Dovolená přes Booking.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Hanka1
31.5.19 08:25

Přes Booking.com si rezervujes jen ubytovani. Letenky si musíš koupit zvlast…

jestli chces mit dovcu se vsim vsudy, tak musíš na portalu typu Invia.cz, dovolena.cz, eurovikend.cz apod…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6019
31.5.19 08:27

@Teri18

Hele já si přes tyhle stránky objednávala jen ubytování v hotelu. Nikdy jsem neslyšela, že by rezervovali i letenky, ale je pravda, že tak dva roky už jsem ji nepoužila. Mohlo se teda něco změnit :nevim:

Spíš si ale myslím, že dopravu budeš muset zařídit zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
31.5.19 08:29

To bude bez letenek, jen ubytovani. Letenky a transfer si musis zaridit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.5.19 08:33

Tak přes Booking.com už několik let zařizuji ubytování. To není cestovka, je to ubytovací portál. Lze si však ke své rezervaci ubytování zařídit i ostatní věci - půjčení auta, transfer z letiště atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.5.19 08:34

..

Příspěvek upraven 31.05.19 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.5.19 08:54
@Teri18 píše:
Zdravím všechny, plánují se zarezervovat dovolenou prave přes tuto stránku, nasla jsem si dovolenou v zahraničí a nikde tak nepíšou odlet kde a v kolik, to znamená, ze letenky nejsou započítány do toho? Poprvé objednavat dovču přes toto, tak se ptam zda s tím někdo nema zkušenosti. Případně diky :)

Booking je jen zprostředkovatel ubytování.
Nejde o cestovní agenturu, ani cestovní kancelář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.5.19 09:02

Ahoj, taky prosim o radu. Kdyz budeme 2 dospely a 5 mesicni mimi, s tim, ze pro nej nepotrebuju velkou postel, ale pozadam o postylku pro mimi, staci rezervovat dvouluzkovy pokoj? Kdyz zadam, ze 2 osoby+1 dite, nabizi mi to jen pokoje s vice luzkama a kdyz vyberu dvojluzak, tak mi to napise, ze to neni to, co jsem hledala (proste nevim, jestli muzu objednat dvouluzak pro tri a jak je to s cenou). Nejak tomu na tech strankach nerozumim 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
31.5.19 09:07

Pokud se neumíš plynně domluvit alespoň jedním světovým jazykem, tak se na to radši vykašli. Booking, AirBNB a podobné servery zprostředkovávají ubytování v soukromí. Letenky do dané destinace, transfery v místě, stravu i program si organizuješ sama. Pokud si z nás neděláš „dobrý den“, tak bych ti doporučila raději využít služeb cestovní kanceláře.

• Citovat
  • Upravit
5358
31.5.19 09:11

@VeruMar na arBnB je to celkem snadné to označení dítěte. Navíc prostě můžeš tomu ubytovateli napsat, jestli mají i mini postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.5.19 09:11

@Caboverde

Jsou tam i hotely, penziony a jine… ale pokud autorka ze stranek nepochopila, o co se jedna, tak bych se taky radsi obratila na cestovku. Jinak booking vyuzivam velmi casto a zatim spokojenost, ale je to na planovani dovolene na vlastni pest, neni to zajezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
31.5.19 09:25

@masinka9 ja tady taky oznacila i to dite, 0 let, ale jak mi vybihaji nabidky tech hotelu a jsou tam ruzne pokoje, tak se mi libi apartman jako dvouluzak a nevim, jestli ho muzu objednat, kdyz vlastně mam vyhledavac na ty tri lidi. Jestli kdyz kliknu na ten dvouluzkovy, nesnizi se automaticky cena na dve osoby a pak by byl problém s tim mimi. Jinak pri objednani je pak jestli chci pristylku, tak si prave rikam, ze dvouluzak+pristylka (=postylka pro mimi a tu maji v nabídce ) bude spravna objednavka. Jinak je to v CR, ne cizina, a krome soukromé zpravy pres booking nemuzu najit zadne webovky ani jiny kontakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.19 09:30
@VeruMar píše:
@masinka9 ja tady taky oznacila i to dite, 0 let, ale jak mi vybihaji nabidky tech hotelu a jsou tam ruzne pokoje, tak se mi libi apartman jako dvouluzak a nevim, jestli ho muzu objednat, kdyz vlastně mam vyhledavac na ty tri lidi. Jestli kdyz kliknu na ten dvouluzkovy, nesnizi se automaticky cena na dve osoby a pak by byl problém s tim mimi. Jinak pri objednani je pak jestli chci pristylku, tak si prave rikam, ze dvouluzak+pristylka (=postylka pro mimi a tu maji v nabídce ) bude spravna objednavka. Jinak je to v CR, ne cizina, a krome soukromé zpravy pres booking nemuzu najit zadne webovky ani jiny kontakt :nevim:

Většinou máš někde dole na stránce, pod nabídkou pokojů, podmínky pro ubytování malých dětí. Při objednání se pak dá ubytovacímu zařízení zaslat doplňující informace k objednávce.

• Citovat
  • Upravit
29463
31.5.19 10:28
@VeruMar píše:
@masinka9 ja tady taky oznacila i to dite, 0 let, ale jak mi vybihaji nabidky tech hotelu a jsou tam ruzne pokoje, tak se mi libi apartman jako dvouluzak a nevim, jestli ho muzu objednat, kdyz vlastně mam vyhledavac na ty tri lidi. Jestli kdyz kliknu na ten dvouluzkovy, nesnizi se automaticky cena na dve osoby a pak by byl problém s tim mimi. Jinak pri objednani je pak jestli chci pristylku, tak si prave rikam, ze dvouluzak+pristylka (=postylka pro mimi a tu maji v nabídce ) bude spravna objednavka. Jinak je to v CR, ne cizina, a krome soukromé zpravy pres booking nemuzu najit zadne webovky ani jiny kontakt :nevim:

A nelze si dát název ubytování do google a objednávat přímo přes majitele bez zprostředkovatele? Nám tenkrát jeden majitel penzionu řekl, že kdybychom si to objednali napřímo, tak to je levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
31.5.19 11:38
@marin píše:
A nelze si dát název ubytování do google a objednávat přímo přes majitele bez zprostředkovatele? Nám tenkrát jeden majitel penzionu řekl, že kdybychom si to objednali napřímo, tak to je levnější.

už jsem se setkala s tím, že než aby penzion investoval do vlastních webovek, tak je pouze na ubytovacích portálech (i tam musí něco platit, ale má víc šanci, že ho někdo najde - dost lidí hledá ubytko pouze přes ubyt. portály). I tak lze ale majitele kontaktovat a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.5.19 11:56
@milktea píše:
už jsem se setkala s tím, že než aby penzion investoval do vlastních webovek, tak je pouze na ubytovacích portálech (i tam musí něco platit, ale má víc šanci, že ho někdo najde - dost lidí hledá ubytko pouze přes ubyt. portály). I tak lze ale majitele kontaktovat a domluvit se.

Zase booking má tu výhodu, že když tě ubytovatel vypeče, můžeš to řešit přes ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí