Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Anglicky umim na běžne domluveni, umim se zeptat, objednat, říct, ze me neco boli.Jela bych s cestovkou, kvůli delegatovi na telefonu rozhodne a oblast bych chtela Marsa
ja bych teda sama nejela, protože by mě to nebavilo, ale jinak v tom problém nevidím, klidně jeď ![]()
Já bych teda na dovolenou sám nikdy nejel. To bych si neužil. ![]()
Ja si umim dovolenou uzit sama, takze to neřešte
spis mi jde o bezpečnost v zemích s jinou kulturou. Na Karibik úplně nemam a nekam bliz je to problem, aby tam bylo aspon trochu teplo. ![]()
@Anonymní píše:
Ja si umim dovolenou uzit sama, takze to neřeštespis mi jde o bezpečnost v zemích s jinou kulturou. Na Karibik úplně nemam a nekam bliz je to problem, aby tam bylo aspon trochu teplo.
A co třeba Thajsko? To není tak drahé a pro individuální cestování mi připadá bezpečnější.
@modravlocka píše:
A co třeba Thajsko? To není tak drahé a pro individuální cestování mi připadá bezpečnější.
Tak třeba v Bangkoku jsem se sama bezpečně vůbec necítila.
Osobně bych volila spíš ty zmíněné Emiráty než Egypt.
@kam2 píše:
Hele sama bych nejela. Od známého, co dělal delegáta právě v Egyptě říkal, že do hotelu přijdou podklady s lidmi, kteří mají dorazit. Všichni chlapi začínají lustrovat, /FB/ nebo jiné soc. sítě - tvé fotky, ví s kým jedeš, atd. Pokud jedou dvě kamarádky, je to jasné, to samé, když budeš sama /aby tě někdo nepřišel v noci navštívit třeba/Já bych tam sama nejezdila.
Taky bych se toho bála, že budou vědět, že jsem na pokoji sama ![]()
@kam2 píše:
Hele sama bych nejela. Od známého, co dělal delegáta právě v Egyptě říkal, že do hotelu přijdou podklady s lidmi, kteří mají dorazit. Všichni chlapi začínají lustrovat, /FB/ nebo jiné soc. sítě - tvé fotky, ví s kým jedeš, atd. Pokud jedou dvě kamarádky, je to jasné, to samé, když budeš sama /aby tě někdo nepřišel v noci navštívit třeba/Já bych tam sama nejezdila.
to je pravda, už jsem tu jednou četla, že jedna uživatelka měla v noci návštěvu na pokoji, myslím, že to byl ten Egypt…dost nepřijemné…možná nějaka jiná destinace? kapverdy? tam bych strach neměla, všichni byli takoví milí, jak v hotelu tak ve městě…
@debra.morgan Na Kapverdách jsou tu dobu velké vlny a vitr, taky me uz napadly ![]()