Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj…mám takové dilema…Chci sama vyrazit do Turecka za jedním člověkem, co jsem ho krátce poznala před 14 dny..Chce abych přiletěla, že mi tam vše ukáže a uděláme spolu hezkou dovolenou..Chci strašně jet…před dětmi jsem cestovala.. strach nemám, dorozumim se anglicky. Znáte někoho kdo takhle vyrazil? Je to bezpečné? Koupila bych jen letenku, byla bych u něj..Na co si dát pozor…Děkuji za jakékoli reakce..
@pepiny píše: Více
Jelikož ho skoro vůbec neznáš tak bych si koupila v blízkosti hotelu aspoň na ty první dny.
Do Turecka klidne jed, ale ne za nekym, koho jsi poznala pred 14 dny ![]()
Jo zve mě tam..jsme v kontaktu každý den.. To víte, že mám trochu obavy..Bylo by to až v září..Tak přinejhorším propadne letenka, pokud by komunikace ustala. Spíš jsem chtěla vědět jestli už někdo takhle vyrazil sám
![]()
@Cizinka 999 jo na pár dní to by šlo.. Sem si říkala, že bych zaplatila celý týden a nebyla tam pak, že by to vyšlo dráze..
@pepiny píše: VíceČemu říkáš, žes ho krátce poznala? Kde, za jakých okolností? Bydlet u něj je naprostá kraviny.
A znáš ho osobně, nebo je to nějaký online slibotechna? Proč nepřijede on?
To tu necháš děcka a pojedeš za nějakým cizím chlapem? Zrovna do takové země. Nebojíš se, že by se něco mohlo stát a děcka tu zůstanou?
Hezkou dovolenou si udělat můžeš, ale určitě ne stylem, že budeš u něj doma. Když už, tak si zajisti ubytování, a s ním můžeš někde vyrazit. Ale byla bych dost opatrná, je dost zvláštní, že tě někdo koho krátce poznáš hned takhle zve.
Ty budeš jak ten důchodce, co si mel vzít za manželku miss Francie…
Nepřipadá mi to jako dobrý nápad
Možná kdyby jsi si vzala svůj hotel ale spaní u cizího člověka, natož v cizí zemi.. To zavání nepříjemností
Ještě řekni, že je o 15let mladší a připadá mi to jak nešťastný příběh..
Ne. Jela bych klidně sama do nějakého letoviska poblíž, a muže přijet.
Proboha ty jsi naivka. Na dovolenou bych klidně jela sama se sebou
, s kámoškou nebo někým koho znám. Rozhodně NE za nějakým neznámým, co ho sotva znám🤦♀️
Holka neblázni. Ono za počítačem umí být každý úžasný, skvělý, okouzlující, viz x článků o tom jak lidi naposílali svým “laskám” statisíce. Fakt chceš letět v podstatě k cizímu člověku? Bydlet u něj? Nechat tady děti?
neni lepší si najit chlapa tady v ČR?