Vanish na koberce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
16.12.10 10:49

ahojky já jsem s ním nebyla vůbec spokojená. udělal mi ještě větší fleky na koberci než jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karla.P
7.7.11 22:45

Tepur

Já nevím, jaké zkušenosti máte, ale jsem spokojená. Na zažrané fleky je třeba použít nějaký drastičtější přípravek, protože Tepur čistí šetrně :-) plošně výborně. Kupovala jsem předražený Kobosan a ten se mi do koberců zašmodrchal a vysávala jsem to ještě dlouho po čištění. Tepurek je v poho, vysvětlili mi i proč, je to opravdu zvláštní kuličková hmota, na omak jako gel a přitom je sypký. :-)

• Citovat
  • Upravit
Jana4310
7.1.12 14:49

Potřebuji poradit

Lituji,že máte všichni špatné zkušenosti.Já mám výborné s tekutým Vanišem na ruční čištění.Jednou jsem kou pila Vaniš v krabici ,jako vánoční balení a byly u toho molitánové válečky na holi,ještě je mám,ale jsou už dost jeté.S tím se čistí senzačně.Člověk se nemusí shýbat a koberec je perfektní.Mohl by jste mi někdo poradit kde bych mohla tento nástroj sehnat?Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
1
13.3.12 19:59

Zdravim Vanish je na nic, mám starší skvrnu od kávy na bílém koberci a žádám o radu k vyčištění, předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 12:58

Holky tak já mám skvělé zkušenosti se žlučovým mýdlem, ale ne tím obyč, tohle je od Dr:Beckh… něco (nevím přesně) :oops: sice stojí přes 50kč, ale podařilo se mi vyčistit i zimní bundu od vazelíny. Namydlit, nechat odstát a opakovat tak dlouho než fleky nezmizí. Používám i na fleky na koberci a ještě super na fleky je tekutý lanolín, ovšem též pěkně drahý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
26.7.13 12:32

:,( :,( a já blb ho koupím a až pak čtu recenze :zed:, nic no zkusím ho s citrónem xD :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LERQUA
23.11.21 14:44

ČISTIM KOBERCE A ČALOUNĚNÍ GAUČ CCA 1000KČ

MÁTE ZNEČIŠTĚNÝ GAUČ, NEBO KOBEREC? a už vás to nebaví?
NO PROBLEM - uděláme to za Vás!
1. Stačí zavolat tel 608558869 - domluvíme cenu, čas a místo.
2. Přijedeme k Vám a provedeme smluvenou práci - vždy máme časouvou rezervu, kdyby jste chtěli vyčistit nějaké to křeslo navíc.
3. Platba hotově, nebo na účet.
4. Budeme rádi za každou pěknou recenzi, kterou nám dáte. ČISTÍME: koberce, čalouněný nábytek, interiéry karavanů a kabiny nákl. vozidel, nemovitosti po nájemnících, celkový úklid bytových a firemních prostor.
JSME: ryze česká firma + 17 let zkušeností
JSTE: Soukromá osoba, nebo firma, hotel, autodopravce…
TERMÍN: Pracujeme i o víkendech a čas úpravíme dle vašeho provozu
CENA: Gauč na obrázku cca 1300Kč+/-200Kč s daní.

POBOČKA PLZEŇ
POBOČKA PRAHA
POBOČKA KLADNO SLANÝ

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný