Opět Norsko

35438
13.1.16 09:33

Opět Norsko

Snad se neopakuju, diskuzi o této události jsem tu nenašla…
 http://www.novinky.cz/…-ledvin.html

Je to možné, co se v Norsku děje? Že úřady páchají takové brutality na svých občanech, navíc na dětech?

https://cs.wikipedia.org/…/Barnevernet

Snad ani není možné, že ukradnou dítě, protože je smutné, že má nemocnou babičku, že spalo s rodiči v posteli a jiné popsané kauzy.

Ptám se, kdy se začnou tyto hnusárny dít u nás? Co ostatní státy, jaká zvolí opatření proti Norsku? A co nějaký program pro uprchlíky z Norska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
13.1.16 09:40

Ja novinky beru jako bulvar a nikdo nevime co se presne stalo. Kazdopadne je to hnus a ta bezmoc musi byt znicujici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.1.16 09:41

@Šarlota4 Novinky sice ano, ale wikipedie až takový bulvár není a statistiky, že narozených dětí v Norsku 60 000 a ročně odebraných až 12 000 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.1.16 09:44

Pokud se nezastavi rozpinavost ultralevicoveho marxismu v Evrope, tak je to pravdepodobne. Uz ted je mnoho projektu v CR placeno z norskych penez. Vse souvisi se vsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.1.16 09:46

@Tiger-lily hrozny :( ja bych se snad v tomhle pripade vratila do sve zeme a vlastni dite bych za penize nechala unest do Cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.1.16 09:50

Tohle mě nechává chladnou, není to moje věc… oni to tam prostě mají tak nastavené a ví co si můžou a nemůžou dovolit, to odebírají hlavně děti z jiných národností, češka přijde, flákne děcko po zadku na veřejnosti a hned má průser… u nás je to normální a u nich ani náhodou…
jen blázni tam zůstávají po té první aféře… dobře jim tak

• Citovat
  • Upravit
35438
13.1.16 09:52

@Nafrněná Mě to chladnou nenechává, děje se to dost blízko od nás. Považuju to za extremizmus, který se má potírat hned v prvopočátku. Takže klidně bych se přimluvila za ozbrojenou akci proti barnevernetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.1.16 09:54

@Tiger-lily a co s tím uděláš? zbytečné plýtvání časem a energií… kromě nějaké demonstrace nebo podepisování petic s tím nikdo z nás nic neudělá

• Citovat
  • Upravit
35438
13.1.16 09:55

@Nafrněná Uděláme s tím to, že nedovolíme, aby u nás vznikla taková instituce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.1.16 09:56
@Tiger-lily píše:
@Nafrněná Mě to chladnou nenechává, děje se to dost blízko od nás. Považuju to za extremizmus, který se má potírat hned v prvopočátku. Takže klidně bych se přimluvila za ozbrojenou akci proti barnevernetu.

Sobotkova vlada nic podnikat nebude, berou od nich miliardy :poblion: a postupne zavadi stejne zakony a praktiky jako jsou v Norsku, je to proste byznis, zamestna to hodne lidi, a vlada bude vypadat skvele, jak dokaze zachranit tolik tyranych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.1.16 09:57

Jedine, co muzeme udelat, je volit takove strany, ktere nam sice nenaslubuji ruzne davky, ale tak nam nebudou postupne brat svobodu a kecat nam do zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.1.16 09:58
@Tiger-lily píše:
@Nafrněná Uděláme s tím to, že nedovolíme, aby u nás vznikla taková instituce.

a jak konkrétně to nedovolíme? budeme volit vládu, která bude slibovat, že něco s tím udělá? nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
35438
13.1.16 09:58
@Jana525 píše:
Sobotkova vlada nic podnikat nebude, berou od nich miliardy :poblion: a postupne zavadi stejne zakony a praktiky jako jsou v Norsku, je to proste byznis, zamestna to hodne lidi, a vlada bude vypadat skvele, jak dokaze zachranit tolik tyranych deti.
:think: Celkem mě to děsí. Proto si myslím, že by mělo být ze všech stran slyšet, že tento byznys je :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:, že tohle zavání Hitlerem a strejdou Stalinem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.1.16 09:59
@Nafrněná píše:
a jak konkrétně to nedovolíme? budeme volit vládu, která bude slibovat, že něco s tím udělá? nebo jak?
:nevim: nejsem politik. ty máš nějaký nápad jak? Pro mě zůstává aspo'n to, že co nejvíc občanů dá najevo, že je proti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
13.1.16 10:01
@Tiger-lily píše: :nevim: nejsem politik. ty máš nějaký nápad jak? Pro mě zůstává aspo'n to, že co nejvíc občanů dá najevo, že je proti

no jedině ty petice, možná demonstrace, jak jsem psala… jinak si myslím, že s tím neuděláme nic… proto mě to právě nezajímá, akorát bych se tím užírala, že s tím nemůžu nic dělat… není to nic proti tobě, naopak..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová