Sakra hluční sousedé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1370
10.10.22 21:38

Je fakt, že já třeba taky vysavam 5× denně. Kvůli kočkám kolem zachudku, smetáčkem to z koberce jde blbě. Ale bydlíme v baráku :D. Takže je to každýmu jedno. A pračka se sušičkou kolikrát jede 4× denně. Bohužel v paneláku s tím nic nejde udělat :nevim:
Když jsme bydleli v paneláku, tak zase sousedi pod námi hráli počítačový hry. Hlavně v noci. Tanky. Potom si pořídili dítě a věčně brecelo. Ten chlap snad nechodil do práce a celý den hulakal. Já studovala, takže jsem trávila času doma dost. Predtim zase mladý sousedi, který věčně prca**. Nikdy jsme na ně neměli štěstí. A ani domluví nepomáhali. :nevim: proto jsme šli do baráku. Ale je mi jasný, že pro každého to není řešení

Příspěvek upraven 10.10.22 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:39

@marcellia ano neskutečný se vším mlátila naschvál dupala na místě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16399
10.10.22 21:39

Soused nad námi měl snad v byte truhlářskou dílnu. Ozývalo se řezání, vrtání, vysavač, zatloukání, skřípání těžkými věcmi po zemi. Psycho každý den do 19:00 hodin. Upřímně s odstupem času bych chtěla vědět, co tam celé dny dělal! At byl na hlavu nebo ne, moje rada je, odstěhovat se. To se nezmění a nestojí to zato, jste jen v podnájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:42

@Shen ani nevíte co bych dala za to jít do baráku ale bohužel nic moc naspořeno nemáme je mi 22 let takže budu muset ještě pár let počkat ale právě se naskytl takovýhle krásný byt za nádherný peníze tak jsme si říkali tak na 4 roky a koupíme barák a nejsme tu ani rok a už jsme takhle v “koncích” :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.10.22 21:45
@Shen píše:
Je fakt, že já třeba taky vysavam 5× denně. Kvůli kočkám kolem zachudku, smetáčkem to z koberce jde blbě. Ale bydlíme v baráku :D. Takže je to každýmu jedno. A pračka se sušičkou kolikrát jede 4× denně. Bohužel v paneláku s tím nic nejde udělat :nevim:
Když jsme bydleli v paneláku, tak zase sousedi pod námi hráli počítačový hry. Hlavně v noci. Tanky. Potom si pořídili dítě a věčně brecelo. Ten chlap snad nechodil do práce a celý den hulakal. Já studovala, takže jsem trávila času doma dost. Predtim zase mladý sousedi, který věčně prca**. Nikdy jsme na ně neměli štěstí. A ani domluví nepomáhali. :nevim: proto jsme šli do baráku. Ale je mi jasný, že pro každého to není řešeníPříspěvek upraven 10.10.22 v 21:40

Jj, hráče videoher máme pod náma taky. Nebo teda možná telefonuje, co já vím. Ale půlku noci nějaké mluvení a do toho Kuva, Do číči a tak dále furt dokola. Už mě napadlo, že vystopuju, kdo to je a věnuju mu slovník vulgarismů, ať je to aspoň pestrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
10.10.22 21:47
@Eldamer píše:
@marcellia ano neskutečný se vším mlátila naschvál dupala na místě..

Tak opakovane si stezovat. Nahrat to asi nepujde, co..? Ona je vztekla, protoze ji rusis tu jeji obsedantne kompulzivni porusisku, ona je proste „nemocna“ a ty ji nenechas v klidu a tim ji dostavas pod jeste vetsi tlak. Ale to te nemusi zajimat. Se divim, ze jeste jeji chlap rekne, ze je to jeji konicek, to je fakt az smesny, ona je proste „mag*r“..
Musi to byt pro vas vycerpavajici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.10.22 21:50

Kvůli hlučným sousedům jsme taky museli hledat nový byt. I když jsme si ten původní předělali. Teď bydlíme raději uplne nahoře. Radši šlapat do pátého patra, než natrefit na zvířata :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:52

@marcellia nahrát jsem to zkoušela ale telefon to úplně nepobírá jen občas ale to je fakt jenom sekunda.. celkově já opravdu nechci někoho pomlouvat ale paní opravdu musí být hodně švihlá mamky kolegyně jí zná a ona ani nejezdí nakupovat, nejezdí tankovat nic je jen zavřená doma že prej nemá ráda lidi..
ani si neumíte představit jak když ještě máme roční dceru která se vysavače bojí tak vždycky se mě chytí jako klíště a strašně se začne klepat ale to jí taky vůbec nezajímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.22 21:53

@Ida11 haha, já se budu z bytu kde šlapu do 5. patra stěhovat(aspoň z toho máme hezký zadky ne :lol: )…rozrostli jsme se a už se tu nevlezeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:53

@Ida11 no právě bydlíme úplně dole takže jsem měla radost když musím tahat domů i kočár protože chodba je neustále otevřená a může tam kdokoliv.. teď úplně lituju že jsem rovnou nehledala nějaký byt úplně nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.22 21:54

@Eldamer brouček z toho celodenního vysávání má trauma jo…ňu bobik, bych tu ženskou zabila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 21:56

@Xeronias vždycky přitom jak vysává si představuju jak jí chytím za tu hlavu a kopnu ze schodů omlouvám se ale opravdu mám někdy až takový nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.22 21:58

@Eldamer Krásná představa že znám to :D mám to často s tchýní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.22 22:01

@Xeronias o tchýni mi ani nemluvte do té bych s prominutím ještě po pádu kopla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.10.22 22:01

Jestli máte dobrý byt za levné prachy, tak holt pořdte špunty do uší. Zaplnit pokoj nábytkem neizoluje hluk co se line skrze strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný