Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám synka, kterému je necelých 3,5 měsíce…už delší dobu spal od 19-20hod do dvou někdy do tří do rána, pak sem ho nakojila a spal dál a budil se po 3 hod (někdy i déle)..od soboty se budí pravidelně po 3 hod už od večera, napije se a spí dál…je to ode dne, kdy jsem vynechala zbytečné sladkosti..nemám slabé mléko nebo je to jen ten růstový sprut a to se časem upraví? Přes den jí po 3hod. Taky je víc ukňouraný a přes den méně spinká.Díky za rady.
To bude spurt. zase se to samo upraví, může to trvat týden - 14dní.
Nebo taky neupraví
My máme 6m a některé noci se budíme i po hodině a půl
Asi jsem Tě neuklidnila, ale kdo je připraven, není ohrožen. Neřeším to. Věčně to trvat nebude a v důchodu se naspím dost ![]()
Crispina píše:
Nebo taky neupravíMy máme 6m a některé noci se budíme i po hodině a půl
Asi jsem Tě neuklidnila, ale kdo je připraven, není ohrožen. Neřeším to. Věčně to trvat nebude a v důchodu se naspím dost
No jo,po prvním roce už by to mohlo bejt lepší ![]()
Mě se tak do 4 měsíců budila pouze jednou.A teď se budí každou hodinu když je dobře tak každý dvě hodiny.Hold se to musí přetrpět ![]()
ahoj,
my máme 4měs. holčičku, plně kojím, přes den kojíme cca po 2-3,5 hodinách, v noci někdy vydrží chrupkat 5-6 hodin, ale střídá se to s obdobíma, kdy má žravou a jí v noci častěji. Už jsem si na to zvykla ![]()
Takže prostě někdy vydržíme v noci dlouho a papá třeba jen 1×, někdy jsme hold více nenažraví ![]()