Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dovolte mi otázku ![]()
Chodíte samy do společnosti? Zajímá mě zejména divadlo. Chodím ráda, ale nemám s kým. Šla jsem sama jednou na činohru, mě osobně to nijak divné nepřijde a užiju si to. Ale teď bych ráda na operu a nejsem si jistá zda se to „hodí“, nebo to neni dokonce vnímáno až jako faux pas. Díky za reakce ![]()
@Ronika proč by to mělo být divné? On je na pozvánce psán doprovod? ![]()
To ne, doprovod na pozvánce psán není
, jen abych pak neměla na čele psáno „divná“ nebo „jsem na lovu“ ![]()
Příspěvek upraven 14.01.16 v 09:06
Divné to není. Také chodím raději sama než s někým, kdo by šel jen kvůli mně. Víc si to užiju, nemusím se nikomu přizpůsobovat… Jen když jdu sama a řídím, nemůžu si dát o přestávce víno
- jediná nevýhoda ![]()
Právě že na tu operu se mnou nikdo nechce. A prijde mi že vetšinou chodí lidé min. v párech, tak zjišťuju jak to vidí ostatní ![]()
Šla bych i sama. Moje mamka chodí sama, když dostane lístek
Nějaká kamarádka by nešla?
LauraLola naprosto souhlasím jak s pitím
tak to že si to i víc tak užiju. Kdybych tam vytáhla manžela tak už vidím jak se tam celý večer ošívá ![]()
@Ellusa píše:
To určitě mít nebudeš![]()
![]()
![]()
. Navíc na opeře na samotné nezadané chlapy ani moc nenarazíš, tam spíš najdeš ty, které tam donutila jít manželka/partnerka
![]()
. Klidně jdi sama a pořádně si to užij.
Já chodím jedině sama - a manžel taky, protože máme naprosto, ale naprosto rozdílné zájmy, co se týče filmů a hudby
Chodím sama do kina (1-2× měsíčně) i na koncerty (Kongresové centrum i třeba Balbínka
). Nevidím jediný důvod, proč bys nemohla. Jsi svéprávná dospělá osoba. A když se nebudeš chovat jako na lovu, lidi tyhle věci obvykle nenapadnou. Navíc vidím, že nás single v kultuře je dost, hodně lidí je tam bez doprovodu, to by bylo nálepek na čele ![]()
Tak moc děkuju za odpovědi, i že to vidíte v pohodě, jdu si zarezervovat ten lístek ![]()
Jaký je rozdíl v divadle, či opeře, baletu, kinu atd. Prostě jdi, v tom davu lidí se stejně ztratíš. Nevidím problém, a jestli ho má někdo, je to je to jeho věc, nemusíš se nikomu zpovídat.
@Ronika píše:
To ne, doprovod na pozvánce psán není, jen abych pak neměla na čele psáno „divná“ nebo „jsem na lovu“
Příspěvek upraven 14.01.16 v 09:06
ale prd, normálně vyraž..
kdyby to bylo do baru, tak o tom lovu nebudu pochybovat, ale v divadle? ![]()
Ja bych sama nesla, ptz o divadelnich prestavkach si dam rada kafe/vino a konverzuju s doprovodem. Kdyz vidim nekoho samotneho prijde mi to uplne v poradku. Naopak je fajn, ze clovek nedrepi doma na zadku jen kvuli nekomu dalsimu. Pekne ![]()