Bydlení v Sokolově a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.12 18:09

Bydleni v Sokolove a okoli

Ahoj holky..
Nejsem ze Sokolova a proto bych Vas rada pozada o informace ohledne bydleni v Sokolove a okoli…Hledame byt 4+1 tak se chci zeptat kde se Vam libi, kde jste spokojene…Nechce se nam moc na sidliste chteli by sme klidnou ctvrt kde jsou stromy a nejaka ta zelen :) Klidne i nekde dal v nejakem mensim Mestecku?

Prominte za anonym nechci aby rodina vedela ze se chceme stehovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
31.7.12 18:28

Ahoj my jsme z Nebanic - což je co bys kamenem dohodil. Máme tu nádherný klid, nikde žádnej panelák a sídliště. Já bych tam taky nikdy nebydlela :) jinak mám v Sokolově skoro celou rodinu a nejlíp se bydlí asi dole u Billy jak je lesopark Bohemia

• Citovat
  • Upravit
1493
31.7.12 19:05

Prodáváme byt v Horním Slavkově, 2+1, 68 m2, cena 350 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.12 19:42
@Marcelka89 píše:
Ahoj my jsme z Nebanic - což je co bys kamenem dohodil. Máme tu nádherný klid, nikde žádnej panelák a sídliště. Já bych tam taky nikdy nebydlela :) jinak mám v Sokolově skoro celou rodinu a nejlíp se bydlí asi dole u Billy jak je lesopark Bohemia

A muzu vedet jak to tam je s obcanskou vybavenosti? Videla sem na realitkach ze v Nebanicich mate nove postavene novostavby..Ale je to trosku financne nekde jinde :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.12 19:43
@Třešnička1 píše:
Prodáváme byt v Horním Slavkově, 2+1, 68 m2, cena 350 000,–

Dekuji moc ale my potrebujeme 4+1 :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
31.7.12 19:46
@Anonymní píše:
A muzu vedet jak to tam je s obcanskou vybavenosti? Videla sem na realitkach ze v Nebanicich mate nove postavene novostavby..Ale je to trosku financne nekde jinde :,(

Jsme tu v baráčkách. Ono dneska se nevyplatí kupovat byt, když za stejnou cenu máte dům. Právě proto je tu klid a žádný nepořádek atd…

• Citovat
  • Upravit
4784
31.7.12 19:48

Nebanice už jsou fakt mrňavý, já bych doporučovala Kynšperk nad Ohří. Osobně bych do Sokolova nešla…mám tam dost příbuzných a opravdu to není místo hlavně pro děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.12 20:15
@Marcelka89 píše:
Jsme tu v baráčkách. Ono dneska se nevyplatí kupovat byt, když za stejnou cenu máte dům. Právě proto je tu klid a žádný nepořádek atd…

Ja bych hned sla na baracek ale pritel nechce ani slyset :roll: :nevim: Cely zivot zije v byte a nechce nic menit :zed: Uz tak mi ustoupil ze nechci do velke mesta spis neco mensiho..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.12 20:17
@Lucík 25 píše:
Nebanice už jsou fakt mrňavý, já bych doporučovala Kynšperk nad Ohří. Osobně bych do Sokolova nešla…mám tam dost příbuzných a opravdu to není místo hlavně pro děti!

Ja prave nechci proto hledam neco mensiho kolem :lol: Jak to je s obcanskou vybavenosti?

• Citovat
  • Upravit
4784
31.7.12 20:25
@Anonymní píše:
Ja prave nechci proto hledam neco mensiho kolem :lol: Jak to je s obcanskou vybavenosti?

Jezdí tam autobus i vlak.je tam škola i školka. dětskej doktor, obvoďák, zubař. restaurace i hospody. A je tam klídek…mám tam taky nějaký příbuzný, hlavně babičku a k takovým městečkům inklinuju, sama bydlím v Dobřanech a Kynšperk je dost podobnej, jen nevím to 4+1,na starým sídlišti jsou spíš 2+1 a na novým vím že jsou 3+1,ale tak všechny bytovky jsem neprolejzala :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
31.7.12 20:29

Příspěvek upraven 03.08.12 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
1.8.12 07:37
@Anonymní píše:
Ja bych hned sla na baracek ale pritel nechce ani slyset :roll: :nevim: Cely zivot zije v byte a nechce nic menit :zed: Uz tak mi ustoupil ze nechci do velke mesta spis neco mensiho..

Já bych zase nešla do paneláku. Žila jsem v něm jako malá a už nikdy více. V baráku je klid, sice je víc uklízení ale syn má velkou zahradu a vlastní hřiště a to je k nezaplacení. Nemusíme se strachovat, že v pískovišti najdeme exkrementy a použité injekční stříkačky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max