Šahání si na plenku

386
22.11.06 08:25

Šahání si na plenku

Ahoj maminky,
mám na Vás dotaz ohledně mého syna. Včera si začal několikrát denně šahat na plínku a říkat ee. Vždy jsem ho zkusila po:,–(it na nočník, ale tam začal řvát a nic tam neudělal. Myslíte, že už si začíná uvědomovat, že čůrá a chce mi to říct? Dělaly Vám to taky vaše děti? Mám strach, jestli to není zase infekce močových cest (jako, že ho to bolí při čůrání), kterou měl 2× (ve 2,5m a 4 m). Děkuji za odpovědi.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
22.11.06 08:58

Maru říká na plínku „kaka“, protože ví, že když se vykaká, tak se jde do sprchy a to se mu líbí. Tak se mi snaží namluvit, že kaká pořád. Taky si na ni občas sahá. Myslím, že v tomhle věku si už děti uvědomujou, že čůrají a kakají, ale nočník se jim ještě moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.11.06 10:55

Malá to dělá taky, už si to uvědomujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.11.06 12:54

hm, tak náš to nedělá, ale děsně se mu líbí lítat nahatej a čůrat na koberec, pak to utírá plínkou… :lol:
snad počátek uvědomování???
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.11.06 13:02

Tak to u nás taky začínalo a během týdne byla doma bez plenek. Takže počátek uvědomování si. Teď když dostane na spaní plenu, tak ji serve a donese si kalhotky a já pak pěkně trnu jestli bude mokrá postel (ale zřejmě si dává bez plenky pozor a zatím suchá, s plenkou mokrá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.12.06 12:27

Jak tak koukám tak jsme na tom stejně.Malej si sice plácá přez plýnku,říka bak ale nočník se ho netýká.Zkoušela jsem to i na záchod,protože se mu líbí splachovat ale taky nic.U nás to vypadá tak asi až do puberty…ach jo.Nejlepší je být bez plínky a čůrat na zem,akorát u nás to musím uklízet já a malej z toho má tak srandu.Třeba se to někdy změní,přeju pěkný den a pevný nervy s těma našema drobečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí