Bytový designer Brno

3287
11.1.10 11:25

Bytový designer Brno

Ahoj holky Brňačky…

měla bych zájem o služby bytového designera, máte prosím zkušenost?
Potřebuji poradit s návrhem 3 pokojového domku, dispozice je tam daná, jen rekonstruujeme, budeme chtít pravděpodobně vybourat příčku a tím otevřít prostor kuchyně + obyvací pokoj…
Potřebovala bych sladit celý dům barevně, představu mám, ale chtěla bych perfektní výsledek…proto si na to netroufám sama…

Pokud máte doporučení, budu moc ráda…

Díky Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
18.9.11 08:13

Ahoj, dívala jsem se na stránky paní architektky a moc mě zaujaly. Můžu se zeptat kolik stál návrh?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.9.11 21:16

http://www.live-design.cz/index.php a hlavně ten děcký pokojík :wink: … přišla jsem na tyto stránky náhodou když jsem hledala nějakou inspiraci na internetu ale vlastní zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
29.9.12 10:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123hiphop
18.6.13 20:07

Keepline.cz. Jsou výborní

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
17.7.13 23:09

Ahoj holky, zkouším obnovit diskuzi a ráda bych získala nějaké vaše osobní zkušenosti či doporučení na designera v okolí Brna. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.7.13 23:15

@LL ahoj, vím o šikovné designerce, pracovala jsem s ní takže můžu říct že má dobrý nápady a své práci opravdu rozumí, dám ti tel číslo +420724566510(Tereza Furco dis.) ale dlouho s ní už nejsem v kontaktu tak nevím jestli má nějaký soukr.mail nebo webovky, zkus ji zavolat nebo poslat sms, je moc milá a ochotná a pracovitá. Pokud by jsi chtěla abych ti zjistila info já tak není problém, stačí říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopolda1
31.7.13 21:57

Ahoj, v současné době sháním bytového desingera, chci synům udělat pokoj, který by splnoval naše požadavky a sama si na to netroufám.
Tak budu ráda za každý tip. Chtěla bych celou realizaci pokoje, ne jenom návrh.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2
30.10.13 10:26

Ahoj, my jsme využívali na dětský pokoj architekty z firmy www.liveinitt.cz Myslím že si poradí i s neobvyklým prostorem dobře, měli jsme dost divný podkrovní pokoj a povedl se jim návrh i realizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
13.12.13 12:50

Architektka dobisová www.homebrno.cz

truhláře má velmi šikovného, stačí se domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
26.10.15 23:22