Sakra hluční sousedé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
10.10.22 21:24

Sakra hluční sousedé

Hezký večer, jdu si pro radu..
bydlí nad námi manželé, který pracují z domu.. paní od rána do večera uklízí což je mi jedno ať si dělá co chce samozřejmě.. ale opravdu třeba v 6 ráno začne vysávat a za celý den vysaje minimálně ještě 15× neustále jim jede pračka a to opravdu až někdy do 1 hodiny ráno.. vysává klidně i v půl 11 v noci.. neustále dupají a jde slyšet skoro každé slovo když si povídají.. několikrát jsme s nimi mluvili ale nic se nevyřešilo a bylo to spíš ještě horší.. nechci volat policii když ruší noční klid protože to je vždycky třeba 10 minut a pak půl hodiny klid a tak různě.. mám strach že to bude ještě horší. Jsou tam občas tak neskutečný rány jako kdyby padaly pořád dokola velký plechovky.

Omlouvám se za takový dlouhý text je jen tak pro představu k dotazu a teď tedy k otázce.. Náš obývák a ložnice jsou docela velké místnosti a moc nábytku nemáme myslíte, že když pokoje více zaplníme jako šatní skříně, knihovna s knížkami, koberce že by se to trochu utlumilo? Jsme v pronájmu takže nějaké úpravy stropu a podobně bohužel.. nebo prostě máme smůlu a budeme si muset zvyknout? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1363
10.10.22 21:27

Zrovna jsem chtěla napsat, že bych začala u stropu, ale ue jasný, že v pronájmu nic neuděláte. Leda hledat jiný. S tím nábytkem zkušenost nemám. Spíš kdyz jsme se stěhovali, tak bez nábytku se víc rozléhal náš hlas, ale jestli nábytek odhlučni zvuky ze shora, to nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.10.22 21:28

To se mi tedy moc nezdá, kde by vzali tolik prádla, co je potřeba vyprat ve dvou lidech?
A jinak je asi paní „magor“ na vysávání.
Oprava: omylem napsáno do nadpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:31

@Shen no koukáme různě po bytech jestli nám něco nepadne do oka i když občas v tom hluku jsem rozhodnutá jít i pod stan ale žádný nebyl tak pěkný a za skvělou cenu jako tenhle.. právě mě napadlo více nábytku protože třeba šatní skříň v ložnici nemáme protože je na chodbě velká vestavěná takže tam máme opravdu jen postel a malou komodu.. to samé v obýváku jen pohovku a dvě komody tak se snažím vymyslet něco abychom se nemuseli stěhovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.22 21:31

My jsme tohle s bývalým partnerem řešili také, neskutečný dupot nad námi, klidně i o půlnoci, děti asi moc neposlouchaly. Několikrát jsme se je na to snažili upozornit, ale nedalo se to vydržet. Nešlo v tom ani usnout pomalu. Znělo to jako když by kladivem tloukly do podlahy. Nakonec jsme to řešili s naším majitelem a ten to posléze řešil s nimi.
S tím, že pokud se to nezlepší, bude muset zakročit jinak a to přes nějakou charitu, přes kterou tam bydleli. Případně jsme dostali kontakt na policii. Paní potom začala být velmi nepříjemná až agresivní.
Doporučil jim ale nějaký koberec, který by měl tlumit dupot. No úplně to nefungovalo a my jsme se pak stěhovali, takže už jsme to neřešili. Tak jedině vyzkoušet touto cestou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.22 21:32

Tož to je nějaký divný :lol: Třeba mají eshop s hadrama co já vím… Neříkali ti proč tak často perou? a proč vysává 15× ti neřekla? :D :D A to jsem myslela že já jsem magor když vysávám každý den, ale tak zase nezametám vůbec no…s bezdrátovým vysavačem je to celkem i příjemná aktivita :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:32

