Horká tvářička

4515
6.3.11 17:12

Horká tvářička

Ahoj holky,malá má docela často červenou,úplně horkou tvářičku,občas obě.Nevíte co by to mohlo být?Nebo je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
6.3.11 17:17
MarkyM píše:
Ahoj holky,malá má docela často červenou,úplně horkou tvářičku,občas obě.Nevíte co by to mohlo být?Nebo je to normální?

Syn to míval od zubů

• Citovat
  • Upravit
162
6.3.11 17:30
MarkyM píše:

My to máme od narození,obě tvářičky červené a horké,ale horečku nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:36

tak mi tohle mame taky poslednich 14dni, bez teplot ale po zubu ani pamatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.3.11 17:38

My to měli taky. Měl úplně červené a horké tvářičky. Pak měl ještě flíček na ruce. Doktorka říkala, že to může být nějaká alergie, zrovna jsem začínali s příkrmy. Dostal Fenistil kapky. Takže když se to zase objeví, máme je dávat. Ale od té doby se nic neobjevilo.
Je pravda, že to může být i od zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.3.11 17:59

My to teda máme několik hodin doma po procházce, teď v zimě. Venku je studenej a bledej a doma pak zteplá a zčervená a drží ho to třeba několik hodin. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.3.11 19:42

Kamarádka mi říkala, že takhle to měl její syn, když mu rostly zuby. Prý vždy tvářička úplně zrudla - jak ruská vlajka :-) A na střídačku, podle toho, kde se zoubky klubaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.3.11 20:40

Syn to mívá jako předzvěst horečky. Když mu rostly zoubky, tak to nemíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
6.3.11 22:29

Jak už tu někdo psal. Naší maličké zčervenají tvářičky, když přijdeme z venku do tepla, máme to nafoukané z toho studeného větru a mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.3.11 12:37

zoubky. ale taky sme někdy měkdy měli jen tak a za chvíli to zmizelo, zkus mu to namazat anfadolanem, nic s tim určitě nezkazíš,a pokud to nezmizí a spon bude mít promazanou tvářičku. osobně si myslim , že to sou zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.3.11 12:48

Ahojky tak klubou se nám zoubky a červené tvářičky máme také. Mažu to Niveou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.11 13:13

Ale u nás to na zuby nevypadá,nemá dásničky vůbec nateklý ani červený.No tak uvidíme,hlavně že to neni nic vážnýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.3.11 14:12
MarkyM píše:
Ale u nás to na zuby nevypadá,nemá dásničky vůbec nateklý ani červený.No tak uvidíme,hlavně že to neni nic vážnýho :-)

to určitě nebude. když ji pohladíš po tvářičce, cítíš že to má suchyý, nebo má tam vyrážku?? pokud ne nemusíš se bát, já sem taky kvuli tomu kdysi zakládala diskusi a zoubky se nám vyklubali až po 2 měsících.a červený tvářičky měl na střídačku,ale já právě myslela , jestli nejde o nějakou reakci, protože sme začínali s příkrmy a hoky mi tu uklidnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.11 14:41

Jasně, třeba to bude tim když přijde ze zimy do tepla.Ne vyrážku ani suchý to nemá tak jsem teda v klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí