Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky jsem jela k mori sama a byla to uplne parada
hned bych jela sama znovu kamkoliv. Je neco uplne jinyho, kdyz je clovek sam doma anebo v zahranici oprostenej od kazdodennich starosti. Mne to strasne pomohlo na prepracovani. A zazila jsem konecne pocit klidu, miru a pohody, relax jak nikdy a hlavne si se svym casem muzes nalozit podle sebe
single dovcu vrele doporucuju!
(Jako vetsina lidi v hotelu a u more byly pary a divne koukali, ale to mi po chvili zacalo byt sumak, naopak jsem byla rada, ze tam narozdil od nich nemusim resit souziti s druhym. Pac vetsinou na dovce prichazi ponorky, hadky a neshody, ze ano
)
@blablabla54 Nebyla jsem, ale vím úplně přesně, co bych tam dělala. Plavala, četla, ležela, četla, jedla, četla, běhala, četla, spala, četla, cvičila, četla. A v mezičase prozkoumávala okolí.
Někdy jsem nad tím přemýšlela, když jsem tady četla, že jezdíte i samy, ale já bych sama asi nejela, ale s manželem bez dětí si to dovedu představit. Já se totiž ráda o hezké zážitky dělím a nedovedu si představit, že bych viděla krásný západ slunce, poslouchala šumění moře a neměla to komu říct. Bylo by mi líto, že se mnou není manžel.
Dopisuji, ale kdybychom měli tolik peněz, že by bylo moře i s dětmi, i s mužem, tak jo, na tu třetí dovolenou bych mohla možná i sama, kdyby nikdo nechtěl jet ![]()
@blablabla54
Je to fajn - plavat, číst, cvičit, chodit na prochazky a tak.
Doporucuju vzít si s sebou opalovací mlhu ve spreji - nastříkáš si záda sama.
To je drobná vychytávka😉
A pokud to budeš mít s jídlem, tak se seznámíš s lidma a budeš mít s kým promluvit. Bez toho by se mi zdál týden dlouhý.
Ahoj všem
Taky si hraju s myšlenkou několika dnů single dovči a docela se divím, jak jste z toho všechny nadšené
Já sama nikde nikdy nebyla, nicméně momentálně jsem bez chlapa a ani kamarádky se se mnou nikam nechystají. Tak mě zajímá, jestli jste se samy u moře třeba nebály? Pořád si nějak neumím představit, že jsem tam úplně sama…
Holky nebojte se jet samy. Když nepojedete někam do Tuniska, Egypta, kde vás budou otravovat týpci, tak je to v pohodě.
Jediná nevýhoda single cestování je, že to vyjde většinou dráž než ve dvou.
Pokud se bojíte cestovat na vlastní pěst, tak s cestovkou to je na pohodu.
Ty jo, jsem v šoku kolik z Vás už bylo samo
. Včera už jsem hledala různě na netu a uvažuji o Egyptu - přesněji uzavřené resorty
Byla jste tam některá? Dokážu si představit co dělat přes den, ale večer? Sedět samotná „na baru“ opravdu nechci… ![]()
@blablabla54 Já v Egyptě byla s expřítelem a i s ním jsem se tam večer nudila
Ale zrovna koukám na nabídky dovolených a on ten Egypt vychází nejlaciněji, že o něm taky uvažuju ![]()
@Monikap3
Do Egypta bych se sama bála. Řecké ostrovy nebo Chorvatsko mi přijdou bezpečnější.