Samolepící dekorace

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
16.1.10 07:29

jjelena :lol: :lol: no jasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.1.10 07:46

ješte sem chtela napsat že my doma máme mistral, -akrylát, malá to počárala propiskou, vylila sem celý hrnec kari omáčky, takže steny zacákané,a vydrhla sem to kartáčkem ,a drsnejší stranou houbičky,ani flek mi tam nezustal,a máme malováno poprvý..máme malováno barevně..takže ono je pak lepší nad temi barvami opravdu popřemíšlet…ješte jednavec..pokud už jepodtím malováno primalexem..tak se to musí nejprve oškrábat..protože ten při na močení bobtná a a rád se odlupuje

takže pokud se rozhoduješ zda si koupíš tyto barvy určite do menších míchacích center..(ne obi, hornbach baumax,adrogerie spojené s mícháním barev, kde tomuprodavačky ani nerozumí kolikrát atd)…prodavači te nechaj vybrat odstín, poradí ve studenych,teplích, ukáži jak bude vypadat na ploše, spočítají kolik te barvy budeš potřebovat , musíš mít z domu spočítáno metry, spočítají kolik te to bude stát, ty se rozhodneš, pak to před tebou namíchají, ukáži v mokrém stavu, natřou na kousek vysuší a ukáží v suchém stavu…aspon u nás to takto funguje..a poradí jak natírat ,ukáži ti válečky které sepro tu barvu hodí…a co víc…my třeba evidujeme zákazníka co si kupoval asme ten stejný odstín schopní namíchat i po 2-3 letech..a to už ty menší centra delaj taky všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.2.10 21:47

Ahoj, ja mam zkusenosti se samolepicimi penovymi figurkami Medvidka Pu a jeho kamaradi, drzi paradne a uz jsem je i znovu prelepovala, mam jednu na zdi a pak taky na skrini a dverich a vypada to moc pekne. Kupovala jsem je na MMB (kdyz das do hledani fotografii do nazvu penove figurky tak ti jich vyskoci cela rada)
My mame tyto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.10 13:48

samolepící dekorace

I já se přidávám ke všem spokojeným a nadšeným ze samolepících dekorací - my kupovali dětem francouzské zde http://www.e-color.cz/page/shop.php?…&
v příloze posílám obrázek a jsme z nich nadšení…drží krásně i přes útok našeho malého špunta :-) Hezký den přeje L.

• Citovat
  • Upravit
598
18.2.10 14:00

ahíj zkušenosti mám jenom kladné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 14:04

viz foto chvíli se jim nechtělo držet a tak jsem na ně použila lepidlo univerzál na vše a drží jako přikované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.3.10 17:42

Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s těmito tapetkami - pokusím se přidat foto. prodávají se v balení po třech kusech, potřebovala bych asi deset balení a vůbec si nedovedu představit jak to nalepit, a jestli to bude držet. Díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.3.10 17:45

Pak k tomu mají ještě tuhle samlopící dekoraci - tak nevím jestli to bude držet přímo na zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.3.10 17:48

A pak se mi ještě líbí tahle bordura, ale k ní jsem nic dalšího nenašla. V tom e-shopu mají na obrázku celý pokojíček, ale v prodeji jen tuto borduru, tak jestli jste někde neviděly další podobné dekorace. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.7.11 11:30

Ahoj, já mám tedy taky kladné zkušenosti. Sice jsem nakupovala jen u jednoho výrobce,ale lepení šlo jako po másle :) Je to http://www.majestick.cz/ mají tam i nálepky na auto, hodně vtipný. A všechny motivy vymýšlí jedna autorka a jsou moc povedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný