Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj my jsme z Nebanic - což je co bys kamenem dohodil. Máme tu nádherný klid, nikde žádnej panelák a sídliště. Já bych tam taky nikdy nebydlela
jinak mám v Sokolově skoro celou rodinu a nejlíp se bydlí asi dole u Billy jak je lesopark Bohemia
@Marcelka89 píše:
Ahoj my jsme z Nebanic - což je co bys kamenem dohodil. Máme tu nádherný klid, nikde žádnej panelák a sídliště. Já bych tam taky nikdy nebydlelajinak mám v Sokolově skoro celou rodinu a nejlíp se bydlí asi dole u Billy jak je lesopark Bohemia
A muzu vedet jak to tam je s obcanskou vybavenosti? Videla sem na realitkach ze v Nebanicich mate nove postavene novostavby..Ale je to trosku financne nekde jinde ![]()
@Třešnička1 píše:
Prodáváme byt v Horním Slavkově, 2+1, 68 m2, cena 350 000,–
Dekuji moc ale my potrebujeme 4+1
![]()
@Anonymní píše:
A muzu vedet jak to tam je s obcanskou vybavenosti? Videla sem na realitkach ze v Nebanicich mate nove postavene novostavby..Ale je to trosku financne nekde jinde
Jsme tu v baráčkách. Ono dneska se nevyplatí kupovat byt, když za stejnou cenu máte dům. Právě proto je tu klid a žádný nepořádek atd…
Nebanice už jsou fakt mrňavý, já bych doporučovala Kynšperk nad Ohří. Osobně bych do Sokolova nešla…mám tam dost příbuzných a opravdu to není místo hlavně pro děti!
@Marcelka89 píše:
Jsme tu v baráčkách. Ono dneska se nevyplatí kupovat byt, když za stejnou cenu máte dům. Právě proto je tu klid a žádný nepořádek atd…
Ja bych hned sla na baracek ale pritel nechce ani slyset
Cely zivot zije v byte a nechce nic menit
Uz tak mi ustoupil ze nechci do velke mesta spis neco mensiho..
@Lucík 25 píše:
Nebanice už jsou fakt mrňavý, já bych doporučovala Kynšperk nad Ohří. Osobně bych do Sokolova nešla…mám tam dost příbuzných a opravdu to není místo hlavně pro děti!
Ja prave nechci proto hledam neco mensiho kolem
Jak to je s obcanskou vybavenosti?
@Anonymní píše:
Ja prave nechci proto hledam neco mensiho kolemJak to je s obcanskou vybavenosti?
Jezdí tam autobus i vlak.je tam škola i školka. dětskej doktor, obvoďák, zubař. restaurace i hospody. A je tam klídek…mám tam taky nějaký příbuzný, hlavně babičku a k takovým městečkům inklinuju, sama bydlím v Dobřanech a Kynšperk je dost podobnej, jen nevím to 4+1,na starým sídlišti jsou spíš 2+1 a na novým vím že jsou 3+1,ale tak všechny bytovky jsem neprolejzala
![]()
@Anonymní píše:
Ja bych hned sla na baracek ale pritel nechce ani slyset![]()
Cely zivot zije v byte a nechce nic menit
Uz tak mi ustoupil ze nechci do velke mesta spis neco mensiho..
Já bych zase nešla do paneláku. Žila jsem v něm jako malá a už nikdy více. V baráku je klid, sice je víc uklízení ale syn má velkou zahradu a vlastní hřiště a to je k nezaplacení. Nemusíme se strachovat, že v pískovišti najdeme exkrementy a použité injekční stříkačky.
Ahoj holky..
Klidne i nekde dal v nejakem mensim Mestecku?
Nejsem ze Sokolova a proto bych Vas rada pozada o informace ohledne bydleni v Sokolove a okoli…Hledame byt 4+1 tak se chci zeptat kde se Vam libi, kde jste spokojene…Nechce se nam moc na sidliste chteli by sme klidnou ctvrt kde jsou stromy a nejaka ta zelen
Prominte za anonym nechci aby rodina vedela ze se chceme stehovat