Samolepící dekorace

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
maxlea
14.1.10 13:26

Samolepící dekorace

Jaké máte zkušenosti se samolepícími dekoracemi na zeď?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
14.1.10 13:44

ahoj, já mám zkušenosti jen dobré. Ve starém domu jsme měli samolepící a teď v novém taky, sice jsem původně myslela, že ho vymaluju s různýma předlohama apod., ale nakonec jsem koupila samolepící dekorace a bylo. Jsem opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.1.10 13:53

mno zavání to reklamou, ale tentokrát jsem neklikla :wink:

Ale odpověď zní, se samolepícíma dekoracema máme dobré zkušenosti a dokonce jsem je už i několikrát přelepovala a pořád drží… Pěkná dekorace děckého pokoje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20779
14.1.10 14:09

Zajímavé téma, ale odstranila jsem odkaz na eshop, protože tím autorka diskuse porušila pravidla :)

Přeji příjemnou diskusi :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.1.10 14:14
maxlea píše:
Jaké máte zkušenosti se samolepícími dekoracemi na zeď?

Dobré. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.1.10 14:49

Mně slítly hned první noc :lol: Ale teď jsem koupila do dětského pokoje od jiného výrobce,tak jsem zvědavá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.10 14:53

Já kupovala přes MMB, viděla jsem i v horbachu, ale tam mi přijdou předražené, třeba borduru novou jsem koupila aj s poštovným o 100 kč míň :-? Ale drží a drží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.10 15:45

A nemohly byste napsat aspoň značku? Taky jsem koukala na ty z Hornbachu nebo z OBi, ale zdá se mi to jako drahá sranda na to, aby to pak třeba nedrželo.
Jinak teda chápu, že byl odkaz smazán, taky nemám ráda když sem někdo hned dává reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.10 16:19

gina, těch dekorací je spousta, stačí zadat do vyhledávače. My dávali třeba borduru s krtečkem, Myška na krtečkovi ujíždí, takže jsme kupovali aj jiného, ale rozhodně já osobně nemám dobré zkušenosti s těmi pěnovými dekoracemi, ty jsme od někoho dostaly, ale skočily nakonec v koši, bo se natrhli y lehce a padaly.Ta bordura je přimo hornbach, ale koupila jsem ji mnohem laciněji přes onen MMB. Ty sady jsou dražší, pokud jde o dětské, ty kytky apod. ty jsou dle mého dost drahý, ale některý jsou fakt krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.1.10 18:37

Hm, tak já mám tohle doma výslovně zakázáno (ačkoliv se mi některé hodně líbí). Mužskej mi tvrdí, že až to budu sundávat, strhnu s tím i omítku (máme ty stěny takové vratké, vždycvcky, když malujeme, tak se to při sebemenším ťuknutí olupuje o několik vrstev zpět:(
Vám se to nikomu nestalo, že byste tím poškodili výmalbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.1.10 20:03

Jsem na tom jako Baghira…oo jak jsem stastna, ze to ma doma taky nekdo jako ja :roll: …tak jak to tedy je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.1.10 20:10
baghira píše:
Hm, tak já mám tohle doma výslovně zakázáno (ačkoliv se mi některé hodně líbí). Mužskej mi tvrdí, že až to budu sundávat, strhnu s tím i omítku (máme ty stěny takové vratké, vždycvcky, když malujeme, tak se to při sebemenším ťuknutí olupuje o několik vrstev zpět:(
Vám se to nikomu nestalo, že byste tím poškodili výmalbu?

tak výmalba se vetšinou odlupuje po tom co je malováno křídou..tzn.primalex, a jiné, po více vrstvách pokud se neoškrábou se odlupují praskají..lepší je použít barvy na bázi akrylátu nebo vynilu..pak mužeš malovat i 20 x a nic škrábat je to omyvatelné kartáčkem houbičkou, prodyšné pružné , paropropusté, mužeš nalepovat ruzne bordury, a nic se ti neoloupe…je to dobrý i na staré steny které se hýbou..tam hlavne vynil..protože ..je tak pružný..a nepraská udrží to..cena je podle sytosti odstínu vetšinou až do 450 kč za L..ale ve dvou vrstvách které ti stačí..vymaluješ z litru 7 m čtver..z primalexu dve vrsty..3-4 metry,,když to přepočítáš na metry místnost..výjde te to ve finále stejne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.1.10 11:06

Petro, prosím jaké barvy jsou na bázi vinylu a akrylátu? Opět prosím značku, trvalo by mi věčnost to googlit.
Jinak my máme novostavbu a zas mám zakázáno malovat na zdi barvama, že se to prý může zažrat do štuku a pak to nepůjde dolu. A to jsem vše natřela 2× penetračním nátěrem, tak nevím co je horší :lol: Přitom se už celá třesu na to jak vyzdobím prckovi pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.1.10 11:22

gina
akrylát např.mistral, job, stavební chemie slaný neco má soudal..ale ten špatnekryje..z techto je nej mistral..cena od 80 z abílou až po 150 L dle odstínu,
vynil..firma johnstones,dulux, wodstein
penetraci sepod to nesmí dávat na bázi hlinky, to znamená ne od primalexu…ten nový štuk ti bude pít víc barvy, nekdo říká podetřít bílou aby ta barevná už nemela kam mizet, u nás doma nemizí…u tech akrylátu a vynilu je jiné ředení a chce to jinej váleček než u primalexu..jinak se nadřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.1.10 21:52

Péto, já věděla, že na tebe někde narazím. Až budeme malovat stěny v baráčku, tak ti brnknu, (teda snad se uvidíme i dřív) a poradíš mi :lol: , vid?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný