Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, zajímalo by mě, kam se dá jít s 10ti měsíčním mrnětem v praze…
--dlouho tady nebydlím, takže tady ani nikoho neznám, jsme pojízdní a nevíme kam bychom mohli takhle o víkendu jít mezi děti, nebo zajímavou prochajdu pro tak malý mrně.. –a kam chodíte vy???? díky za typy..
![]()
Dočkej času, všichni někde trajdají a večer ti písnou, kde byli ![]()
našemu Alíkovi je teď 11 měsíců a vyloženě na něm je vidět jak by si rád už hrál s dětma, vždycky když nějaký vidí, třeba i starší, tak se na ně směje a sápe se po nich
ale žádnou pravidelnou dětskou společnost taky nemáme, taky bych ocenila nějakou „hrací skupinu“ nejlépe na Praze 4:) ale nechci někde zase platit členství, protože to pak vždycky z nějakýho důvodu nemůžu dočerpat ![]()
Ahojky, a chodí už dítko? Malá chodila od 10ti měsíců a asi tak od roka jsme s ní chodili na floru do dětskýho koutku, je to fajn a miluje děti a jinak i když je zima, tak se dá třeba na dětské hřiště projít nebo teda jen v kočárku, nevím jak chodí, jestli vůbec, 10 měsíců je brzo… Zrovna dnes jsme byli a malá si tam chvilku pohrála a byla příjemně unavená
No ale už jí je 21 měsíců, takže trochu rozdíl
Jinak nejčastěji jsme v 10ti měsících prostě jezdili s kočárem do lesa, já, manžel nebo babička a povídali co kde vidíme a tak
Počkej do léta, budeš mít mnohem víc příležitostí ![]()
Raduš s Alexem píše:
našemu Alíkovi je teď 11 měsíců a vyloženě na něm je vidět jak by si rád už hrál s dětma, vždycky když nějaký vidí, třeba i starší, tak se na ně směje a sápe se po nichale žádnou pravidelnou dětskou společnost taky nemáme, taky bych ocenila nějakou „hrací skupinu“ nejlépe na Praze 4:) ale nechci někde zase platit členství, protože to pak vždycky z nějakýho důvodu nemůžu dočerpat
no to je jasný.. to chápu..plavecký bazený, nebo spíš kurzy pro kojence jsou taky dost drahý.. já tady našla na nettu, ňáký organizace u nás na praze 9, některý jsou neziskový, ale nevim..
taky mě napadlo jít normálně někam do nákupáku do dětskýho koutku, tak uvidíme.. –malá by se chtěla tady asi kamarádit… ![]()
Jinak je matějská, tak se mimčo určitě rádo podívá na spoustu barviček, také jsme tam s malinkou byli právě v 10ti měsících, no a nebo zoo, teď jsou příjemně teplé dny, tak mimi oblíkni a ať kouká na zvířátka ![]()
mona.k.79 píše:Raduš s Alexem píše:no to je jasný.. to chápu..plavecký bazený, nebo spíš kurzy pro kojence jsou taky dost drahý.. já tady našla na nettu, ňáký organizace u nás na praze 9, některý jsou neziskový, ale nevim..
našemu Alíkovi je teď 11 měsíců a vyloženě na něm je vidět jak by si rád už hrál s dětma, vždycky když nějaký vidí, třeba i starší, tak se na ně směje a sápe se po nichale žádnou pravidelnou dětskou společnost taky nemáme, taky bych ocenila nějakou „hrací skupinu“ nejlépe na Praze 4:) ale nechci někde zase platit členství, protože to pak vždycky z nějakýho důvodu nemůžu dočerpat
taky mě napadlo jít normálně někam do nákupáku do dětskýho koutku, tak uvidíme.. –malá by se chtěla tady asi kamarádit…
plavání od 6 měsíců jsme ještě zvládli, ale pak dál už bych měla s pravidelností problém, začala jsem částečně chodit do práce a zbývající dny občas někam odjedeme a nic takovýho kam se dá jít tak nějak podle potřeby jsem nenašla, teda nehledala jsem tak intenzivně:) ale bydlíme poblíž Vyšehradu, takže aspoň vycházky máme pěkný a až malej začne chodit, tak je tam i krásněj hrací koutek - hradiště ![]()
Terrezka píše:
Ahojky, a chodí už dítko? Malá chodila od 10ti měsíců a asi tak od roka jsme s ní chodili na floru do dětskýho koutku, je to fajn a miluje děti a jinak i když je zima, tak se dá třeba na dětské hřiště projít nebo teda jen v kočárku, nevím jak chodí, jestli vůbec, 10 měsíců je brzo… Zrovna dnes jsme byli a malá si tam chvilku pohrála a byla příjemně unavenáNo ale už jí je 21 měsíců, takže trochu rozdíl
Jinak nejčastěji jsme v 10ti měsících
prostě jezdili s kočárem do lesa, já, manžel nebo babička a povídali co kde vidíme a takPočkej do léta, budeš mít mnohem víc příležitostí
právě že nechodí noo.. jen leze
Terrezka píše:
Ahojky, a chodí už dítko? Malá chodila od 10ti měsíců a asi tak od roka jsme s ní chodili na floru do dětskýho koutku, je to fajn a miluje děti a jinak i když je zima, tak se dá třeba na dětské hřiště projít nebo teda jen v kočárku, nevím jak chodí, jestli vůbec, 10 měsíců je brzo… Zrovna dnes jsme byli a malá si tam chvilku pohrála a byla příjemně unavenáNo ale už jí je 21 měsíců, takže trochu rozdíl
Jinak nejčastěji jsme v 10ti měsících
prostě jezdili s kočárem do lesa, já, manžel nebo babička a povídali co kde vidíme a takPočkej do léta, budeš mít mnohem víc příležitostí