Vanish na koberce

1268
9.1.10 20:14

Vanish na koberce

Zdravím,
máte někdo zkušenosti??? Vyčistí to i flek od krve?? Díky moc za zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
9.1.10 20:20

Flek od krve nevím, já mám ale jinak zkušenost negativní. Vanish už neee. Mám ale dobrou zkušenost s dětskými ubrousky, ty čistí skvrny daleko líp než Vanish........ 8-o :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.1.10 20:22

Souhlasím, taky používám vlhké ubrousky na kdeco. Namočím vlhkým ubrouskem a papírovým kapesníčkem odsaju a toto opakuji, dokud skvrna nezmizí. Vanish na koberce jsem nezkoušela, ale jiné podobné prostředky ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
9.1.10 20:28

Vanish používám protože máme plovoučku a nevím o jiné možnosti jak koberec vyprat, jo šlo by to vytáhnout ho ven a normálně vzít vodou , ale nemáme možnost. Nicméně žáden zázrak to není fleky to nevypere kapku koberec prokoukne ale žádná divočina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.1.10 20:34

Vanish jsem zkoušela,ale nemám dobré zkušenosti. Určitě bych zkusila jak holky píšou vlhké ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.1.10 20:46

Vanish je na prd :-D
Zkus na flek nakapat citron a pak vydrbat tím vlhkým kapesníčkem. Ty jsou fakt nejlepší na všechno. Jsem s tím drbala i oblečení malýmu a kočárek když byl zaprasenej třeba od čokolády a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.1.10 21:18

Když už Vanisch, tak jedině ten suchej. Čistím tím sedačku a relativně to funguje. Ale ádnej zázrak to taky není.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.1.10 23:07

Teda u mě Vanish také nezabodoval. Už vím co nikdy nekoupím. A hlavně teď už ani nemusím, páč jsme zlikvidovali všechny koberce a mame poctivé dřevěné podlahy :-) Zaplať pánbů za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.1.10 10:00

Ahoj já jsem si ho taky koupila a musím říct,že teda na prd,pěn žádná a když už hadřík namočíš do vody tak ti to udělá fleky :-( :-( já osobně teda nejradějí vzpomínám na tepvač s vysavočem…sice velkej vysavač a ta pořizovací cena od 5000,ale bezva věc,koberec vytepuječ úplně do hloubky oživý i barvy a když netepuješ tak s tím můžeš vysávat… a nebo jsou lidi který ty tepovače půjčují ta ňákou malu částku :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.1.10 10:03

J8 si ho určitě brzy koupím zase jen co na něj našetřím a myslím,že jde použít i na koberec kterej je na plovoučce,ale to si nejsem jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.1.10 10:10

Vanish bych taky nedoporučovala, nic moc nevyčistí a dost špatně se z povrchu odstraňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.1.10 16:04

Za mě Vanish taky ne. Koupila jsem ho protože dcera dcera občas upustí flašku s čajem a pak tam zůstanou fleky. A vůbec to nefunguje. Koberec vypadá stejně. Musela jsem hodně přitlačit na hadr ale stejně tam ten flek zůstal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
23.1.10 16:19

ja cistim koberce obycejnym praskem na prani. rozmicham ho ve vode a drhnu kartacem na dlouhe tyci. Jde to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
23.1.10 16:53

Suchý vaniš se mi vůbec neosvědčil. Po psovi jsem krev z koberce odstranila buď jarovou vodou anebo vanišem, co se dává do prádla. Trochu jsem ho naředila vodou a šlo to taky. Jen jar je levnější záležitost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
27.2.10 16:40

Vanish už nikdy!! Mám doma jak ten tekutý (to ještě sem tam něco odstraní,ale jen čerstvou skvrnku, když se umaže venku a na oblečení to zaschne, ani vanish mi něco nevyčistil) a suchý už nikdy!!! nevyčistí vůbec nic a ze sedačky jsem ho nemohla sundat. :cert: Takže používám jarovou vodu a nebo jak psaly ostatní maminky, tak vlhčený ubrousky :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný