Tábor s dětmi bez hranic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11141
2.6.19 19:58

Nebyla jsem, ale letos jedu s Dětmi bez hranic. Já s dcerou a kamarádka s klukem, oba 5 let. Taky se mi to líbí, tak jsem zvědavá. Jinak na táborech jsem s dcerou byla už 3×, ale s Dětmi bez hranic ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1497
2.6.19 20:00

Já ano a byla jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.6.19 20:26

Já se letos chystám poprvé.. s dětmi 1 rok a 5 let, tak snad se starsi zabavi a bude spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.6.19 20:31

Kolemokolo a jedete sama nebo s někým? tak ten pětiletý se určitě zabaví a roční pokouká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.6.19 20:32
@Fazulina píše:
Nebyla jsem, ale letos jedu s Dětmi bez hranic. Já s dcerou a kamarádka s klukem, oba 5 let. Taky se mi to líbí, tak jsem zvědavá. Jinak na táborech jsem s dcerou byla už 3×, ale s Dětmi bez hranic ne.

tak to máte super že jen s jedním to bude pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.6.19 20:48

@Ms.sew
Sama.. s kamarádkou jsme se neshodly v termínu a chci aby měl starsi o prázdninách nějakou zábavu.. doufám, že to s nimi ve zdraví přežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.6.19 20:50

@Ms.sew nebojte se toho a jedte.. věřím, že bude sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.6.19 21:44

@Kolemokolo to děkuji sama to nedám, zkusím přemluvit babičku též se mnou nikdo nechce, buď už nemají peníze nebo děti jezdí už sami nebo se jim nechce na kolektivní akce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.6.19 21:47
@hulala píše:
Já ano a byla jsem spokojena

muzu se zeptat jak to tam probíha? jsou rodice/doprovod do dopoledniho/odpoledniho programu zapojeni? libi se mi celkem ten tabor u more, nekdo tu o nem psal, ze tam letos pojede, to vypada dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.6.19 22:13

@Ms.sew není to jednoduché, většina mých kamarádek už pracuje, takže problém je hlavně čas.
Nejvíc se bojím stravování. Nerada si dávám v CR polo/plnou penzí, zvlášť když není možnost výběru jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.6.19 22:25

@Kolemokolo jste dobrá, že jedete sama já jsem v tom srab :-)
tak kdyby se tu našel někdo, kdo by se k nám přidal do královce, tak bych to zkusila, mám dva klučíky, když ne, tak zkusim překecat babičku, ale ona by radši k moři :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
3.6.19 07:56
@Ms.sew píše:
@Kolemokolo jste dobrá, že jedete sama já jsem v tom srab :-)
tak kdyby se tu našel někdo, kdo by se k nám přidal do královce, tak bych to zkusila, mám dva klučíky, když ne, tak zkusim překecat babičku, ale ona by radši k moři :-)))

My jedem letos Královec 2 (od 14.7). Určitě se neboj a jeď. Z jakého důvodu se bojíš, že nezvládneš 2 děti nebo že tam budeš sama Ty bez parťáka? Kdyžtak tam budu já a moje kámoška:-)))

Jinak pokud babička chce k moři, tak Děti bez hranic mají i tábory s dětmi u moře:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
3.6.19 08:03
@Kolemokolo píše:
@Ms.sew není to jednoduché, většina mých kamarádek už pracuje, takže problém je hlavně čas.
Nejvíc se bojím stravování. Nerada si dávám v CR polo/plnou penzí, zvlášť když není možnost výběru jidla.

No, stravování bude táborová strava, na to se připrav:-). Mě to nevadí, sním cokoliv, když to nemusím vařit sama:-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.6.19 08:48

@Fazulina to je mi jasné.. je to spíš psychické, bojují s tím už od dob školní jidelny.
Ale ostatní klady převažují, takže do toho jdu :-).
Královéc se mi líbil, ale pro nás už je daleko. Užijte si pobyt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
3.6.19 08:50
@Kolemokolo píše:
@Fazulina to je mi jasné.. je to spíš psychické, bojují s tím už od dob školní jidelny.
Ale ostatní klady převažují, takže do toho jdu :-).
Královéc se mi líbil, ale pro nás už je daleko. Užijte si pobyt..

A kam jedete vy? My máme Královec taky daleko, ale líbilo se mi moc to místo. I když mě se líbí snad všechny ty jejich destinace:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí