Sama do Turecka za znamým?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2050
20.7.25 18:18

Sama do Turecka za znamym ?

Ahoj…mám takové dilema…Chci sama vyrazit do Turecka za jedním člověkem, co jsem ho krátce poznala před 14 dny..Chce abych přiletěla, že mi tam vše ukáže a uděláme spolu hezkou dovolenou..Chci strašně jet…před dětmi jsem cestovala.. strach nemám, dorozumim se anglicky. Znáte někoho kdo takhle vyrazil? Je to bezpečné? Koupila bych jen letenku, byla bych u něj..Na co si dát pozor…Děkuji za jakékoli reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
20.7.25 18:19

Sama do cizí země bydlet k cizímu člověku? Ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
20.7.25 18:19
@pepiny píše: Více

Jelikož ho skoro vůbec neznáš tak bych si koupila v blízkosti hotelu aspoň na ty první dny.

• Citovat
  • Upravit
17865
20.7.25 18:20

Do Turecka klidne jed, ale ne za nekym, koho jsi poznala pred 14 dny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
20.7.25 18:26

Jo zve mě tam..jsme v kontaktu každý den.. To víte, že mám trochu obavy..Bylo by to až v září..Tak přinejhorším propadne letenka, pokud by komunikace ustala. Spíš jsem chtěla vědět jestli už někdo takhle vyrazil sám
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
20.7.25 18:28

@Cizinka 999 jo na pár dní to by šlo.. Sem si říkala, že bych zaplatila celý týden a nebyla tam pak, že by to vyšlo dráze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
20.7.25 18:30
Čemu říkáš, žes ho krátce poznala? Kde, za jakých okolností? Bydlet u něj je naprostá kraviny.
Popravdě přijít s něčím takovým moje dospělá dcera, tak udělám hodně proto, abych jí to rozmluvila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717
20.7.25 18:34

A znáš ho osobně, nebo je to nějaký online slibotechna? Proč nepřijede on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
20.7.25 18:38

To tu necháš děcka a pojedeš za nějakým cizím chlapem? Zrovna do takové země. Nebojíš se, že by se něco mohlo stát a děcka tu zůstanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33212
20.7.25 18:38

Hezkou dovolenou si udělat můžeš, ale určitě ne stylem, že budeš u něj doma. Když už, tak si zajisti ubytování, a s ním můžeš někde vyrazit. Ale byla bych dost opatrná, je dost zvláštní, že tě někdo koho krátce poznáš hned takhle zve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15105
20.7.25 18:41

Ty budeš jak ten důchodce, co si mel vzít za manželku miss Francie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.7.25 18:42

Nepřipadá mi to jako dobrý nápad :think: Možná kdyby jsi si vzala svůj hotel ale spaní u cizího člověka, natož v cizí zemi.. To zavání nepříjemností :think: Ještě řekni, že je o 15let mladší a připadá mi to jak nešťastný příběh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
20.7.25 18:45

Ne. Jela bych klidně sama do nějakého letoviska poblíž, a muže přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3028
20.7.25 18:46

Proboha ty jsi naivka. Na dovolenou bych klidně jela sama se sebou :mrgreen:, s kámoškou nebo někým koho znám. Rozhodně NE za nějakým neznámým, co ho sotva znám🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8332
20.7.25 18:47

Holka neblázni. Ono za počítačem umí být každý úžasný, skvělý, okouzlující, viz x článků o tom jak lidi naposílali svým “laskám” statisíce. Fakt chceš letět v podstatě k cizímu člověku? Bydlet u něj? Nechat tady děti? 8o neni lepší si najit chlapa tady v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová