Jižní Vietnam - tipy :)

lucenka
7.6.19 13:37

Pokud chceš katalogové krásné čisté klidné pláže, tak bych na tvém místě volila jinou destinaci. Vietnam není 9 plážích, ale kultuře, cestování, poznávání menšin.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
7.6.19 13:41

@lucenka nene, špatně jsem to zřejmě formulovala. Byli jsme v thajsku, kde jsme měli tury s batohama, ale i krásné pláže a moře, kterýma jsme si to prokládali. Právě kultura a cestování je to, co nás nadchlo. Uplně jiný svět. Proto znova Asie. Nechceme 3 týdny zustat na jednom mistě. Takže nějaká dominikánská republika, maledivy atd. to není to pravé ořechové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.6.19 13:44

Odpočinková dovolená zmíněna proto, že mi je často doporučován hiking na severu vietnamu a my bychom přeci jen radši to teplo, skutr a koupačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.6.19 13:46

@Lilypad24 tak se mi podívej na blog (odkaz v podpisu pod příspěvkem). Ale počítej s tím, že Vietnam má tu infrastrukturu ještě pořád na horší úrovni než Thajsko. Takže třeba i servis ve 4* hotelu občas drhne (nebylo si třeba kam sednout při snídani, protože je nenapadlo odklízet talíře od prázdných stolů apod.)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.6.19 13:46
@Lilypad24 píše:
Odpočinková dovolená zmíněna proto, že mi je často doporučován hiking na severu vietnamu a my bychom přeci jen radši to teplo, skutr a koupačky :)

Když on ten sever je mnohem zajímavější. Ale ne v zimě.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.6.19 13:52

Ale jinak je celkem pěkný Phu Quoc (pláže, šnorchlování), hodně Rusů. Pak cca 4 hodiny vlakem že Saigonu Mui Ne (v centrální části opět hodně Rusů). My tam byli na Silvestr, ale v ubytování mimo komplexy, u pláže na kitesurfing a tam to bylo celkem v pohodě. Pak je na jihu ve vnitrozemí prý pěkný DaLat a u moře Qui Nhon. Ale tam jsem ještě nebyla.

• Citovat
  • Upravit
397
7.6.19 13:53

Moc děkuju. Ráda si počtu. My jsme bylo zvykli jist porad venku. Musim říct, že jsme zažili krásný bydlení, ale zároveň i fakt příšerný. Takže nás by asi už nic nepřekvapilo. Proto jsme si ale nikdy nezajištovali jídlo s ubytováním a užívali jsme si street food.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.6.19 13:57

O těhlech plážích jsem četla a právě mě zarazilo, že narozdíl od toho Thajska, vyjede při zadání hesla krásné pláže :D uplny minimum a vždy jen tyhle..začínám panikařit :D jestli nemám být konzerva a radši zkusit jen jiný ostrovy v již vyzkoušeny zemi. Ještě mě lakala Kambodza ale to je taky spíš asi o tom hikingu. Mě baví i tenhle typ dovolené, ale už kvuli zdraví(hrozný alergie a ekzemy) nutně potřebuju maximum času v soli a na slunci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.6.19 14:00

@Lilypad24 ještě neturistické a nezničené by mělo být Con Dao.

• Citovat
  • Upravit
1
25.11.19 14:55

Tomáš z Vietnamisa.cz

Ahoj, spoustu rad najdete u mě na webu. Píše mi teď hodně lidí, tak neporadí všem, protože spoustu informací najdete u mě. Ale jen v krátkosti - Vietnam je v poslední době, co se týče turistické infrastruktury jako Thajsko. Je to tady rok od roku lepší. Jinak určitě v létě spíše sever. Teď v zimě se jezdí k moři za sluníčkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.11.19 15:51
@Tomasz píše:
Ahoj, spoustu rad najdete u mě na webu. Píše mi teď hodně lidí, tak neporadí všem, protože spoustu informací najdete u mě. Ale jen v krátkosti - Vietnam je v poslední době, co se týče turistické infrastruktury jako Thajsko. Je to tady rok od roku lepší. Jinak určitě v létě spíše sever. Teď v zimě se jezdí k moři za sluníčkem:-)

Až na takový drobný detail, že Vietnamista se křestním jménem nejmenuje Tomáš. takže jeho stránce děláš dost medvědí službu. a rozhodně moc dobře ví, že infrastruktura ve Vietnamu není jako v Thajsku a pochybuju, že psal tak, jako ty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix