Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky já jsem s ním nebyla vůbec spokojená. udělal mi ještě větší fleky na koberci než jsem měla.
Já nevím, jaké zkušenosti máte, ale jsem spokojená. Na zažrané fleky je třeba použít nějaký drastičtější přípravek, protože Tepur čistí šetrně
plošně výborně. Kupovala jsem předražený Kobosan a ten se mi do koberců zašmodrchal a vysávala jsem to ještě dlouho po čištění. Tepurek je v poho, vysvětlili mi i proč, je to opravdu zvláštní kuličková hmota, na omak jako gel a přitom je sypký. ![]()
Lituji,že máte všichni špatné zkušenosti.Já mám výborné s tekutým Vanišem na ruční čištění.Jednou jsem kou pila Vaniš v krabici ,jako vánoční balení a byly u toho molitánové válečky na holi,ještě je mám,ale jsou už dost jeté.S tím se čistí senzačně.Člověk se nemusí shýbat a koberec je perfektní.Mohl by jste mi někdo poradit kde bych mohla tento nástroj sehnat?Děkuji za radu.
Zdravim Vanish je na nic, mám starší skvrnu od kávy na bílém koberci a žádám o radu k vyčištění, předem děkuji
Holky tak já mám skvělé zkušenosti se žlučovým mýdlem, ale ne tím obyč, tohle je od Dr:Beckh… něco (nevím přesně)
sice stojí přes 50kč, ale podařilo se mi vyčistit i zimní bundu od vazelíny. Namydlit, nechat odstát a opakovat tak dlouho než fleky nezmizí. Používám i na fleky na koberci a ještě super na fleky je tekutý lanolín, ovšem též pěkně drahý ![]()
a já blb ho koupím a až pak čtu recenze
, nic no zkusím ho s citrónem xD ![]()
MÁTE ZNEČIŠTĚNÝ GAUČ, NEBO KOBEREC? a už vás to nebaví?
NO PROBLEM - uděláme to za Vás!
1. Stačí zavolat tel 608558869 - domluvíme cenu, čas a místo.
2. Přijedeme k Vám a provedeme smluvenou práci - vždy máme časouvou rezervu, kdyby jste chtěli vyčistit nějaké to křeslo navíc.
3. Platba hotově, nebo na účet.
4. Budeme rádi za každou pěknou recenzi, kterou nám dáte. ČISTÍME: koberce, čalouněný nábytek, interiéry karavanů a kabiny nákl. vozidel, nemovitosti po nájemnících, celkový úklid bytových a firemních prostor.
JSME: ryze česká firma + 17 let zkušeností
JSTE: Soukromá osoba, nebo firma, hotel, autodopravce…
TERMÍN: Pracujeme i o víkendech a čas úpravíme dle vašeho provozu
CENA: Gauč na obrázku cca 1300Kč+/-200Kč s daní.
POBOČKA PLZEŇ
POBOČKA PRAHA
POBOČKA KLADNO SLANÝ