Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
mam takovy problem…nevim, jak mam odkapavac spolecne s drezem na nadobi (neco takoveho http://www.levneelektro.com/…00008646.jpg)tak jak tam jsou ty dirky u odkapavace tak je v tom strasne zanesena spina. Neznate nejaky pripravek,ktery by se tam vlil, vsypal, aby se to odstranilo? Napadla me moznost to cele vymontovat a odstranit to rucne, ale tak zkousim,jestli nahodou nemate nejakou osvedcenou metodu.
DIky moc za rady ![]()
Taky máme takový odkapávač a taktéž bujuji se špínou v dírkách.
Zkoušela jsem tam lít a sypat vše možné,šťourala jsem ale nikdy to nebylo ono.
Takže za dobrou radu budu ráda.
Zkuste Domestos nebo jiný WC čistič. V kuchyni je na dřez používám běžně (jen mi teď všechny došly ![]()
![]()
![]()
)
Ahojky, já teda takový odkapavač nemám, ale asi bych tam zkusila nasipat trochu hydroxidu, (Krtka) existují velké, ale i malé granule, které by tudy myslím prolezly a pak jenom zalít vařicí vodou podle návodu.
Pa Terka ![]()
Příspěvek upraven 10.01.10 v 14:17
Já to normálně rozebrala a vymyla. Ale kdyby to šlo bez rozebrání jedině dobře.
ahoj já používám Larin na vodní kámen a super
pěkně to vyčistí
Já liju všude domestos. Jak do vany, umyvadla, záchodu tak i do dřezu apod. a osvědčil se. Určitě zničí bakterie lépe než jen čištění vodou a vyčistí ![]()
ještě mám dobrou zkušenost s Brefem universal na vodní kámen také používám na dřez
Spray Bref bílý ( s desinfektí, bělí a čistí naprosto žravě vše).
Pulirapid - očistí špínu i rozpustí vodní kámen, jen trošku smrdí, do odpadu Krtka.
Nasypat prášek do pečiva a zalít octem, zbytek vyšťourám tyčinkama do uší, ale jednou za čas manžel rozebere a vyčistí. ![]()
Ahoj, Domestos je jednička, Bref proti plísním prej taky, krtek a ted jsem vyzkoušela i Harpic na wc a opravdu super. Pozor na ruce, pěkně pálí.
obycejne Savo - rozezere usazeniny, vycisti, ja pak uz jen odstouram ty zbytky.
no,ja se snazila nekde v obchodech najit „krtka“. Nekdo mi to uz radil, ale nevim co mam hledat
hledam porad neco s napisem krtek,ale to asi nebude ono,ze?