Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kolemokolo píše:
@Fazulina to je mi jasné.. je to spíš psychické, bojují s tím už od dob školní jidelny.
Ale ostatní klady převažují, takže do toho jdu.
Královéc se mi líbil, ale pro nás už je daleko. Užijte si pobyt..
A kam jedete vy? My máme Královec taky daleko, ale líbilo se mi moc to místo. I když mě se líbí snad všechny ty jejich destinace:-)))
@Fazulina to je škoda, zrovna tento termín nemůžeme, jiné ano ![]()
@Ms.sew píše:Škoda. My máme už zaplaceno. Tak pokud pojedeš, tak si to moc užij. Určitě to bude super.
@Fazulina to je škoda, zrovna tento termín nemůžeme, jiné ano
@Ms.sew já jela dvakrát taky sama, spousta maminek byla sama. @debra.morgan záleží na domluvě a konkrétním dítěti. Minulý rok jsme byli na Trnávce a chodila jsem se synem všude. V zimě na horách jsem ho už dopoledne strkala do dílničky samotného, abych uspala mladší. V létě to chci praktikovat taky tak, je samostatný, dopoledne se ho zbavím a odpoledne budu absolvovat s ním.
@hulala právě mám strach jak se rozkrájet když jeden musí spát a druhý chce zas něco jiné a bude tam chtít mě
tak ale snad by to zvládl sam
@hulala myslela, jsem to tak, jestli je pro rodice „povinne“ ucastnit se tech taborovych programu, jestli jsou treba ty hry postaveny na tom, že tam kazde dite ma min. jednoho rodice/hlidace…coz teda asi neni? takze rodice dite ve stanoveny cas odevzdaji a pak vyzvednou? treba u tech taboru u more je psano, ze je musi vodit na plaz, protoze je to pres to mestecko… nevim, proc jsem si myslela, ze tento typ taboru je na „utuženi“ vzahu rodic/dite… musim si o tom neco nacist ![]()
@debra.morgan píše:
@hulala myslela, jsem to tak, jestli je pro rodice „povinne“ ucastnit se tech taborovych programu, jestli jsou treba ty hry postaveny na tom, že tam kazde dite ma min. jednoho rodice/hlidace…coz teda asi neni? takze rodice dite ve stanoveny cas odevzdaji a pak vyzvednou? treba u tech taboru u more je psano, ze je musi vodit na plaz, protoze je to pres to mestecko… nevim, proc jsem si myslela, ze tento typ taboru je na „utuženi“ vzahu rodic/dite… musim si o tom neco nacist
Taky jsem na to zvědavá, píšou program pro děti, odpočinek pro rodiče:-)))
@Fazulina objednavala jsem původně Medlov, ale ten zrušili a nakonec jedeme do Jisbice. Královéc jsem uvažovala dost, ale odradila mě cesta x hodin autem, roční není zvyklá na delsi cesty.
@Kolemokolo píše:
@Fazulina objednavala jsem původně Medlov, ale ten zrušili a nakonec jedeme do Jisbice. Královéc jsem uvažovala dost, ale odradila mě cesta x hodin autem, roční není zvyklá na delsi cesty.
To taky vypadá krásně, ta Jizbice. Medlov znám, jsem z Vysočiny a je to od nás kousek. Je tam krásně. Tak jsem zvědavá, jaké to bude na Královci. Od nás cca 2,5 hodiny.
@Ms.sew já doufám, že starší už něco zvládne sám. I když nemá moc rád nové lidi a prostředí než si zvykne. Mladší spí ještě 2× denně, tak bychom jinak vetsinu programu prospali
. Určitě beru nositko pro mladší, což je velký pomocník.
@Lucie_Sx cca do 30. @debra.morgan je to utuzovaci, můžeš to všechno samozřejmě dělat s dítětem. deti jsou v malých skupinkách s rodiči a pokud chceš, účastnice se, já byla minulý rok se syn stále. tento rok je to spíš o tom, že on dělá blbiny když jsem s ním:).ty můžeš být s dítětem stále. odpoledne na celotaborovce jsou už s dětmi všichni.
Jede někdo Orlík 6? ![]()
@Ms.sew píše:
Akorát jsem nepochopila, kde je v Královci koupání
Podle mě tam není. Což mě osobně vůbec nevadí:-).
@Fazulina píše:
Podle mě tam není. Což mě osobně vůbec nevadí:-).
nerada se koupeš
? já si léto a tábor bez koupání neumím představit, to by mi vadilo… ale já jsem obecně hodně vodní tvor ![]()