Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,malá má docela často červenou,úplně horkou tvářičku,občas obě.Nevíte co by to mohlo být?Nebo je to normální?
MarkyM píše:
Ahoj holky,malá má docela často červenou,úplně horkou tvářičku,občas obě.Nevíte co by to mohlo být?Nebo je to normální?
Syn to míval od zubů
MarkyM píše:
My to máme od narození,obě tvářičky červené a horké,ale horečku nemá ![]()
tak mi tohle mame taky poslednich 14dni, bez teplot ale po zubu ani pamatka ![]()
My to měli taky. Měl úplně červené a horké tvářičky. Pak měl ještě flíček na ruce. Doktorka říkala, že to může být nějaká alergie, zrovna jsem začínali s příkrmy. Dostal Fenistil kapky. Takže když se to zase objeví, máme je dávat. Ale od té doby se nic neobjevilo.
Je pravda, že to může být i od zubů.
My to teda máme několik hodin doma po procházce, teď v zimě. Venku je studenej a bledej a doma pak zteplá a zčervená a drží ho to třeba několik hodin. ![]()
Kamarádka mi říkala, že takhle to měl její syn, když mu rostly zuby. Prý vždy tvářička úplně zrudla - jak ruská vlajka
A na střídačku, podle toho, kde se zoubky klubaly ![]()
Syn to mívá jako předzvěst horečky. Když mu rostly zoubky, tak to nemíval.
Jak už tu někdo psal. Naší maličké zčervenají tvářičky, když přijdeme z venku do tepla, máme to nafoukané z toho studeného větru a mrazu.
zoubky. ale taky sme někdy měkdy měli jen tak a za chvíli to zmizelo, zkus mu to namazat anfadolanem, nic s tim určitě nezkazíš,a pokud to nezmizí a spon bude mít promazanou tvářičku. osobně si myslim , že to sou zoubky
Ahojky tak klubou se nám zoubky a červené tvářičky máme také. Mažu to Niveou
Ale u nás to na zuby nevypadá,nemá dásničky vůbec nateklý ani červený.No tak uvidíme,hlavně že to neni nic vážnýho ![]()
MarkyM píše:
Ale u nás to na zuby nevypadá,nemá dásničky vůbec nateklý ani červený.No tak uvidíme,hlavně že to neni nic vážnýho
to určitě nebude. když ji pohladíš po tvářičce, cítíš že to má suchyý, nebo má tam vyrážku?? pokud ne nemusíš se bát, já sem taky kvuli tomu kdysi zakládala diskusi a zoubky se nám vyklubali až po 2 měsících.a červený tvářičky měl na střídačku,ale já právě myslela , jestli nejde o nějakou reakci, protože sme začínali s příkrmy a hoky mi tu uklidnili.
Jasně, třeba to bude tim když přijde ze zimy do tepla.Ne vyrážku ani suchý to nemá tak jsem teda v klidu ![]()