@Bububu123 také by mě zajímalo co neustále perou.. když jsem to s nima byla řešit tak mi pán řekl že vysávání je její koníček a nic s tím neudělá.. ani mi nemáme tolik prádla to už jsem říkala že snad pere i to čistý ze skříně nebo nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
10.10.22 21:33
@Eldamer píše:
Hezký večer, jdu si pro radu..
bydlí nad námi manželé, který pracují z domu.. paní od rána do večera uklízí což je mi jedno ať si dělá co chce samozřejmě.. ale opravdu třeba v 6 ráno začne vysávat a za celý den vysaje minimálně ještě 15× neustále jim jede pračka a to opravdu až někdy do 1 hodiny ráno.. vysává klidně i v půl 11 v noci.. neustále dupají a jde slyšet skoro každé slovo když si povídají.. několikrát jsme s nimi mluvili ale nic se nevyřešilo a bylo to spíš ještě horší.. nechci volat policii když ruší noční klid protože to je vždycky třeba 10 minut a pak půl hodiny klid a tak různě.. mám strach že to bude ještě horší. Jsou tam občas tak neskutečný rány jako kdyby padaly pořád dokola velký plechovky.Omlouvám se za takový dlouhý text je jen tak pro představu k dotazu a teď tedy k otázce.. Náš obývák a ložnice jsou docela velké místnosti a moc nábytku nemáme myslíte, že když pokoje více zaplníme jako šatní skříně, knihovna s knížkami, koberce že by se to trochu utlumilo? Jsme v pronájmu takže nějaké úpravy stropu a podobně bohužel.. nebo prostě máme smůlu a budeme si muset zvyknout? :lol:

A co se o tom pobavit bud s majitelem, nebo domovnikem? 22-6 je proste nocni klid a pres to nejede vlak. Chapu sem tam vyjimku, ale pravidelne, to si nenechte libit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:33

@Xeronias také vysáváme jednou denně ale paní to má prý jako koníček ale tohle je snad nenormální ne? Opravdu ona vysaje pak slyšíte takový ten mop jak ždíme tu vodu.. vytře a jede znovu a znovu až do večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
10.10.22 21:34
@Eldamer píše:
@Xeronias také vysáváme jednou denně ale paní to má prý jako koníček ale tohle je snad nenormální ne? Opravdu ona vysaje pak slyšíte takový ten mop jak ždíme tu vodu.. vytře a jede znovu a znovu až do večera
..no to uz je nemoc.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:35

@marcellia řešili jsme to zrovna v pátek.. protože jsem tam opět šla zaklepat a paní mě rovnou seřvala že jestli se mi něco nelíbí mám si koupit barák a odstěhovat se a hned zabouchla.. tak jsem volala domovníkovi ten to s ní řešil a hned od druhého dne ráno se v bytě skoro ani nedá být je to hrozně nepříjemný poslouchat když ani neslyšíte televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.10.22 21:37

Než investovat tisíce do nábytku, který nepotřebuji, to bych radši hledala jinde. Pokud s nimi není řeč, nejsou ochotni pořídit třeba tlusté koberce apod, tak to bude na palici pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
10.10.22 21:37
@Eldamer píše:
@marcellia řešili jsme to zrovna v pátek.. protože jsem tam opět šla zaklepat a paní mě rovnou seřvala že jestli se mi něco nelíbí mám si koupit barák a odstěhovat se a hned zabouchla.. tak jsem volala domovníkovi ten to s ní řešil a hned od druhého dne ráno se v bytě skoro ani nedá být je to hrozně nepříjemný poslouchat když ani neslyšíte televizi

Jako ze je to jeste horsi od ty doby???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:38

@KatkaaK92 zkoušeli jsme to řešit i s majitelem ale byt je jejich takže pochybuju že by se něco změnilo a po tom co s nimi mluvil to bylo ještě tak 100× horší takže si myslím že nám nebude zbývat nic jiného než se odstěhovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.10.22 21:38

Počkala bych do konce roku na vyúčtování za energie, třeba je to přejde. 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie