.nebylo to nic hrozného,nedostaly jsme od mudr.ani léky,jen izolovat od kolektivu a klid na lůžku.ale nechci strašit,může to být i od větru,reakce na nějaké jídlo,uvidíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
7.3.11 11:15

Od větru, od jídla…naší malé vždycky zčervenaly na pár dní tvářičky, když se jí klubaly zubáky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.3.11 11:20

Naší malé prokvetou tvářičky každou chvíli, ze zimy venku nebo naopak horka doma, když řádí tak, až se splaví. Vypadá pak jako Marfuška před ženichem. :mrgreen: Taky občas má alergickou reakci na nějaké jídlo, ale ta vypadá jinak - červené, jasně ohraničené fleky kolem pusy.
Tohle zčervenání je myslím dost běžný, mě třeba stačí vylézt pět pater a vypadám jako když pracuju k infarktu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.3.11 11:41

taky máme docela často+ jěště rudý uši :mrgreen: Je to jak píše Bersaba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
7.3.11 11:43

No napadlo mně to protože byl včera hodně venku a dost tam foukalo :think: byl sice zabalený až po uši ale tvářičky měl venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.3.11 11:44
mikky píše:
No napadlo mně to protože byl včera hodně venku a dost tam foukalo :think: byl sice zabalený až po uši ale tvářičky měl venku

je to z větru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.3.11 11:49

buzde ti nejspíš z větru a nebo zoubky, nám takhle s šervenýma tvářičkama narostli už dva zuby:-). hodne nám na ty tvářičky pomoh infadolan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
7.3.11 11:57

Díky moc všem :kytka: pomohly jste mi rozptýlit hlodající obavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie