Sama k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
11.6.19 18:39

Taky jsem jela k mori sama a byla to uplne parada :srdce: hned bych jela sama znovu kamkoliv. Je neco uplne jinyho, kdyz je clovek sam doma anebo v zahranici oprostenej od kazdodennich starosti. Mne to strasne pomohlo na prepracovani. A zazila jsem konecne pocit klidu, miru a pohody, relax jak nikdy a hlavne si se svym casem muzes nalozit podle sebe :srdce: single dovcu vrele doporucuju!
(Jako vetsina lidi v hotelu a u more byly pary a divne koukali, ale to mi po chvili zacalo byt sumak, naopak jsem byla rada, ze tam narozdil od nich nemusim resit souziti s druhym. Pac vetsinou na dovce prichazi ponorky, hadky a neshody, ze ano :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.6.19 19:47

@blablabla54 Nebyla jsem, ale vím úplně přesně, co bych tam dělala. Plavala, četla, ležela, četla, jedla, četla, běhala, četla, spala, četla, cvičila, četla. A v mezičase prozkoumávala okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14857
11.6.19 20:03

Někdy jsem nad tím přemýšlela, když jsem tady četla, že jezdíte i samy, ale já bych sama asi nejela, ale s manželem bez dětí si to dovedu představit. Já se totiž ráda o hezké zážitky dělím a nedovedu si představit, že bych viděla krásný západ slunce, poslouchala šumění moře a neměla to komu říct. Bylo by mi líto, že se mnou není manžel.
Dopisuji, ale kdybychom měli tolik peněz, že by bylo moře i s dětmi, i s mužem, tak jo, na tu třetí dovolenou bych mohla možná i sama, kdyby nikdo nechtěl jet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
11.6.19 20:18

@blablabla54
Je to fajn - plavat, číst, cvičit, chodit na prochazky a tak.
Doporucuju vzít si s sebou opalovací mlhu ve spreji - nastříkáš si záda sama.
To je drobná vychytávka😉
A pokud to budeš mít s jídlem, tak se seznámíš s lidma a budeš mít s kým promluvit. Bez toho by se mi zdál týden dlouhý.

• Citovat
  • Upravit
885
12.6.19 09:30

Ahoj všem :mavam: Taky si hraju s myšlenkou několika dnů single dovči a docela se divím, jak jste z toho všechny nadšené :D Já sama nikde nikdy nebyla, nicméně momentálně jsem bez chlapa a ani kamarádky se se mnou nikam nechystají. Tak mě zajímá, jestli jste se samy u moře třeba nebály? Pořád si nějak neumím představit, že jsem tam úplně sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.6.19 11:34

Holky nebojte se jet samy. Když nepojedete někam do Tuniska, Egypta, kde vás budou otravovat týpci, tak je to v pohodě.
Jediná nevýhoda single cestování je, že to vyjde většinou dráž než ve dvou.

Pokud se bojíte cestovat na vlastní pěst, tak s cestovkou to je na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.19 12:08

Ty jo, jsem v šoku kolik z Vás už bylo samo :D :D. Včera už jsem hledala různě na netu a uvažuji o Egyptu - přesněji uzavřené resorty 8o Byla jste tam některá? Dokážu si představit co dělat přes den, ale večer? Sedět samotná „na baru“ opravdu nechci… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
12.6.19 12:20

@blablabla54 Já v Egyptě byla s expřítelem a i s ním jsem se tam večer nudila :D Ale zrovna koukám na nabídky dovolených a on ten Egypt vychází nejlaciněji, že o něm taky uvažuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
12.6.19 14:33

@Monikap3
Do Egypta bych se sama bála. Řecké ostrovy nebo Chorvatsko mi přijdou bezpečnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix