Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, uvažuju co koupit dceři na zimu na krček, aby jí bylo teplo. Narazila jsem na netu na nákrčníky, což se mi jako nápad docela zamlouvá. Máte odzkoušeno? Je lepší šálka nebo nákrčník? Letos už bude dcera venku lítat (loni ještě seděla v kočáru), tak mi přijde, že nákrčník bude líp držet, šála se může všelijak odmotávat atd… Díky.
Ahoj, my máme nákrčníky H&M a řekla bych že jsou lepší jak šála v tom že kryjí celý krk a ramena a není problém s nimi zapnout bundu, narozdíl od montování šály (pokud ji nechci montovat z venku na bundu). Mladšímu nákrčník používám i pod teplejší bundu místo svetru.
Ahoj,
ja chci jit letos do nakrcniku. Loni mel syn kuklu pud lyz.helmu a byla super. Hezky chranila krk. Takze letos obema nakrcniky. Ale zkusenost s nimi nemam. Sala se pod nektere bundy montuje fakt blbe a pres bundu mam pocit, ze to moc nehreje. ![]()
Určitě lepší je nákrčník, dobře drží, dobře se zapíná bunda. A dobré jsou i ty kukličky, ty holky nosej hodně v zimě. To jim na krk už opravdu nefouká ![]()
u nás taky vede nákrčník. šálu dávám max přes bundu jako parádu
no jo , budu muset vlastně koupit ještě jeden aby měla i mladší cácora ![]()