Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
máte někdo zkušenosti??? Vyčistí to i flek od krve?? Díky moc za zkušenosti ![]()
Flek od krve nevím, já mám ale jinak zkušenost negativní. Vanish už neee. Mám ale dobrou zkušenost s dětskými ubrousky, ty čistí skvrny daleko líp než Vanish........
.
Souhlasím, taky používám vlhké ubrousky na kdeco. Namočím vlhkým ubrouskem a papírovým kapesníčkem odsaju a toto opakuji, dokud skvrna nezmizí. Vanish na koberce jsem nezkoušela, ale jiné podobné prostředky ano.
Vanish používám protože máme plovoučku a nevím o jiné možnosti jak koberec vyprat, jo šlo by to vytáhnout ho ven a normálně vzít vodou , ale nemáme možnost. Nicméně žáden zázrak to není fleky to nevypere kapku koberec prokoukne ale žádná divočina ![]()
Vanish jsem zkoušela,ale nemám dobré zkušenosti. Určitě bych zkusila jak holky píšou vlhké ubrousky.
Vanish je na prd ![]()
Zkus na flek nakapat citron a pak vydrbat tím vlhkým kapesníčkem. Ty jsou fakt nejlepší na všechno. Jsem s tím drbala i oblečení malýmu a kočárek když byl zaprasenej třeba od čokolády a podobně.
Když už Vanisch, tak jedině ten suchej. Čistím tím sedačku a relativně to funguje. Ale ádnej zázrak to taky není.
Markéta
Teda u mě Vanish také nezabodoval. Už vím co nikdy nekoupím. A hlavně teď už ani nemusím, páč jsme zlikvidovali všechny koberce a mame poctivé dřevěné podlahy
Zaplať pánbů za ně.
Ahoj já jsem si ho taky koupila a musím říct,že teda na prd,pěn žádná a když už hadřík namočíš do vody tak ti to udělá fleky
já osobně teda nejradějí vzpomínám na tepvač s vysavočem…sice velkej vysavač a ta pořizovací cena od 5000,ale bezva věc,koberec vytepuječ úplně do hloubky oživý i barvy a když netepuješ tak s tím můžeš vysávat… a nebo jsou lidi který ty tepovače půjčují ta ňákou malu částku
![]()
J8 si ho určitě brzy koupím zase jen co na něj našetřím a myslím,že jde použít i na koberec kterej je na plovoučce,ale to si nejsem jistá ![]()
Vanish bych taky nedoporučovala, nic moc nevyčistí a dost špatně se z povrchu odstraňuje.
Za mě Vanish taky ne. Koupila jsem ho protože dcera dcera občas upustí flašku s čajem a pak tam zůstanou fleky. A vůbec to nefunguje. Koberec vypadá stejně. Musela jsem hodně přitlačit na hadr ale stejně tam ten flek zůstal. ![]()
ja cistim koberce obycejnym praskem na prani. rozmicham ho ve vode a drhnu kartacem na dlouhe tyci. Jde to rychle.
Suchý vaniš se mi vůbec neosvědčil. Po psovi jsem krev z koberce odstranila buď jarovou vodou anebo vanišem, co se dává do prádla. Trochu jsem ho naředila vodou a šlo to taky. Jen jar je levnější záležitost ![]()
Vanish už nikdy!! Mám doma jak ten tekutý (to ještě sem tam něco odstraní,ale jen čerstvou skvrnku, když se umaže venku a na oblečení to zaschne, ani vanish mi něco nevyčistil) a suchý už nikdy!!! nevyčistí vůbec nic a ze sedačky jsem ho nemohla sundat.
Takže používám jarovou vodu a nebo jak psaly ostatní maminky, tak vlhčený ubrousky ![]()