Šála nebo nákrčník?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
29.9.10 22:51

Šála nebo nákrčník?

Ahoj holky, uvažuju co koupit dceři na zimu na krček, aby jí bylo teplo. Narazila jsem na netu na nákrčníky, což se mi jako nápad docela zamlouvá. Máte odzkoušeno? Je lepší šálka nebo nákrčník? Letos už bude dcera venku lítat (loni ještě seděla v kočáru), tak mi přijde, že nákrčník bude líp držet, šála se může všelijak odmotávat atd… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
29.9.10 22:59

Ahoj, my máme nákrčníky H&M a řekla bych že jsou lepší jak šála v tom že kryjí celý krk a ramena a není problém s nimi zapnout bundu, narozdíl od montování šály (pokud ji nechci montovat z venku na bundu). Mladšímu nákrčník používám i pod teplejší bundu místo svetru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.9.10 06:45

Ahoj,
ja chci jit letos do nakrcniku. Loni mel syn kuklu pud lyz.helmu a byla super. Hezky chranila krk. Takze letos obema nakrcniky. Ale zkusenost s nimi nemam. Sala se pod nektere bundy montuje fakt blbe a pres bundu mam pocit, ze to moc nehreje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.9.10 08:10

Určitě lepší je nákrčník, dobře drží, dobře se zapíná bunda. A dobré jsou i ty kukličky, ty holky nosej hodně v zimě. To jim na krk už opravdu nefouká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
30.9.10 13:09

u nás taky vede nákrčník. šálu dávám max přes bundu jako parádu :lol: no jo , budu muset vlastně koupit ještě jeden aby měla i mladší cácora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková