Mám už dát sporťák - 6m?

1769
6.3.11 17:29

mám už dát sporták?

ahoj holky, mam problem, za 14dni bude prckovi 6mesicu, ale jeste nesedi, ale uz se jakoby zveda (myslim ze zveda hlavicku, jak kdyz si chce sednou a i ji pekne drzi) no a nechce byt v hlubokym kocarku :roll: vydrzi tam jen chvilku, ze si tak pul hodky zdrimne a je vzhuru, pak zacne jecet, rvat a zvedat se. mame polohovatelny ty zadicka v hlubokym tak mu to vzdy zvedu, ale je to stejne spis takovej pololeh, takze takhle vydrzi zase tak pul hodky a pak mi zase zacne ravat, vzekat se, pistet atd, proste mi prijde ze mam malej rozhled a uz mu to nestaci, takze to skonci tak ze ho musim vzit na ruku (ma 10kg takze je to fakt super ho tahat :-? ), driv mi tohle delal tak 1× do tydne ale ted to dela kazdou vychazku, preci snim nebudu chodit ven jen na pul hodky. byli jsme zvykly chodit tury tak 10km skoro kazdy den, ale ted to nejde. myslite ze uz muzu dat sportak? treba z nej mbude mit lepsi vyhled a bude to dobry :nevim: ale nevi jestli se to muze kdyz jeste nesedi :nevim: preci jen kdyz mu ten sportak posadim tak vidi ven lip nez z hlubokyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
6.3.11 17:32

ahoj, sporťák dát můžeš, ale nesmíš ho posadit, bude to takový polosed pololeh, je možný že 10 km ti už nevydrží v kočárku ani náhodou, protože ho to prostě nebude už bavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.3.11 17:32

My jsme měli to samé, prcek šel do sporťáku akorát v 6 měsících. Důležité je, jestli ti jde polohovat úplně do lehu, když sám nesedí? Já střídala leh a takový skoro leh (máme 4 stupně). Jinak bych se toho vůbec nebála :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:34
Anonymní píše:
ahoj, sporťák dát můžeš, ale nesmíš ho posadit, bude to takový polosed pololeh, je možný že 10 km ti už nevydrží v kočárku ani náhodou, protože ho to prostě nebude už bavit :-D

ahoj, tak to je jasny ze bych mu to dala jen do takovyho pololehu ale myslim ze by videl lip, preci jen ty steny nejsou tak vysoky jak u hluboky korby :-) ja mu dam ze ho to nebude bavit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:35
rhiannon píše:
My jsme měli to samé, prcek šel do sporťáku akorát v 6 měsících. Důležité je, jestli ti jde polohovat úplně do lehu, když sám nesedí? Já střídala leh a takový skoro leh (máme 4 stupně). Jinak bych se toho vůbec nebála :wink: :palec:

jo jo jde az uplne do lehu :-) tak to ja to jdu vymenit :D ja prave nevedela jestli muzu kdyz jeste nesedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.3.11 17:36

Ahoj,já když jsem začala dávat malého do sporťáku,tak jen do toho co nejrovnějčího lehu.Dokud si sám nesedl z polohy na čtyřech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 17:38

Market, u nás bylo dnesw tak krásně, že jsem nevydržela a na zkoušku malýho vzala ven ve sporťáku. Sice mi za chvíli usnul, ale když se pak probudil, tak se divil, jak vidí ven :-) Je mu pět měsíců, nesedí a jeli jsme nejvíc v lehu, jak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.11 17:39

Nesedící dítě bych neposadila a pokud ho neuspokojuje pololeh v hlubokáči, tak ve sporťáku ho pololeh asi taky nějak nenadchne.
Kdyby klečel, tak bych koupila kšírky a přikšírovala bych ho do hlubokáče, aby tam mohl bezpečně klečet, viděla jsem to několikrát a ty děti byly děsně blažený :lol:
Jinak já mám sporťák dolehu a odepínací střechu, tak jsem dávala i na bříško a odepla stříšku, že viděl před nás a to ho zabavilo.
Ale že bych bdělé dítě vozila jen tak třeba hodinu, to by nebavilo ani mě :nevim:

Nebo můžeš zkusit uplácet třeba kukuřičnými křupkami či něčím na žmoulání a zabaví se v kočáru tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
6.3.11 17:40

já chci, aby mě taky někdo vozil 10km, ležela bych a byla bych naprosto vzorná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.3.11 17:41

Ahoj. Já vozila obě holky ve vodorovné poloze tak dlouho, dokud si samy nesedly (starší v 10m, mladší skoro ve 12m). Když se jim to nelíbilo, dala jsem je do hluboké korby na bříško nebo do sporťáku, ale jen do úplného lehu.

Nedávno jsem tu na emiminu narazila na odkaz na úžasný článek (autorem byl lékař) právě i o pasivním posazování dětí. Jak dítě posadíš (i jen do polosedu, třeba v autosedačce, lehátku nebo kočárku), tak „ochutnají“ něco, co neznají a budou to pak tím víc vyžadovat a pak přijdou o tu motivaci si samy SPRÁVNĚ sednout. Děti by si měly samy sednout proto, že chtějí vidět.

Ale určitě tu najdeš spoustu odpovědí, že to nevadí, že to tak dělá každý. Je to jen na tobě :wink: . Mch pokud máš sporťák polohavací do úplného lehu, tak i tak dítě vidí líp než z korbičky, zvlášť pokud jede po směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.3.11 17:42

PŘIPADÁ MI, ŽE TEDˇ SE HROZNĚ SPĚCHÁ Z HLUBOKÉHO DO SPORTˇÁKU :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.3.11 17:46

Mně taky. Malá jezdila v hlubokém do 11měs a to už sama lezla a sedla si. Pravda jezdila jsem s ní ven, když byla unavená, aby spinkala, kočárek nádherně houpe, nevozila jsem bdělé dítě.

lubenka píše:
PŘIPADÁ MI, ŽE TEDˇ SE HROZNĚ SPĚCHÁ Z HLUBOKÉHO DO SPORTˇÁKU :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:49
Gladys píše:
Nesedící dítě bych neposadila a pokud ho neuspokojuje pololeh v hlubokáči, tak ve sporťáku ho pololeh asi taky nějak nenadchne.
Kdyby klečel, tak bych koupila kšírky a přikšírovala bych ho do hlubokáče, aby tam mohl bezpečně klečet, viděla jsem to několikrát a ty děti byly děsně blažený :lol:
Jinak já mám sporťák dolehu a odepínací střechu, tak jsem dávala i na bříško a odepla stříšku, že viděl před nás a to ho zabavilo.
Ale že bych bdělé dítě vozila jen tak třeba hodinu, to by nebavilo ani mě :nevim:Nebo můžeš zkusit uplácet třeba kukuřičnými křupkami či něčím na žmoulání a zabaví se v kočáru tím :lol:

ty myslis ze by mohl už tak jako žmoulat křupky? mi jsme stale jen mlicku, totiz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:50
Mafina5 píše:
Market, u nás bylo dnesw tak krásně, že jsem nevydržela a na zkoušku malýho vzala ven ve sporťáku. Sice mi za chvíli usnul, ale když se pak probudil, tak se divil, jak vidí ven :-) Je mu pět měsíců, nesedí a jeli jsme nejvíc v lehu, jak to jde.

to je super, taky to vymenim. snad bude spokojenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.3.11 17:50
Anonymní píše:
já chci, aby mě taky někdo vozil 10km, ležela bych a byla bych naprosto vzorná :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky