Sama Egypt?

Anonymní
6.6.19 12:43

Sama Egypt?

Ahojky lidi, chtěla bych jet v únoru/březnu do Egypta, ale bohužel sama, není s kým, ale neodrazuje mě to od cestování. Plánuju jen valecku na plazi a v hotelu, možná pamatky, ale hromadne, sama se nikam do města neplanuju chodit. Myslíte, ze je ceho se bat? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
6.6.19 12:50

A jedeš jako na vlastní pěst nebo aspoň s cestovkou? Já bych sama nejela do země kde se pořádně nedomluvim. Ne že bych se bála že mě někdo někde unese, zabije atak, ale spíš že se něco stane a třeba budu muset do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.19 12:56

Já bych klidně jela, ty hotely jsou jak svět sám pro sebe a na památkách se můžeš vždy k někomu přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
6.6.19 12:57
@Anonymní píše:
Ahojky lidi, chtěla bych jet v únoru/březnu do Egypta, ale bohužel sama, není s kým, ale neodrazuje mě to od cestování. Plánuju jen valecku na plazi a v hotelu, možná pamatky, ale hromadne, sama se nikam do města neplanuju chodit. Myslíte, ze je ceho se bat? :)

Jestli umis perfektne anj tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
6.6.19 12:58

Pokud si vybereš dobrý hotel, tak bez problémů. A asi bych volila oblast Marsy. Do Hurghady jezdí hromada Rusek jako sexuálních turistek, tak aby si Tě s nimi nepletli.

A mimochodem letos v únoru /březnu to ani v Egyptě moc na opalování na pláži nebylo, byla zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.6.19 12:59

A to já by jsem nejela sama, myslím, že by jsem se až moc nudila. Čechů tam asi bude hodně, ale i tak cizí jsou cizí a cizinci jsou cizí třikrát tolik i když se domluvím, pořád to nebude ono :D a sama někde s cizíma a kdo ví co je napadne? Na to nejsem
ale tohle stejně záleží na tobě, když máš tu odvahu a jsi seznamovací tip, jeď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.6.19 13:00

Já bych se nebála. Pokud neplánuješ nějaké osamocené vycházky mimo resort, tak proč ne. A jestli pojedeš s cestovkou, máš pro případ nouze delegáta. Angličtina je fajn, nicméně bych to nepodmiňovala perfektní znalostí. To by nemohla cestovat půlka národa. Stačí se umět aspoň trochu domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 13:45

Anglicky umim na běžne domluveni, umim se zeptat, objednat, říct, ze me neco boli. :lol: Jela bych s cestovkou, kvůli delegatovi na telefonu rozhodne a oblast bych chtela Marsa :)

• Citovat
  • Upravit
3504
6.6.19 13:54
@Anonymní píše:
Anglicky umim na běžne domluveni, umim se zeptat, objednat, říct, ze me neco boli. :lol: Jela bych s cestovkou, kvůli delegatovi na telefonu rozhodne a oblast bych chtela Marsa :)

Tak to bych se vubec nebala. Pokud se sama nebudes nudit, tak klidne jed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.6.19 14:00
@Anonymní píše:
Ahojky lidi, chtěla bych jet v únoru/březnu do Egypta, ale bohužel sama, není s kým, ale neodrazuje mě to od cestování. Plánuju jen valecku na plazi a v hotelu, možná pamatky, ale hromadne, sama se nikam do města neplanuju chodit. Myslíte, ze je ceho se bat? :)

Nebala bych se…ale sama bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
6.6.19 14:11

Sama bych nejela mikde tak daleko, alespoň kamarádku nemáš? nebo mamku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
6.6.19 14:17

Sama bych nikdy nejela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
6.6.19 14:19

Hele sama bych nejela. Od známého, co dělal delegáta právě v Egyptě říkal, že do hotelu přijdou podklady s lidmi, kteří mají dorazit. Všichni chlapi začínají lustrovat, /FB/ nebo jiné soc. sítě - tvé fotky, ví s kým jedeš, atd. Pokud jedou dvě kamarádky, je to jasné, to samé, když budeš sama /aby tě někdo nepřišel v noci navštívit třeba/

Já bych tam sama nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 14:34

@kam2 Aha, tak to jsi me nepotesila. Fakt nemam s kým :? Ja prave nevim kam jinam za teplem v tomhle období. Jeste me napadly Emiráty (Dubaj, Ras al Khaimah,) i kdyz je to cenově nekde jinde. Je tam situace co se týká bezpečnosti jiná? Nikdy jsem nebyla ani v jedné zemi, tak nevim :nevim: chtela bych spis teda Dubaj, myslím ze je to město jako každé jiné a dost moderni. Zarazila by je tam sama žena venku, samozřejmě vhodně oblečená?

• Citovat
  • Upravit
14940
6.6.19 14:46
@Anonymní píše:
@kam2 Aha, tak to jsi me nepotesila. Fakt nemam s kým :? Ja prave nevim kam jinam za teplem v tomhle období. Jeste me napadly Emiráty (Dubaj, Ras al Khaimah,) i kdyz je to cenově nekde jinde. Je tam situace co se týká bezpečnosti jiná? Nikdy jsem nebyla ani v jedné zemi, tak nevim :nevim: chtela bych spis teda Dubaj, myslím ze je to město jako každé jiné a dost moderni. Zarazila by je tam sama žena venku, samozřejmě vhodně oblečená?

Když máš vyřešeno, že na dovolenou chceš sama, respektive nemáš s kým ( i když jsou cestovatelské seznamky, třeba tam nějakou ženu najdeš), tak dle mého je jedno kam. Nechce se mi věřit, že v 5 hvěz. hotelu by se k tobě v noci někdo vloupával. Spíš by mě vadil ten příplatek za jednolůžkový pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová