Sama na ples?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontar
23.3.19 12:39

Určitě běž…pro muže není nic odpudivějšího, než přitrouble se chichotající kámošky, nebo dívčí parta…myslím, že dlouho sama nebudeš a odejít můžeš vždycky…

• Citovat
  • Upravit
724
23.3.19 12:51

Ja bych asi nesla, kdyz bych uz dopredu vedela, ze tam nebude nikdo znamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
23.3.19 12:55

Úplně sama bych nešla. Nedávno jsem se byla sama podívat na nějaký turnaj v malém fotbalu. Ten samotný mě nějak moc nebaví, ale bylo to spojeno s hudbou a celkově zábavou pro přihlížející. Soutěže. Pivo a párek v rohlíku za pár kaček, tak jsem si říkala, že se tam zastavím. Byla jsem doma sama, manžel na noční. A po 20 minutách už jsem šla domů, protože jsem tam akorát čučela jak trubka a všichni okolo mě se bavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.3.19 12:59

Byla jsem letos 2× sama na plese. Teda kolegyne byly, ktere premlouvaly, at jdu. Jsem s nima i sedela u stolu. Jeden byl nas skolni a druhy maskarni obecni. U nas vsichni vedi, ze manzel cestuje za praci. A vetsina lidi se zname. Tak u prvniho se pani v satne ptala, jestli mam muze opet pryc. Stejna pani byla na druhem u pokladny, tak jsem uz autom. hlasila, ze nekdo zase daleko maka a ja se jdu bavit, tak se zasmala.
Loni jsme byli spolu, ze mel zrovna volno mezi turnusy. Dva roky zpet jsem byla tez sama s kolegy, ze muj byl pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11151
23.3.19 13:16

Ve městě nemám problém sedět sama v restauraci nebo jít někam sama mezi lidi. Na vesnici na hasičský ples ani náhodou, už jen pro ty blbé pohledy ostatních, navíc, pokud bych nikoho neznala. U nás teda tyhle plesy dost řeší a chodí jedině v páru, nebo skupina. Žádná žena a ní holka by sama rozhodně nešla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11151
23.3.19 13:19
@Kelsey píše:
Byla jsem letos 2× sama na plese. Teda kolegyne byly, ktere premlouvaly, at jdu. Jsem s nima i sedela u stolu. Jeden byl nas skolni a druhy maskarni obecni. U nas vsichni vedi, ze manzel cestuje za praci. A vetsina lidi se zname. Tak u prvniho se pani v satne ptala, jestli mam muze opet pryc. Stejna pani byla na druhem u pokladny, tak jsem uz autom. hlasila, ze nekdo zase daleko maka a ja se jdu bavit, tak se zasmala.
Loni jsme byli spolu, ze mel zrovna volno mezi turnusy. Dva roky zpet jsem byla tez sama s kolegy, ze muj byl pryc.

Tak to je ale úplně jiná situace, ani v jednom případě jsi nebyla sama. Jen jsi nebyla s partnerem. Ona píše, že by šla sama úplně a nikoho tam nezná.
Mě by to teda ani nebavilo… Ale píšu ze zkušenosti ze života na vsi. Lidi to zde berou jinak. Už jen proto, že by na mě koukali jak na exota, bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
23.3.19 13:57

Nešla bych když tam neznám vůbec nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.3.19 14:01

Proc za zoufalku? me je teda 2× tolik co tobe a jelikoz mi vyhovuje singl zivot, tak nemam partnera a na plesy, na pivko do hospody, chodim bezne sama. bud tam potkam nekoho znameho nebo se seznamim. podotykam, nechodim tam na lov, ale pobavit se, zatancovat. praktikuji to tak x let a vzniklo mi tak mnoho pratelstvi. :mavam: p. s. zrovinka dnes se chystam do nejake hospudky na zapas komety :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
24.3.19 12:39

@elik97 Jak to dopadlo? Já občas jdu sama do kina nebo jsem chodívala s knížkou do kavárny nebo na zahrádku hospody. Na ples bych mezi cizí sama nešla, ale odvážným štěstí přeje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.3.19 20:30

@Kfětoslava nakonec šla kamarádka a přijel tam nějakej její kamarád, takže jsme měly i chlapa co s náma tančil :dance: :dance: a dost jsme si ples užili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
24.3.19 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
24.3.19 20:54

Mě by teda holky zájímalo, jak to myslíte - dlouho sama nebudeš :-D. Když jdem na ples a všichni v páru, tak většinou všichni manželé a partneři. Ples zrovna není ideální seznamka si myslím :-D Pokud nechce zakladatelka odejít „rozcuchaná“ od nějáké manželky, která ji vjede do účesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.3.19 21:23

@anahita chodej tam i svobodní chlapi co nemají přítelkyni nebo manželku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
24.3.19 21:48
@elik97 píše:
@Kfětoslava nakonec šla kamarádka a přijel tam nějakej její kamarád, takže jsme měly i chlapa co s náma tančil :dance: :dance: a dost jsme si ples užili :pankac:

tak paráda :lol: , dobře že jsi se odhodlala a užila si ples. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.3.19 21:50
@Terezxx píše: Úplně sama bych nešla. Nedávno jsem se byla sama podívat na nějaký turnaj v malém fotbalu. Ten samotný mě nějak moc nebaví, ale bylo to spojeno s hudbou a celkově zábavou pro přihlížející. Soutěže. Pivo a párek v rohlíku za pár kaček, tak jsem si říkala, že se tam zastavím. Byla jsem doma sama, manžel na noční. A po 20 minutách už jsem šla domů, protože jsem tam akorát čučela jak trubka a všichni okolo mě se bavili :lol:

No a teď si představ, že seš dvě hodiny chystala a máš na sobě malou večerní :mrgreen: já byla i sama v aquaparku, ale tohle by bylo moc i na mě. Dyť tam se sedí u stolu ne? Nesla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová