Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky Brňačky…
měla bych zájem o služby bytového designera, máte prosím zkušenost?
Potřebuji poradit s návrhem 3 pokojového domku, dispozice je tam daná, jen rekonstruujeme, budeme chtít pravděpodobně vybourat příčku a tím otevřít prostor kuchyně + obyvací pokoj…
Potřebovala bych sladit celý dům barevně, představu mám, ale chtěla bych perfektní výsledek…proto si na to netroufám sama…
Pokud máte doporučení, budu moc ráda…
Díky Marcela
Ahoj, dívala jsem se na stránky paní architektky a moc mě zaujaly. Můžu se zeptat kolik stál návrh?
Dík
http://www.live-design.cz/index.php a hlavně ten děcký pokojík
… přišla jsem na tyto stránky náhodou když jsem hledala nějakou inspiraci na internetu ale vlastní zkušenosti nemám.
Ahoj holky, zkouším obnovit diskuzi a ráda bych získala nějaké vaše osobní zkušenosti či doporučení na designera v okolí Brna. Díky.
@LL ahoj, vím o šikovné designerce, pracovala jsem s ní takže můžu říct že má dobrý nápady a své práci opravdu rozumí, dám ti tel číslo +420724566510(Tereza Furco dis.) ale dlouho s ní už nejsem v kontaktu tak nevím jestli má nějaký soukr.mail nebo webovky, zkus ji zavolat nebo poslat sms, je moc milá a ochotná a pracovitá. Pokud by jsi chtěla abych ti zjistila info já tak není problém, stačí říct.
Ahoj, v současné době sháním bytového desingera, chci synům udělat pokoj, který by splnoval naše požadavky a sama si na to netroufám.
Tak budu ráda za každý tip. Chtěla bych celou realizaci pokoje, ne jenom návrh.
Děkuji.
Ahoj, my jsme využívali na dětský pokoj architekty z firmy www.liveinitt.cz Myslím že si poradí i s neobvyklým prostorem dobře, měli jsme dost divný podkrovní pokoj a povedl se jim návrh i realizace.
Architektka dobisová www.homebrno.cz
truhláře má velmi šikovného, stačí se domluvit
Originalni interiery, upcycling… Skvela architektka! www.newfounddesign.cz