Skvrny od borůvek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1995
13.1.10 13:00

Skvrny od borůvek

Podařilo se mi udělat skvrny od borůvkového čaje na kuchyňské lince (deska potažené fólií, od Kronospanu), nevíte, čím to vyčistit? Zkouším kapat citronovou šťávu, ale pořád je to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
13.1.10 13:04

Savo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
13.1.10 13:10

Nebo pisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
13.1.10 13:22

Písku bych se bála, že podře tu desku, ale zkusila bych savo. Máš s ním Fidlo osobní zkušenost? Abych nepřišla o vzor na kuchyňské lince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.1.10 13:26

Savo neni kys.sirova, ale nevim jak ten tvuj potah linky vypada.. ja s tim cistim dost neohrozene, ale je fakt, ze u nas neni v podstate co znicit, vse uz je dobou presle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.1.10 13:51

ahoj mám stejný typ kuchyńská desky a nadávám kudy chodím je to pěkný ksindl!!! dělají se mi na ní bílé fleky, já jinak používám eko přípravky a asi tak po 3použitích mi pustily skvrny od červeného mýdla, nevím jestli by to pomohlo i od borůvkového čaje…jinak používám kuchyňský čistič od eurony , když tak mě kontaktuj a já ti řeknu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23887
2.8.19 17:48

Nevíte někdo, čím vyčistit od borůvek nerez hrnec??? :nevim: 8)
Vařil jsem začátkem týdne borůvkový sirup, nebyli lidi, kteří by umyli hrnec, já neměl čas, jelikož jsem musel číst diskuse na emiminu. Dnes mě ovocný mušky donutily vysypat zbytky z hrnce a umýt ho, ale zůstaly fialový fleky… :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
2.8.19 19:58
@bse.pedro píše:
Nevíte někdo, čím vyčistit od borůvek nerez hrnec??? :nevim: 8)
Vařil jsem začátkem týdne borůvkový sirup, nebyli lidi, kteří by umyli hrnec, já neměl čas, jelikož jsem musel číst diskuse na emiminu. Dnes mě ovocný mušky donutily vysypat zbytky z hrnce a umýt ho, ale zůstaly fialový fleky… :? 8)

Co tam nalít ocet a nechat to působit.
Jinak je lepší umýt to hned a ne až za několik dní, fuj.. u nás je první práce a pak až emimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23887
2.8.19 20:35
@korneli píše:
Co tam nalít ocet a nechat to působit.
Jinak je lepší umýt to hned a ne až za několik dní, fuj.. u nás je první práce a pak až emimi ;)

Na nádobí nebyl čas, měl jsem teď 4 dny volno, musel jsem surfovat na netu, hrát hry, nějaké nákupy, grilování, atd.
Do hrnce jsem dal jar s horkou vodou a jel si odpočinout do hospody vzdálené cca 6 km. Po návratu jsem zjistil, že to trochu pustilo, tak jsem to znovu napustil jarem, zítra zkusím cestou z práce koupit ocet, předevčírem jsem poslední spotřeboval na ďobance od hmyzáků… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný