Sám v pokojíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
23.8.10 12:49

Sám v pokojíku

Ahojda, zajímalo by mne kde spinkají Vaše dítka..Kubíčkovi je 15 měs. a od soboty jsme ho zkusili dát spinkat do pokojíku…Není to brzy? Přišla jsem si v ložnici bez postýlky jak když mi pořád něco chybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
23.8.10 12:50

Helenka spala v ložnici do 2,5 roku, po přestěhování šla do svého pokojíčku.

Mareček zatím spí v ložnici a o přesunu zatím neuvažujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.8.10 12:53

Adámek spí s námi a ještě nějakou dobu bude, ale je to spíš nedostatkem místa. Příští rok se budeme stěhovat, tak už půjde do svého pokojíčku. Mít ho k dispozici teď, tak už bychom ho přestěhovali - v jedné ložnici nám to už nevyhovuje, malý má ted celkem křehké spaní, takže ho budíme, když si jdeme večer lehnout a ráno ho budí manželův budík…

Pokud vám to vyhovuje, tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit
273
23.8.10 12:56

Zkusili jsme to spíš z toho důvodu jak píšete.. večer sme ho často vzbudili a taky ráno když vypil mlíčko (kolem 5-6) tak nechtěl už spát když mě viděl v ložnici.. pak byl ospalý už od 10hod..teď sem mu zavřela dveře, po chvilce bučení usnul a spinkal do půl 9.. nevím zda to byla náhoda, ale nebyl pak dopledne protivný.. když vstával v 5-6 tak mi pak spal po o až 3 hodiny.. a takhle to šlo furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.8.10 12:58
verusle píše:
Zkusili jsme to spíš z toho důvodu jak píšete.. večer sme ho často vzbudili a taky ráno když vypil mlíčko (kolem 5-6) tak nechtěl už spát když mě viděl v ložnici.. pak byl ospalý už od 10hod..teď sem mu zavřela dveře, po chvilce bučení usnul a spinkal do půl 9.. nevím zda to byla náhoda, ale nebyl pak dopledne protivný.. když vstával v 5-6 tak mi pak spal po o až 3 hodiny.. a takhle to šlo furt dokola

Tak to máme úplně stejně - jak v šest hodin dám mlíko a zalehnu, tak už nespí. Jak odejdu z pokoje, spí minimálně do devíti hodin. Po obědě tedy spí furt stejně.

• Citovat
  • Upravit
8297
23.8.10 12:59

V pokojiku je sam od 9m, prvni 3dny jsem chodila hodne casto, ale protoze jsem prestala v noci kojit, tak se postupne prestaval budit, nebylo proc. Zlepsil se tim spanek jemu, spi celou noc, pokud ho neco netrapi, tak i me a manzelovi.
Ale kdyby prehod nebyl tak hladky, tak bych to nelamala pres koleno, kdyby se tam sam treba bal, tak bych ho zase nastehovala zpatky, nastesti slo vsechno hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
23.8.10 13:01

:wink: když mi ráno usnul tak spal po o 1,5 pravidelně.. když ne tak sem ho musela fakt jít budit teřba po 3 hodinách.. V chytré knize o spaní podle které sme ho naučili spát samotného sem se dočetla že když spěj po o víc jak 2 hodiny tak pak maj narušenej ten spánek ráno..takže to byl stále začarovaný kruh.. asi ho v pokoji už nechám, ptž ted když z toho ještě tak nemá rozum si tam myslím líp zvykne než až pak bude chtít být jen s náma..a bude cestovat furt do ložnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21524
23.8.10 13:08

klárku jsme stěhovali cca v 10 měsících, protože jsme se vzájemně v noci rušili. jo a s tím stěhováním za rodiči, neboj, ono to stejně přijde… KLárka začala se stěhováním se zpět do naší postele ve 3 letech (budily ji zlé sny a pak už v pokojíku sama neusnula…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
23.8.10 13:10

my jsme malému těsně před druhými narozeninami nechali udělat komplet dětský pokojíček (do té doby tam nebyl vůbec žádný nábytek a bylo to jen skladiště a taky jsem byla tehdy těhotná, tak to bylo i nutné ho naučit spát sám, páč dvě dítka by se nám do ložnic nevešly-sice jsem pak potratila, ale byl na to už dost velký) no a naučil se to taky lehce. Bylu toho, když pokojík montovali, pomáhal to pánům vrtat, montovat svou dětskou vrtačkou, tak z toho měl radost, že pomáhal dělat svůj pokojíček, koupili jsme nové povlečení a šlo to líp, než jsme čekali. On teda spí mizerně běžně, téměř není noc, kdyby se nějak nebudil, ale to už je jiná. A kdybysme měli ten pokojík v provozu dřív, tak bych to možná už od toho roku a půl zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
23.8.10 13:11

noo tak ty sny máme teĎ taky. Někdy se podaří, že ještě usne, někdy chce za nama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
23.8.10 13:37

terka spí v pokojíčku od 9m, prostě jsme ji vadili a budili ji, má křehké spaní, stačilo se otočit, postel vrzla a byla vzhůru. od té doby spí celé noci, do té doby byla i 2hodiny v noci vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.8.10 13:45

Jééé .. pro mně aktuální téma.

Starší syn cca ve dvou letech dostal svůj pokojíček, protože se mělo narodit miminko. Jenže starší odmítl opustit jak ložnici, tak postýlku! Naštěstí máme dost prostoru, takže jsme akorát přestěhovali ložnici do jednoho ze dvou dětských pokojů a spali jsme tam všichni čtyři - mimi ze začátku v „dětské“ potýlce. Poté, co hrozilo, že se začne „hýbat“, jsme rozložili cestovní. Pochopitelně jsme se zpočátku rušili - takže nějaké první tři měsíce já spala s mimi úplně jinde.

Je to týden, co jsme byli pod stanem. Nějak podvědomě jsem si říkala, že už je čas nabídnout opět pokojík - mimču je to jedno, jde o mně, nakolik budu schopná vstát k rannímu kojení do vedlejší místnosti. Synek (cca 2,5 roku) s velkou slávou zalehl do svý postýlky, do který si vybral i povlečení, a určil, kde bude stát postýlka s mimi … prvních pár dní to teda byla hra na honěnou, prootže prostě z postýlky utíkal. Takže jsem vesměs pobývala někde poblíž a honila ho zpět. Ale zvykl si a dokonce včera prostě lehl … a spal. Ještě dřív než jsem nakojila brášku. A ránno cca v sedm přijde do ložnice za náma. Spíš jakoby pozdravit, než aby dospával. Vezme si hračky a jde si k nám prostě hrát …

Okolí třeba říká, že to bylo dost pozdě, ve 2,5 letech ještě aby spal v ložnici a v miminkovské postýlce. Ale mně to přijde, že prostě dřív na to „nebyl“. Do toho miminko … hlavně že ten přechod prostě zvládl a že se mu u „sebe“ líbí. To beru jako nejdůležitější, ne že už tam nespí dva roky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.8.10 13:56

Majda je v pokojíku od 7mi měsíců, myslím, že pár nocí jsem chodila podávat dudlík a pak už nic, spinká celou noc (od 7mi do 7mi i déle).
Taky mi připadlo, že jsme ji rušili a ona rušila mě, zafrkala a byla jsem vzhůru…
Ještě je tada v „malé“ postýlce, takže neutíká.
Pokud s tím prcek nemá problém, tak to neřeš, jestli brzo nebo pozdě, důležité je, aby to vyhovovalo všem zúčastněným :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.8.10 15:59

Davča byl ve svém pokojíku od prvního dne, co jsme ho přivezli z porodnice a rozhodně nelituji. Teď s novým přírůstkem plánuji to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
23.8.10 16:46

My malou přestěhovali nedávno, má 3 měsíce a zatím je to v pohodě. Malá sebou ve spaní strašně hází a já se vůbec nevyspala… pořád jsem se chodila dívat jestli spí… tak proto tak brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí