Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak dokud to nevyzkoušíš, vědět to nebudeš. Na druhou stranu, já bych neváhala, práce okolo domu tě zocelí, časem už budeš vědět na koho se obrátit v případě nouze - chce to alespoň nějakého kamaráda na ty chlapské práce. A je to dům po babičce - zdrhnout můžeš kdykoliv, ne?
A topí se tam jak? Myslím, že je to nejdůležitější otázka
i když pokud by nešlo o to dělání dřeva a máš finance tak bych do toho šla. Teď jsem to napsala a odmyslila si chlapa
ale vidím, že nejhořší je ta makačka kolem zásob na zimu
V domě nežiju a děti nemám…ale šla bych do toho!! Dcera si může hrát na zahradě, ty si budeš pěstovat kytky, mrkev, bylinky…pohoda
Záleží, jak je to v domku s topením, koupelnou apod. Kamarádka žila mnohem líp sama, než s manželem.
Ahoj, já myslím, že bys na tom mohla být líp než ženská s chlapem v baráku. K samotný ženský s děckem jsou muži okolo vstřícnější a ochotnější s něčím pomoc nebo cosi opravit. Určitě budeš mít nějaký šikovný sousedy. ![]()
@pavučina píše:
Ahoj, já myslím, že bys na tom mohla být líp než ženská s chlapem v baráku. K samotný ženský s děckem jsou muži okolo vstřícnější a ochotnější s něčím pomoc nebo cosi opravit. Určitě budeš mít nějaký šikovný sousedy.
jj, lepší, než lempl doma
Já bych do toho šla
pokud jsi jen trochu manuálně zručná, umíš vzít do ruky nějaké nářadí tak do toho jdi
ono když pak něco sama uděláš, budeš mít uplně super pocit. Já bych šla ![]()
Já bych do toho šla hned
Pokud ten chlap není manuálně zručný, tak to vyjde na stejno ![]()
Nedavno jsem resila neco podobneho, nakonec jsme samy nezustaly, ale… zvladla bych to bez chlapa. O vikendu se makne, poseka trava, nanosi se par dreva a vypleva zahradka.
Potom mam nastesti otcima a otce, kteri jsou milionovi a s tezkymi pracemi nam vzdy radi pomuzou… ![]()
Šla bych, sousedská výpomoc funguje a třeba si najdeš nějakého šikovného souseda.
Jak píšou holky, ani s chlapem v baráku to nemusí být výhra, nemusí být manuálně zručný. Spíš bych se zamyslela, jestli to utáhneš finančně, u domu hodně záleží třeba na tom, kolik se protopí, nám to po přestěhování z bytu stouplo o dost, jestli budeš pořizovat věci jako sekačka na trávu aj.
@Nelisa píše: Šla bych, sousedská výpomoc funguje a třeba si najdeš nějakého šikovného souseda.Jak píšou holky, ani s chlapem v baráku to nemusí být výhra, nemusí být manuálně zručný. Spíš bych se zamyslela, jestli to utáhneš finančně, u domu hodně záleží třeba na tom, kolik se protopí, nám to po přestěhování z bytu stouplo o dost, jestli budeš pořizovat věci jako sekačka na trávu aj.
No, nam zase naklady na bydleni o hodne klesly, co jsme se prestehovali do domku…
to je individualni…
Ale ty pocatecni naklady by taky urcitemohly byt vysoke…
@MUFICE píše:
Já bych do toho šla hnedPokud ten chlap není manuálně zručný, tak to vyjde na stejno
Pravda, plně souhlasím. ![]()
Určitě bych šla do baráku. Zvládnout se to dá-zvlášť pokud píšeš, že finance nejsou důležité.
Sice je barák náročnější-ale o to krásnější a pohodovější bydlení. Neměnila bych.
A nikde není dané, že musíš být s dcerou pořád sama…
@Barca12345 píše:
No, nam zase naklady na bydleni o hodne klesly, co jsme se prestehovali do domku…to je individualni…
Ale ty pocatecni naklady by taky urcitemohly byt vysoke…
Jasně, proto píšu, že bych se zamyslela, ptž neznáme výchozí podmínky, z jakého bydlení jde, čím se topí v domku, jak je velký, okna - stará nebo nová…
Ahoj holky, bydlíte některá sama s malými dětmi v rodinném domku? Tím myslím jako bez partnera. Dá se to zvládnout? Nejde o finance, ale spíš o práci okolo domu, různé opravy atd., zvláště pokud je to starší dům. Mám možnost jít do domku po babičce, starého domku, který je ale po částečné rekonstrukci a nějak se nemůžu rozhodnout. Moc bych tam chtěla, ale zároveň mám strach, jak to samy dvě zládnem. Děkuju za odpovědi. H.