Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky mému chlapečkovi dneska dost zčervenaly tvářičky nevíte co by to mohlo být? Teplotu nemá je v poho akorát dost zčervenalý. Mohlo by to být třeba od větru? ![]()
napadlo mě,že by to možná mohla být pátá nemoc.my ji měli nedávno,nejdřív červené tvářičky,pak světlaly a flíčky po těle které se nám stěhovaly.nebylo to nic hrozného,nedostaly jsme od mudr.ani léky,jen izolovat od kolektivu a klid na lůžku.ale nechci strašit,může to být i od větru,reakce na nějaké jídlo,uvidíš. ![]()
Od větru, od jídla…naší malé vždycky zčervenaly na pár dní tvářičky, když se jí klubaly zubáky ![]()
Naší malé prokvetou tvářičky každou chvíli, ze zimy venku nebo naopak horka doma, když řádí tak, až se splaví. Vypadá pak jako Marfuška před ženichem.
Taky občas má alergickou reakci na nějaké jídlo, ale ta vypadá jinak - červené, jasně ohraničené fleky kolem pusy.
Tohle zčervenání je myslím dost běžný, mě třeba stačí vylézt pět pater a vypadám jako když pracuju k infarktu. ![]()
taky máme docela často+ jěště rudý uši
Je to jak píše Bersaba ![]()
No napadlo mně to protože byl včera hodně venku a dost tam foukalo
byl sice zabalený až po uši ale tvářičky měl venku
mikky píše:
No napadlo mně to protože byl včera hodně venku a dost tam foukalobyl sice zabalený až po uši ale tvářičky měl venku
je to z větru ![]()
buzde ti nejspíš z větru a nebo zoubky, nám takhle s šervenýma tvářičkama narostli už dva zuby:-). hodne nám na ty tvářičky pomoh infadolan.