Kontrola prsou po dítěti

4706
6.3.11 09:31

kontrola prsou

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se chodí po dítěti na mamograf nebo nee.. :-?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
6.3.11 09:37

Ahoj, za sebe říkám, že enchodím, doktorka nic neříkala a to mám přímo takovou, co se mamograf dělá přímo u ní. Nechci plácat, ale snad jsem i někde slyšela, že na mamo se chodí až někdy od určitého věku, někdy okolo 40? Pokud tedy není nějaký problém dřív…ale jinak po porodu já ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.3.11 09:43
petratavali píše:
Ahoj, za sebe říkám, že enchodím, doktorka nic neříkala a to mám přímo takovou, co se mamograf dělá přímo u ní. Nechci plácat, ale snad jsem i někde slyšela, že na mamo se chodí až někdy od určitého věku, někdy okolo 40? Pokud tedy není nějaký problém dřív…ale jinak po porodu já ne… :nevim:

ok. děkujuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.11 09:45

Ahojky mě je 28 a chodím jen na ultrazvuk. Jsem 8 měsíců po porodu. Mamograf až od 40 nebo 45?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.3.11 09:57

Mě je 34 a byla jsem tento rok poprvé na ultrazvuku pro klid na duši. A už budu chodit každý rok preventivně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
6.3.11 10:06

.

Příspěvek upraven 31.01.14 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.3.11 10:35

Mamograf do 35 let věku jen v případě velkého podezření na ca.Jinak do té doby jen usg.
Jelikož máme ca v rodině,tak do mamo poradny chodím od cca 25 let.
Bohužel ca prsu není poslední dobou u mladších nic zvláštního.Známá si našla v průběhu kojení bulku na prsu-její čtvrté dítko-a bohužel to byla ca,do dvou let zemřela. :-( Druhá známá měla ca prsu ve 26 letech,tenkrát všichni nevěřili,že by to mohlo být něco víc,než jen obyčejná bulka-byla tu ještě cca 5 let,ale bohužel boj o svůj život také prohrála.Časem se objevily metastázy v páteři.
Proto nepodceňujte nikdy žádnou bulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
6.3.11 11:16

Holky a ten UTZ Vam delali Vasi gyndari?Nebo vas s zadankou poslali jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.3.11 11:33
meduzza píše:
Jdi na sono. Buď ti napíše žádanku doktorka - obvodní či gynekoložka, nebo si ho zaplatíš jako samoplátce. U nás stojí 300 Kč a za ten klid to opravdu stojí. Na mamograf bych před 40, pokud nejsou problémy nešla ani zadarmo. Na mamograf se normálně chodí od 45 let.

jojo, tak jsem to slyšela i já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.3.11 13:04

Mamograf je az od urciteho veku.
Ja chodim co 1-2roky na utz.Bez zadanky,sama se objednam a mam vzdy slevu,protoze na to prispiva Avon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.9.12 12:36

Ahoj holky, oživuji diskuzi, jsem tři měsíce po porodu, letos mi bude 37 let, a říkala jsem si, že bych si zašlan pro klid duše na sono prsou, můžete mi někdo doporučit, kam chodíte a předpokládám, že lze jako samoplátce, bez doporučení doktora? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.9.12 12:38

Jsem z Prahy, ještě dodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie