Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Kačka byla od narození na UM,na mléko měla taky láhev s cumlem,na čaj a vodu jsem ji od 6m učila na Avent s pítkem,kolem roku jsme začali zkoušet i do štamprle ze silného skla a dělali " na zdraví".Moc se jí to líbilo a byla to dobrá příprava na klasiku hrníček
kojila jsem a pak hledala hrnek, ze kterého by mimčo pilo, nic se mu nelíbilo, pak mi kamarádka poradila koupit jupíka, vylít ho a dát do lahvičky pití pro děcko - naprosto super rada, z téhle láhve děti rády pily
já měla od mala aventky..
nejdřív se savičkou když byl větší tak s pítkem.. lze to kombinovat vše dohromady.. a teď máme z DM drogerie to jejich s brčkem nebo už ze sklenky. umí.. ![]()
ynax píše:
kojila jsem a pak hledala hrnek, ze kterého by mimčo pilo, nic se mu nelíbilo, pak mi kamarádka poradila koupit jupíka, vylít ho a dát do lahvičky pití pro děcko - naprosto super rada, z téhle láhve děti rády pily
Je spousta maminek, v mém okolí i na netu, které nakoupily několik druhů flašek/hrnečků za šílené peníze (včetně mě) a s úspěchem skončili u láhve od Jupíka
Na doma je super obyčejná sklenička s brčkem. Nebo rovnou učit na hrneček.
Ywett píše:
Je spousta maminek, v mém okolí i na netu, které nakoupily několik druhů flašek/hrnečků za šílené peníze (včetně mě) a s úspěchem skončili u láhve od JupíkaNa doma je super obyčejná sklenička s brčkem. Nebo rovnou učit na hrneček.
Můžu se zeptat v jakém zhruba věku jsi začínala na Jupíkovou flašku a normální hrnek učit? Márovi je 9 1/2 měsíce, taky bych už chtěla zkusit něco jiného než flašku (Aventku) Děkuju ![]()
jj,tu láhev s brčkem z DM jsme měli taky
Ještě teď ji chce občas vytáhnout.Na Láhev od Jupíka jsme učili kolem 2r ![]()
Já jsem typická lenošná matka, takže u Matyho jsem byla dlouho vděčná, že mi vezme aspoň dudlíkovou savičku. Kdy jsem začala učit na PETku netuším (kolem roku?), ale dřív jak v 1,5 roce ju míval určitě na noc v postýlce (neteče), protože se mi pořád budil ![]()
Ahoj- chtěla bych se zeptat. Malá je od tří měsíců na UM- takže klasica flaška s cumlem- ten tvarovanej- a to samé pití vody a pak čaje. Teď jí je 11 měsíců a myslím, že se už musí naučit pít z něčeho jiného. Co byste mi prosím poradily? Co mám koupit, aby se z toho naučila pít? Díky moc